Jump to content

Tελικά τι είναι το GSATA?

Mainframe

Recommended Posts

Έχει καταλάβει κανείς τι είναι το GSATA? Έχω στο media PC την GIGABYTE P35-DS3 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526680 όπου έχει 2 GSATA connectors. Πια όμως είναι η διαφορά με τα απλά SATA? Μήπως είναι το RAID της GIGABYTE που και καλά το λέει έτσι για να τραβήξει? Ψάχνοντας στο Γουγλή δεν βρήκα κάτι που να εξηγεί τι ακριβώς παίζει...Αυτό που βρήκα είναι πώς <<The 'GSATA' is just SATAII ports provided by the gigabyte stamped JMicron SATA controller>> .... http://www.computerforum.com/56433-sata-gsata-need-help-hooking-up-my-hd-mobo.html

Καμία ιδέα?

Αρχική απάντηση από Mainframe [Σήμερα, στις 17:33]

Αν είναι αυτό τότε οι άνθρωποι της GIGABYTE θέλουν 12 κανταρια ξύλο....Έχουμε πήξει με τα ακρωνύμια...Σε λίγο θα δούμε ΑSATA ------>assus sata, XSATA---->XFX SATA κλπ κλπ...Αμάν

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ναι οντως αυτο ειναι,οπως βλεπεις και γω gigabyte P35C-DS3R εχω και RAID....

Στην αρχη οταν πηγα να το πρωτοκανω μου αναγνωριζε μονο τον ενα δισκο γιατι ειχε τυχει να τον βαλω στο GSATA....ε οταν εβαλα και τον αλλο ολα ΟΚ !!:)

Για να κανεις RAID θελει να τους βαλεις στα μωβ αν θυμαμαι καλα !!

Τελικα δεν αναφερεται κατι ξεκαθαρω στο Internet για αυτο...

Το μονο που ειδα με ενα search στο google ηταν οτι καποια εταιρια εχει φτιαξει ενα σκληρο ή κατι τετοιο...μπορειτε να δειτε εδώ και εδώ

Λενε οτι εχει κυκλοφορησει απο το 2005...

0lvzsuav7oodlnu5qwtg.jpg

Αρχική απάντηση από GdamprXP [Σήμερα, στις 20:32]

ε ναι ρε παιδια ειναι αυτο που ειπα πιο πανω ενας ξεχωριστος controler ειναι που βγαζει 2 sata ακομα με δυνατοτητα raid

Μαλλον φιλε GdamprXP αυτο ειναι....

Αλλα εμενα γιατι δεν μου το αναγνωριζε ?? Επειδη ο ενας ηταν στον ενα controller και ο αλλος σκληρος στον αλλο ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.