Jump to content

Radeon HD3870 X2

gbak

Recommended Posts

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 12:52]

Νύχτα, με πολλά φώτα αι εχθρούς, σε μεγάλες περιοχές όπως αυτές λίγο πριν το ΝΡΡ. Τι να μου πει η καλύβα??? :p :P

Ούτε εμένα μου λέει πολλά.

Απλά ότι βγάζει πολλά FPS το παιχνίδι σε ανοικτό χώρο.

Και 60 να έβγαζε, δεν θα είχε διαφορά.

Από την άλλη όμως μπορεί να κολλάει, να δίνει μπλε οθόνες ή να έχει tearing, παρά τα 200+++ FPS.

Ή σε δύσκολα σημεία να πέφτει στα 10FPS σταθερά και να μην παίζεται.

Αυτά δεν φαίνονται σε screenshots.

Αλλά μου αρέσει να βλέπω foto από παιχνίδια με FPS από fraps.

Κάποιες πληροφορίες παίρνουμε.

Πάντως καλό είναι να δίνουμε δύο τρεις φωτό με το min και το max που παρατηρήσαμε παίζοντας κάποιο παιχνίδι .....όχι απλά μια .... για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις στους πιο απειρους από εμάς ....

Παίδες η κάρτα τα σπάει με τους νέους οδηγούς έχω πάθει πλάκα θα ανοίξω σαμπάνια στους κόκκινους.....δείτε διαφορά

wqeq00wq2qjmi6egqmzn_thumb.jpg

Εκεί που έβγαζα 40-45 τώρα 98:jump:

chrisnitro, gbak και όποιος άλλος έχει την κάρτα....ψάξτε παίζοντας crysis, cod4 ή ότι άλλο θέλετε τα σημεία που σας εμφανίζει τα min fps με το fraps....Στο crysis τουλάχιστον από την πρώτη πίστα υπάρχουν σημεία με 13-4fps ας πούμε χωρίς καν να γίνεται χαμός από εχθρούς....

Αρχική απάντηση από perp [Σήμερα, στις 22:22]

Νταξ με το πάσο σου... :D

Να υποθέσω οτι στο COD4 εισαι με ολα full και τα σχετικα Ε? 1680X1050, vista, default την κάρτα και πάει λεγοντας?

Ναι κανονικά 1680χ1050 4χ full aniso dual cards off vista sp1 rtm

sstav δεν ξέρω κατα ποσον ο gbak μπορει να το κάνει αυτο στο COD4... λογω STEAM δεν λειτουργει το FRAPS ουτε σε μένα.... εκτος αν βάλει αλλη εκδοση ;)

Αρχική απάντηση από chrisnitro2000 [Σήμερα, στις 22:29]

Ναι κανονικά 1680χ1050 4χ full aniso dual cards off vista sp1 rtm

Nice ;)

Και κλάμα η κυρία, τί είναι αυτό ρε παιδιά τι μια έτσι την άλλη γιουβέτσι, τί στο καλό, χειρότερα από οτι πήγαινε, τα τρανζίστορ μου μέσα.....

dseo5m1dv5g8xipjge5x_thumb.jpg

itf8jvr217fsbm8795lb_thumb.jpg

:rant:

1680χ1050 no antialising all very high driver default .....ντάξει άντε για 3 φορές το έτρεξα και με έλεγχο του συστήματος και όλα είναι οκ...Δεν ξέρω αν φταίει το sp1 rtm των vista...:giveup:

Επανερχόμαστε στην κρίση ( με έχει ήδη πιάσει κρίση ... α ρε μαρκόπουλε ) και τρέχω το crysis σε high settings..

jxnwwy6jtxs3lr0ejiin_thumb.jpg

kp01ouhzjnm6nghafyo5_thumb.jpg

05u2g2w38xdqd4g67jiw_thumb.jpg

και για να δούμε μπάς και ο οδηγός στο anisotropic τα σκατώνει έβαλα 2x antialising , 8x anisotropic χειροκίνητα και ιδού το αποτέλεσμα

zc6dg6tturgdqlvw4vuw_thumb.jpg

f6j2szbzddvmzsxyvlgo_thumb.jpg

gx6ngpky306hx94bav3n_thumb.jpg

Για μας που δεν καταλαβαινουμε, θα μας εξηγησει καποιος τι ειναι αυτα; Απο τα λιγα που καταλαβαινω ειναι οτι βλεπετα τα fps. Ειναι καλα τα αποτελεσματα λοιπον με την καρτα αυτη;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.