ennia Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2008 Eχω ενα laptop φουτζιτσου, windows xp. μην με ρωτατε παραπανω στοιχεια δεν ξερω(δεν ειναι δικος μου). μετα την εγκατασταση του NOD32 και αφου περασαν 2-3 μερες ο η\υ ανοιγει και αμεσως εμφανιζει μπλε οθονη με κατι γραμματα αλλα δεν προλαβαινω να τα διαβασω και μετα κανει επαννεκινηση....... τι μπορει να φταιει? (εγω δεν πιστευω πως ειναι το NOD32) :help: :help: :help: :help: :help:
Frostbyte Ιανουάριος 30, 2008 #2 Ιανουάριος 30, 2008 Καπου σκαλωσαν τα windows.. Αστο να κανει συνεχεια επανεκκινησεις μεχρι να στρωσει (εγω αμα μου φανε τετειο σκαλωμα αυτο κανω και μετα απο μιση μερα συνερχεται..)Και την επομενη φορα απενεργοποιησε το αυτοματο restart στο System Failure, για να βλεπεις και το error.
ennia Ιανουάριος 30, 2008 Author #3 Ιανουάριος 30, 2008 μπηκα με safe mode εσβησα το NOD32 και ολα οκ. αλλα δεν ξερω γιατι την εκανε ομως.
ΝTG Ιανουάριος 30, 2008 #4 Ιανουάριος 30, 2008 To τι μπορει να φταιει ...ειναι λιγο δυσκολο να στο πει κανεις... Ξεκινα παντως να δεις αμα μπαινει σε safe mode... και απο εκει και περα βλεπουμε.. (αμα μπει βγαλε το automatically restart..) αμα δεν μπει ..δοκιμσε να κανεις system restore σε μια παλιοτερη ημερομηνια... και αν δεν κατσει ουτε αυτο...τραβα και ενα repair... εδιτ.. με προλαβες για καποια milliseconds..
Frostbyte Ιανουάριος 31, 2008 #5 Ιανουάριος 31, 2008 Χμ, τελικα το NOD32 ε? Συνηθως σε 'μενα οι BSOD στο startup δε μου καθονται απο προγραμματα.. Αλλα απο μαμιμενα windows..
dpolal Ιανουάριος 31, 2008 #6 Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από JohnnyGRΑστο να κανει συνεχεια επανεκκινησεις μεχρι να στρωσει (εγω αμα μου φανε τετειο σκαλωμα αυτο κανω και μετα απο μιση μερα συνερχεται..) Πλάκα κάνεις έτσι ;;;;;;; :...:Πές μου ότι κάνεις πλάκα.... :toomuchne
Frostbyte Ιανουάριος 31, 2008 #7 Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από dpolal [Σήμερα, στις 09:38] Πλάκα κάνεις έτσι ;;;;;;; :...:Πές μου ότι κάνεις πλάκα.... :toomuchneΓιατι να κανω πλακα, αμα των windows τους βιδωσει και τραβανε μπλε οθονη σε καθε startup (μου εχει τυχει 2-3 φορες) και δεν ειναι απο προγραμμα αυτο το σκαλωμα.. Μια χαρα κανει αυτο που ειπα.. Δε σου χει ξανατυχει ο διαλογος "The system has recovered from a serious error."?
hayabusa Ιανουάριος 31, 2008 #8 Ιανουάριος 31, 2008 τσεκαρε και τον event viewer τι γραφει μηπως βγαλεις και απο εκει κανενα συμπερασμα...
ennia Ιανουάριος 31, 2008 Author #9 Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusa τσεκαρε και τον event viewer τι γραφει μηπως βγαλεις και απο εκει κανενα συμπερασμα... αυτο πως θα το κανω..................................
hayabusa Ιανουάριος 31, 2008 #10 Ιανουάριος 31, 2008 control panel-->administrative tools--> event viewer
dpolal Ιανουάριος 31, 2008 #11 Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από JohnnyGR Γιατι να κανω πλακα, αμα των windows τους βιδωσει και τραβανε μπλε οθονη σε καθε startup (μου εχει τυχει 2-3 φορες) και δεν ειναι απο προγραμμα αυτο το σκαλωμα.. Μια χαρα κανει αυτο που ειπα.. Δε σου χει ξανατυχει ο διαλογος "The system has recovered from a serious error."? Ο διάλογος δεν μου είναι άγνωστος ΑΛΛΑ ρωτάω αν κάνεις πλάκα που λες ότι το αφήνεις μισή μέρα να κάνει συνέχεια επαναφορτώσεις μέχρι να στρώσει...
Frostbyte Φεβρουάριος 1, 2008 #12 Φεβρουάριος 1, 2008 Αρχική απάντηση από dpolal [Χθες, στις 21:35] Ο διάλογος δεν μου είναι άγνωστος ΑΛΛΑ ρωτάω αν κάνεις πλάκα που λες ότι το αφήνεις μισή μέρα να κάνει συνέχεια επαναφορτώσεις μέχρι να στρώσει... Ε συνηθως αν τα windows (και οχι προγραμμα στο startup) φανε τετειο σκαλωμα, δεν μπαινεις ουτε στο safe mode τις περισσοτερες φορες.. Αναγκαστικα θα το αφησεις να κανει τον κυκλο του και συνερχεται μονο του, αφου διορθοσει την ιδια του την πατατια.. (Εγω ετσι ελυσα το προβλημα μου 2 φορες.. [την 3η με μαμισε rootkit και πηγα για format ]) PS@ennia: Στο Event Viewer θα πας στην επιλογη (αριστερα) System και θα αρχησεις να ψαχνεις για errors (κοκκινα X ακαταληλα δια ανηλικους ), αν βρεις κατι σχετικο με το crashαρισμα του συστηματως, γραψε τον κωδικο καπου και google it..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.