Jump to content

Η κόρνα μας.......

f117

Το φανάρι μπροστά σας είναι κόκκινο.....και περιμένε να   

52 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Vote 4.

Και ομως εχει συμβει να βαρεσω και οταν ειμαι μονος!!!

Το πιο σπαστικο ειναι που καμια φορα και συνηθως ταξιτζηδες, πατουν κορνα οταν γινει κοκκινο των πεζων!!!! πριν αναψει πρασινο!

Αρχική απάντηση από jpavly

Όσες φορές έχω μανιακό με κόρνα πίσω μου, έχω τραβήξει χειρόφρενο, alarm κι έχω πάει στον οδηγό πίσω και τσακώνομαι. Τακτικότατα :p

Nαι το εχω κανει κ γω στις αρχες οταν ηρθα Αθηνα, ειμαι απο Λαρισα κ δεν το ειχα ξαναζησει αυτο το θεμα με τις κορνες...

Οι "ανθρωποι" εχουν προβλημα λεμε εδω.... :TD:

Αρχική απάντηση από KoMM

εγώ είμαι ήρεμος.μια φορά μέχρι τώρα έχω πατήσει κόρνα.....

Μια φορά σήμερα?:hehe:

Επειδή όδηγάω στην αθήνα, πατάω κόρνα σε:

πεζούς (περνάνε το δρόμο κοιτώντας από την άλλη)

αυτοκίνητα που δεν ξέρουν που πάνε (τα stop, τα ρεύματα σε μονόδρομους κλπ έχουν μικρή σημασία)

και σε κάποιους αργοπορημένους στα φανάρια, αλλά αν καθυστερήσουν πολύ.

Αυτό που μου τι δίνει στην οδήγηση είναι όταν κάποιο ρεύμα κινείται με έναν x ρυθμό και ο μπροστινός οδηγός αποφασίζει να κινηθεί με x/2 ρυθμό. Αν ο καθένας επιβάλλει το ρυθμό του στο δρόμο ζήτω που καήκαμε! Εκεί δυστυχώς οι σφήνες μου είναι προκλητικές, μπας και αφυπνίσω τον κοιμώμενο δεινόσαυρο.

Από τα κορυφαία σκηνικά είναι οδήγηση βράδυ νεκρή ώρα σχετικά λιώμα, καποδιστρίου @4-5 το πρωί, να με έχει ψιλοπάρει στο κόκκινο φανάρι, ξυπνάω με πράσινο, ο μπροστά ΔΕΝ έχει ξεκινήσει, και ο πίσω ΔΕΝ έχει κάνει τίποτα. Όπερ σημαίνει κοιμόμασταν όλοι!

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

...κοινως οταν δημιουργει προβλημα ρε παιδι μου

αυτο σημαινει κινειται αργα , σημαινει τον πηρε ο υπνος στο φαναρι και θα το χασουμε , σημαινει ερχεται κατα πανω σου γιατι νυσταζει

τωρα αν ενα φαναρι φευγει γρηγορα και καποιος ερμος δεν το ξερει και αργησει να ξεκινησει , οχι δεν θα πατησω κορνα

τσαμπα ηχορυπανση , ετσι και αλλιως το χασαμε το φαναρι

για το 1/2 sec καθυστερηση στο "βαλε πρωτη" δεν παταω κορνα , ειναι αλητεια εντελως , δεν ειναι ολοι με το δαχτυλο στο λεβιε , ουτε με κουμπωμενη πρωτη και το δισκο στο πατιναρισμα

αν ομως ο αλλος αργει ναι θα κορναρω

:T: :T:

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

...με κουμπωμενη πρωτη και το δισκο στο πατιναρισμα

εγώ έτσι είμαι μετά απο λίγη ώρα σταματημένος στο φανάρι...

τήν κουμπώνω και περιμένω να ανάψει για να μήν χάσω το sec

:hehe: :hehe: :tomato: :tomato: :tomato:

Υ.Γ. γι'αυτό πάω για δίσκο τώρα :p

τουλάχιστον είναι φτηνός.

(άτιμα μαστόρια...) :p

Αρχική απάντηση από F117

wtf..........μόνο εγώ πατάω κόρνα με το που πρασινίσει?lol :p

Mη σε πετυχω εξω κερατα την εβαψες! :hehe:

Παταω κορνα περιπου 2-3 φορες το χρονο,γιατι εκνευριζει και μενα τον ιδιο ο ηχος που κανει.Εξαιρουνται περιπτωσεις που ο αλλος ειναι σε φαναρι σε τυφλο σημειο και του κανω "σινιαλο" οταν αναψει το πρασινο(αν ειναι νυχτα χρησιμοποιω τα φωτα)

Γενικως χρησιμοποιω τα φωτα για να επικοινωνω με τους αλλους οδηγους ή χειρονομιες,κουνημα κεφαλιου κλπ

Σε περιπτωσεις που ο αλλος την εχει δει καπως χρησιμοποιω το κολπο του jpavly(εχω κλεισει πηγμενη διασταυρωση με 30+ οχηματα για να κατεβω να τα χωσω σε γκομενα που πεταχτηκε σαν ninja απο stop)

