Jump to content

Η κόρνα μας.......

f117

Το φανάρι μπροστά σας είναι κόκκινο.....και περιμένε να   

52 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

εγώ πλέον......με το που γίνει πράσινο......και 20ος να είμαι στο φανάρι θα κορνάρω........:o :o :o

Καλα μέσα στο μυαλο μου εισαι.... :D

Γυρνάω σημερα απο το γυμναστήριο και περιμένω στο φανάρι... ειμαι 2ος και θέλω να κάνω δεξια... μπροστά ειχα μονο την "κότα" (καθώς δεν εβλεπα κεφάλι του οδηγου)...

Αναβει πράσινο, περνάνε 3-4 δευτερόλεπτα..... δεν ξεκινάει....

Περιμένω..... καθότι χαλαρός απο το gym λέω μην τσιτώσω και φέρθω σαν Ελληνάρας, ακουγα και chillout μουσικουλα εν τω μεταξυ....

Συνεχίζω να περιμένω και ξέροντας οτι το φανάρι δεν κρατάει πολυ, με το που άναψε πορτοκαλι τότε εφαγε και κορνα και φωτα...

Και όμως τιποτα...

Εν τέλει οταν αναψε κόκκινο, και αφού κοκκίνησε για τα καλαααααα....

τότε εβαλε 1η και εφυγε...... κυρία πάνω απ'ολα ...:hehe: :hehe:

No2 κι από μένα. Πολύ σπάνια, συνήθως μαρσάρω (ακούγεται :p)

Έχω πολύ μεγάλο θέμα με όσους κολλάνε το χέρι στην κόρνα. Όσες φορές έχω μανιακό με κόρνα πίσω μου, έχω τραβήξει χειρόφρενο, alarm κι έχω πάει στον οδηγό πίσω και τσακώνομαι. Τακτικότατα :p

Εκνευρίζομαι κάργα.

Αρχική απάντηση από racer

^^^

Πολύ σπαστικό αυτό όταν γίνεται..:wall: :wall:

Oχι φιλος ....το πιο σπαστικο ειναι οταν ο μπροστα ειναι αναποφασιστος..και ενω ξερει οτι 8α περασει με κοκκινο (πορτοκαλι απο μακρια) ...αλλα αφου κοκκινησει για τα καλα..το μετανιωνει στο τελος..

Εσυ (εγω δλδ) ..μπουχτισμενος απο ολη τη μερα εχεις κολλησει στον προφυλαχτηρα του για να περασεις με ενα ωραιοτατο κοκκινακι.....(και καλα) αν δεν το μετανιωνε ο μπροστινος.

Κορνα δεν παταω σχεδον ποτε...εχω παντα καποιον πισω που θα με απαλλαξει απο τα καθηκοντα αυτα..

Αρχική απάντηση από jpavly

έχω τραβήξει χειρόφρενο, alarm κι έχω πάει στον οδηγό πίσω και τσακώνομαι. Τακτικότατα :p

Εκνευρίζομαι κάργα.

να πω οτι με ειναι παραξενο θα πω ψεματα

:hehe:

Εχω δει στα Χανια το uber...

Καλοκαιρι... 20 Αυγουστου περιπου... Αναβει πρασινο για το αμαξι μπροστα μ (κοκκινο για μενα περιμενω να περασω τη διαβαση)

Ειναι ενας με ενα punto... πρεπει κατι να εψαχνε στο ντουλαπακι κ εχει ξεχαστει... κανεις απο πισω του...

Οποτε ο θεος ο ταριφας που ηταν στη καθετο απο τα αριστερα του και περιμενει, παταει τη κορνα και του κανει νοημα οτι αναψε πρασινο.... Ημαρτον...

παιδια εγω το 2ο ψηφισα....το 3-4 δευτερολεπτα ειναι αρκετη ωρα για φαναρι

Πάντως τωρα που ξαναβλέπω τις επιλογές, θυμηθηκα οτι εχω κάνει και το 4 οταν εχω όρεξη....

