Jump to content

Προβληματακι σχετικα με τον Firefox.

ntalinio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρα σε ολους. Χρησιμοποιω τον Firefox, english version 2.0.0.11 και ενω εχω ανοικτες καποιες σελιδες εκει που φορτωνει μια σελιδα κολαει. Παταω Ανανεωση σελιδας (refresh σε μενα) και μου γραφει κατω αριστερα Stopped και δεν φορτωνει τιποτα αλλο απο κει και περα. Αναγκαζομαι και ανοιγω απο την αρχη παλι οτι ειχα ανοιχτο σε Internet Explorer Ελληνικο, με απενεργοποιημενα τα προσθετα γιατι οταν τα εχω ενεργοποιημενα μου βγαζει προβλημα, αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα, οχι της παρουσης :p .Αν εχει καποιος εμπειρια σχετικη με το θεμα παρακαλω ας απαντησει. Να μπορεσω να προσδιορισω τουλαχιστων αν φτεει ο Firefox ή η γραμμη μου. Ευχαριστω και παλι :)

Κάποιο add on λογικά σου κάνει τη ζημιά. Είχα κι εγώ κάτι παρόμοια προβλήματα...

Πολλές φορές φταίει η επιλογή του HTTP Pipelining 1.1 Through Proxy Server Support....

Βρές το και σιγουρέψου ότι είναι κλειστό!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.