Jump to content

Abit IP35Pro και uGuru = πρόβλημα ;;;;;

dpolal

Recommended Posts

Πρόσφατα αναβάθμισα το παλαιό μου σύστημα με αυτό της υπογραφής.

Δεν προλαβαίνω να ασχολούμαι πολύ και το μαθαίνω ακόμα λίγο λίγο αλλά εχθές διαπίστωσα το εξής κουφό.

Δοκίμαζα τις επιλογές στο uGUru σχετικά με τους ανεμιστήρες και παρατήρησα το εξής περίεργο.

Στο DEFAULT οι ανεμιστήρες είναι πολύ ήσυχοι.

Στο QUIET οι ανεμιστήρες κάνουν περισσότερο θόρυβο παρόλο που τους έχω σετάρει στο quiet.

Στα USER1, USER2 όμως, μόλις επιλέξω είτε το ένα είτε το άλλο μαυρίζει η οθόνη και το πισί μένει εκεί.

Μόνο με reset έρχεται στα ίσια του. :mad:

Έχω φτιάξει το Setup για τα User1 και 2 αλλά η συμπεριφορά είναι ίδια.

Απλά να πώ ότι ΔΕΝ έχω πειράξει τίποτα όσον αφορά τα ρεύματα από αυτό το utility, όλα τα έχω στο default και μόνο με τους ανεμιστήρες ασχολούμε προς το παρόν.

Δεν έχω προλάβει να δώ περισσότερα ακόμα αλλά ήθελα να ρωτήσω και σας τους (ποιό) ειδικούς... :D

Eγώ πάντα έπαιζα στο default profile.

Εκεί είτε τους έβαζα σε μια τάση από μόνος μου είτε πατούσα το optimize είτε απενεργοποιούσα

το fan eq εντελώς οπότε έτρεχαν στο maximum των στροφών.

Δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτές τις δοκιμές. Βios από 14 και πάνω και επίσης ugure 3.1.0.7 αν

δεν κάνω λάθος το τελευταίο τέλος πάντων (και δεν ήταν αυτό του cd ) και το βρίσκεις εδώ:

http://forum.abit-usa.com/showthread.php?t=124502

ftp://ftp.abitshop.com/pub/utilities/uguru/3.107.zip

Αν δεν έχεις ανεμιστήρα με 4 πιν όπως ο μαμά της intel καλό είναι να βάλεις σε άλλον header π.χ. aux1

γιατί έχει bug της cpu λόγω προδιαγραφών και θα χάνεις τον έλεγχο που και που και μόνο κλείνοντας

το τροφοδοτικό θα φτιάχνει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.