Jump to content

Crossfire Compatibility

L4ncel0t

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξέρει κανείς κατα πόσο είναι συμβατές, όσον αφορά το crossfire, κάρτες διαφορετικών κατασκευαστών; Δηλαδή αν βάλω μια Sapphire και μία Gigabyte 3870, θα δουλέψουν σε Crossfire;

Αν γνωρίζει κάποιος και είνια σίγουρος πλιζ να μου πει :)

Και αν γίνετε λίγο σύντομα να προλάβω τα μαγαζιά

Ξερω οτι για την NVIDIA SLI ισχυει οτι οταν κανεις SLI δεν παιζουν ρολο ουτε οι μαρκες ουτε οι χρονισμοι απο τις διαφορες εταιριες.....

Το μονο που πρεπει να ειναι το ιδιο ειναι τα CHIPSETS !!

Το ιδιο θα ισχυει και για την ATI !!

Μπορουνε να ειναι απο διαφορετικο κατασκευαστη. Μπορουνε να ειναι ακομα και διαφορετικα μοντελα αρκει να ειναι στην ιδια "γενια". Δηλαδη μπορεις να βαλεις μια 3870 και μια 3850 η μια 3650(δηλαδη σειρα 3χχχ). Ειναι πολυ ευελικτο το crossfire.

Ρε γαμωτο, προσπαθώ εδώ και πάνω από έναν μήνα να βρω δυο ίδιες 3870 με το κλασικό σύστημα ψύξης και είναι αδύνατο. Τα νεύρα μου....Τελικά μάλλον θα πάρω δύο διαφορετικές γιατί όπως βλέπω σε λίγο δεν θα υπάρχουν ούτε για δείγμα.

Εννοεις ιδιου κατασκευαστη ???

Δεν ειναι απαραιτητο παντος !!! Μπορεις να κανεις το μονο που παιζει ρολο να ειναι ιδια τα τσιπακια !

Αρχική απάντηση από Daidalos [Χθες, στις 22:43]

Μπορουνε να ειναι απο διαφορετικο κατασκευαστη. Μπορουνε να ειναι ακομα και διαφορετικα μοντελα αρκει να ειναι στην ιδια "γενια". Δηλαδη μπορεις να βαλεις μια 3870 και μια 3850 η μια 3650(δηλαδη σειρα 3χχχ). Ειναι πολυ ευελικτο το crossfire.

Daidalos μπορείς να πεις λίγα παραπάνω πραγματάκια σχετκά με αυτό; Πχ αν συμφέρει, αν οι επιδώσεις αυξάνονται κτλ...

Επίσης, υποθέτω εάν έχουμε μια δυνατή και μία λιγότερο δυνατή κάρτα,

σαν πρώτη θα είναι καλό να μπει η δυνατότερη, σωστά?

Αρχική απάντηση από alfa156

Daidalos μπορείς να πεις λίγα παραπάνω πραγματάκια σχετκά με αυτό; Πχ αν συμφέρει, αν οι επιδώσεις αυξάνονται κτλ...

Crossfire 3850 με 3870 και τις δυο 512MB εχω δει να δουλευει αρκετα καλα. Αλλα και εγω ειμαι περιεργος να δω αν ταιριαξεις μια 3870 με μια 3650 τι θα γινει. Λογικα αυξηση επιδοσεων θα υπαρχει αλλα δεν ξερω ποσο μεγαλη θα ειναι και αν θα συμφερει...

Αρχική απάντηση από johnson

Επίσης, υποθέτω εάν έχουμε μια δυνατή και μία λιγότερο δυνατή κάρτα,

σαν πρώτη θα είναι καλό να μπει η δυνατότερη, σωστά?

Ναι σωστα. Και αυτο γιατι σε παιχνιδια που δεν υποστηριζουν Crossfire θα χρησιμοποιειται η πιο δυνατη καρτα.

Εγω καποτε ειχα μαι 6800 της MSI & μια της LEADTEK....

Αυτη την MSI ηταν πιο δυνατη και οντως ηταν καλυτερα να βρισκοταν στην PCIe που δουλευε στα 16x....αλλα οχι τπτ το σημαντικο !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.