gatekeeper Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2008 εχω αγορασει την creatice live optia pro. η εγκατασταση εχει γινει κανονικα.το προβλημα ειναι οτι στιγμιαια η εικονα σταματαει. δειχνει ενα μαυρο φοντο οπου σε αυτο η καμερα και το μικροφωνο φαινονται απενεργοποιημενα και στην συνεχεια η εικονα συνεχιζεται κανονικα.αυτο το κανει σε οποιαδηποτε εφαρμογη.πχ στο messenger σε βιντεοσυνδιαλεξη το κανει και το θεμα ειναι οτι και ο αλλος χρηστης βλεπει αυτο το στιγμιαιο φοντο απωλειας εικονας.εχει κανεις καμμια ιδεα ?
gatekeeper Φεβρουάριος 1, 2008 Author #5 Φεβρουάριος 1, 2008 εβαλα για αρχη τους εργοστασιακους προσπαθησα να βαλω ενα update με την ακριβη διαδικασια που αναφερει αλλα μετα για καποιο λογο δεν λειτουργει η καμερα.παντως με τουσ drivers του cd λειτουργει.επειδη χρησιμοποιω δλδ οχι εγω αλλα οι γονεις μου adsl usb modem και usb mouse λεω μηπως ειναι κανα irq conflict η πεφτει στιγμιαια η ταση η κατι τετοιο ...
MOS Φεβρουάριος 1, 2008 #6 Φεβρουάριος 1, 2008 Δεν νομιζω να ειναι irq conflict...μαλλον το κοβω προς το Update που εκανες !! Βαλε ξανα τους εργοστασιακους και χωρις το update αυτη την φορα !!
gatekeeper Φεβρουάριος 1, 2008 Author #7 Φεβρουάριος 1, 2008 αυτο εκανα... με τους εργοστασιακους χωρις κανενα update συμβαινει αυτο το προβλημα....θα καταλαβαινα το να μην λειτουργουσε τελειως ... αλλα το στιγμιαια ειναι που με προβληματιζει και το κανει αρκετα συχνα.
MOS Φεβρουάριος 1, 2008 #8 Φεβρουάριος 1, 2008 Πηγαινε στη Διαχειριση συσκευων και δες ποια IRQ καταλαμβανει !!
gatekeeper Φεβρουάριος 1, 2008 Author #9 Φεβρουάριος 1, 2008 δυστυχως τωρα δεν μπορω γιατι οτι εκανα το εκανα μεσω teamviewer και τωρα κοιμουνται..βλεπεις εγω φοιτητης ξανθη και αυτοι κω...
MOS Φεβρουάριος 1, 2008 #10 Φεβρουάριος 1, 2008 Παντος αν ειναι κατι τετοιο με irq conflict....πηγαινε στις ιδιοτητες της συσκευης στην καρτελα "ποροι" και "παιξε" λιγο !!
gatekeeper Φεβρουάριος 1, 2008 Author #11 Φεβρουάριος 1, 2008 αυτο θα κανω αυριο... παντως πολυ περιεργο....στιγμιαια.... και σε τυχαια χρονικα διαστηματα...
MOS Φεβρουάριος 1, 2008 #12 Φεβρουάριος 1, 2008 Αν και λογικα αν ειχε irq conflict δεν θα το εκανε στιγμιαια !!Δοκιμασε και μια φορα με τους τελευταιους driver της creative χωρις κανενα update.....
gatekeeper Φεβρουάριος 1, 2008 Author #13 Φεβρουάριος 1, 2008 θα κανω και αυτο που λες δλδ ενα τελειως clean install μονο τους τελευταιους drivers απο το site
gatekeeper Φεβρουάριος 1, 2008 Author #15 Φεβρουάριος 1, 2008 thnx MOS θα ενημερωσω αυριο... παντως οπως ειπες η καμερα ειναι πολυ καλη σε γενικες γραμμες..τους εβαλα να αγορασουν αυτην για να την παρω εγω μετα και να τους δωσω την δικια μου ....
gatekeeper Φεβρουάριος 6, 2008 Author #16 Φεβρουάριος 6, 2008 η καμερα τελικα τοποθετηθηκε αλλου ωστε να επαληθευτει οτι δεν υπαρχει προβλημα σε αυτην.για τον υπολογιστη αποφασιστηκε να γινει format μιας και εχουν αλλαξει πολλα hardware πανω του αφου αγοραστηκε μεταχειρισμενος απο ιντερνετ καφε και εχουν περαστει ξανα απο πανω windows χωρις φορματ(δεν φταιω εγω).χωρις αυτο να ειναι η πιο ευχρηστη λυση ωστοσο ισως λυσει και μελλοντικα προβληματα.
gatekeeper Φεβρουάριος 9, 2008 Author #17 Φεβρουάριος 9, 2008 μετα το φορματ το προβλημα συνεχιζεται....καμμια ιδεα κανεις ?(να μετακινηθει επισης το θεμα και στην σωστη κατηγορια ευχαριστω)..κανεις ????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.