συνηθως 3-4 δευτέρολεπτα αφου ανάβει το κόκκινο απλα για να κοψω αντιδράσεις απο τους καθρέφτες και πάντα με υφος blaze

:hehe: :hehe: :rofl:

παντως ειναι απειρα εκνευριστικοι οσοι..νομιζουν οτι ειναι "υποχρεωση" τους με το που αναψει το φαναρι να πατησουν την κορνα...

κατσε ρε..που εισαι στην formula...

η κορνα ειναι για ωρα αναγκης

εγψ χρησιμοποιω εναν απλο κανονα

την παταω οταν ο αλλος "εμποδιζει την ομαλη κινηση"

κοινως οταν δημιουργει προβλημα ρε παιδι μου

αυτο σημαινει κινειται αργα , σημαινει τον πηρε ο υπνος στο φαναρι και θα το χασουμε , σημαινει ερχεται κατα πανω σου γιατι νυσταζει

τωρα αν ενα φαναρι φευγει γρηγορα και καποιος ερμος δεν το ξερει και αργησει να ξεκινησει , οχι δεν θα πατησω κορνα

τσαμπα ηχορυπανση , ετσι και αλλιως το χασαμε το φαναρι

για το 1/2 sec καθυστερηση στο "βαλε πρωτη" δεν παταω κορνα , ειναι αλητεια εντελως , δεν ειναι ολοι με το δαχτυλο στο λεβιε , ουτε με κουμπωμενη πρωτη και το δισκο στο πατιναρισμα

αν ομως ο αλλος αργει ναι θα κορναρω

ενημερωτικα θα πω στον 117 οτι αν εισαι πισω μου και ΜΟΛΙΣ αναψει πρασινο αντι να βαλεις πρωτη πατησεις κορνα , θα σε κρατησω πισω μεχρι να γινει περασω εγω τσιμα τσιμα

ετσι για να βαλεις μυαλο αλλη φορα

:daisy: :daisy:

Εγω πάλι γουστάρω να την πατάω οταν ειμαι πρώτος στο φανάρι και ερχεται κάποιος και χώνεται μπροστά μου μη μπορώντας να το δει... Εννοείτε κορνάρω οταν ειναι ακόμα κόκκινο :D

lol levelone.....το έχω σκεφτεί ρε μαν....άλλα αμα φύγει κανας μλκας κ τον χάσουμε μετα? ¨Σ λολ......σκαθάρι....από οτι σε είδα .....έχει μπαμ το εργαλείο.....ε ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ......μην χαζεύεις στον δρόμο....... :p δουλεία σου είναι να κοιτάς το φανάρι :p εκτός άμα έιναι κανα γκομένακι μέσα και σε αποσπάσει λολ......εγώ ήθελα και θέλω να πάρω ντουντούκα....για να κράζω......όχι για ξεκίνημα και τέτοιο άλλα μλκιες του στυλ....ΦΛΑΣ μλκαααααααΑΑΑΑΑαααααα..........

Αρχική απάντηση από LevelOne

Εγω πάλι γουστάρω να την πατάω οταν ειμαι πρώτος στο φανάρι και ερχεται κάποιος και χώνεται μπροστά μου μη μπορώντας να το δει... Εννοείτε κορνάρω οταν ειναι ακόμα κόκκινο :D

Kαι να σκοτωθει ο αλλος επειδη ειναι χαζος???

Αυτο ειναι πολυ επικινδυνο.

ναι ρε Μητσο.......νιωσε λιγο:p

προσπαθησε να το αποφυγεις αυτο γιατι δε ξερεις πως θα σου κατσει η φαση και τρεχεις μετα..

Νο2 και δωωω....

Ποια κόρνα... Το πλέον απαραίτητο αξεσουαρ...

thumb_3191.jpg

Χωρίς πλάκα το χω κάνει με τηλεβόα φίλου στο δρομο για την πορεία. Εντελώς κάφρικο αλλα έπρεπε να δείτε αντίδραση ο μπροστίνος ... :hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.