ΥΓ ειναι εξαιρετικα εκνευριστικο

1.να κατευθυνεσαι σιγα σιγα προς πολυσυχναστη διασταυρωση που περιμενουν 10+ νοματεοι,για να στριψεις τελευταια στιγμη χωρις φλας(ενω το ηξερες οτι θα στριψεις εδω και ωρα)

2.να κινεισαι αργα στην αριστερη λωριδα εξαναγκαζοντας αυτους που ακολουθουν σε επικινδυνους ελιγμους

3.να βγαινει καποιος απο καθετο δρομο και να τον κλεινεις ενω περιμενεις σε κοκκινο φαναρι/πηγμενη διασταυρωση(κι ας πηγαινει προς την αλλη κατευθυνση,αρα δεν θα σου φαει τη σειρα)

4.να χρησιμοποιεις σε επαρχιακο δρομο τον ογκο του πολυτελους σου SUV για να κλεισεις αυτον που κινειται με διπλασια ταχυτητα πισω σου ή να επιταχυνεις οταν αυτος κανει αποπειρα να σε προσπερασει σε 2-3 σημεια που αυτο ειναι εφικτο σε ολη τη διαδρομη

5.να κολλας 20 εκατοστα πισω απο καποιον που εχει βρει μια θεση για παρκιν,εχει αναψει τα αλαρμ ε γ κ α ι ρ ω ς ,εχει βαλει και την οπισθεν ΑΚΡΙΒΩΣ για να τον δεις και να μην κολλησεις πισω του αφηνοντας τον να παρκαρει

Συγχιστηκα παλι!

ρε φίλε.....λολ......είσαι στο φανάρι.....ξέρεις οτι κάποιος δεν κοιτάει....ΠΡΕΠΕΙ να κορνάρεις......αχχααχχα άσε έχω καταστραφει! :|

Κόρνα ε...?

Στα φανάρια δεν πρέπει να χρησιμοποιείται imo (καλά, εννοείται στο 90φεύγα %, όχι να έχει κλείσει κανένας τη Βουλιαγμένης π.χ.).

Δυστυχώς στις μεγάλες πόλεις, η κόρνα είναι κάτι που δείχνει την ένταση του στρες που έχει φτάσει να έχει ο Έλληνας.

ΚΑΘΕ μέρα έξω από τις εστίες μποτιλιάρονται το πρωι τα αυτοκίνητα και οι κόρνες δίνουν και παίρνουν. Σήμερα έτυχε π.χ. κλασικός τσακωμός "τι είσαι μάγκας ρε με την κόρνα" κτλ.

Εγώ είμαι ανάλογα με τις ώρες μου. Αν μου κορνάρει κάποιος μπορεί να τον γράψω στα αρχεία μου, μπορεί να τσαντιστώ και να βάλω τις φωνές. Πως θα κάτσει είναι το θέμα.

Αλλά.

Αν ζούσα αυτό που είδα από το παράθυρο μια μέρα, θα πήγαινα φυλακή.

Απέναντι είναι κλινική (Κυανός Σταυρός). Μονή λωρίδα στο μικρό δρομάκι, κατηφόρα. Έχει κλείσει το δρόμο ένας χριστιανός για ένα λεπτό για να πάρει τη μητέρα του (προφανώς) από την κλινική.

Σε κάποια στιγμή τσουπ, να ένας από πίσω. Κορνάρει. Πετάγεται ο άνθρωπος έξω από την κλινική - "μισό λεπτάκι σας παρακαλώ, με συγχωρείτε". Γρήγορα πάει μέσα, παίρνει τη μάνα του ο άνθρωπος σιγά σιγά και τη βάζει μέσα. Κορνάρει ξανά ο μλκς. "Μισό λεπτάκι σας είπα, συγνώμη".

Η μητέρα στο αμάξι, ο άνθρωπος τρέχει στην πόρτα του οδηγού. Ξανά κόρνα. "Μα πως κάνετε έτσι, αμάν πια!". Μπαίνει μέσα. Δεν προλαβαίνει να κλείσει την πόρτα. ΞΑΝΑ κόρνα.

Θα του σπαγα το κεφάλι - στεγνά.

Αρχική απάντηση από gznp

Η μητέρα στο αμάξι, ο άνθρωπος τρέχει στην πόρτα του οδηγού. Ξανά κόρνα. "Μα πως κάνετε έτσι, αμάν πια!". Μπαίνει μέσα. Δεν προλαβαίνει να κλείσει την πόρτα. ΞΑΝΑ κόρνα.

Θα του σπαγα το κεφάλι - στεγνά.

LoooooooooL ένα τέτοιο φέρτε μου να γίνουμε μπίλιες xD

Το χουμε στο σόι πάντως, σε παρόμοια φάση ο ξα ξήλωσε τον καθρεύτη στον πίσω και του τον έδωσε στο χέρι :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.