Jump to content

Προβλημα με Explorer.exe και drwtsn32.exe

ntalinio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σε ολους. Εχω ενα μικρο προβλημα με 2 αρχεια. τα Explorer.exe και drwtsn32.exe οπως θα ειδατε και στον τιτλο. Το προβλημα ειναι το εξης: οταν ανοιγω "τα εγγραφα μου" μετα απο μερικα κλικ σε φακελους κολαει το συστημα και μου βγαζει : Η εφαρμογη Explorer.exe παρουσιασε σφαλμα και πρεπει να τερματιστει και αμεσως μετα μου βγαζει σφαλμα και η drwtsn32.exe και κλεινουν ολα, εκτος απο τα προγραμματα που εχω ανοιχτα. Καμια φορα συμβαινει και το αναποδο, πρωτα η drwtsn32.exe και μετα η Explorer.exe. Εχω προσεξει οτι αυτο συμβαινει μονο οταν ανοιγω φακελους και οχι οταν ξεκιναω προγραμματα. Ελπιζω να ημουν αρκετα σαφης ωστε να καταλαβετε το προβλημα μου. Αν εχει καποιος καποια λυση πριν το format ας απαντησει. Ευχαριστω :)

To disable Dr. Watson

1. Click Start, click Run, type regedit.exe in the Open box, and then click OK.

2. Locate and click the following registry key:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug

NOTE: Steps three and four are optional, but they necessary if you want to restore the default use of Dr. Watson.

3. Click the AeDebug key, and then click Export Registry File on the Registry menu.

4. Enter a name and location for the saved registry file, and then click Save.

5. Delete the AeDebug key....

Καλυτερα ειναι να δεις εδώ πριν κανεις κατι !!:T:

thanx MOS για την βοηθεια αλλα δυστυχως δεν εγινε τπτ :( Εσβησα οπως ειπες τον AeDebug Key φακελο απο την registry και δν ανοιγε καθολου ο φακελος "Ο Υπολογιστης μου", μου εβγαζε σφαλμα. Το ξαναεβαλα οπως ηταν και απενεργοποιησα την αναφορα σφαλματων. Οποιαδηποτε αλλη συμβουλη δεκτη γιατι δν εχω τον χρονο και την διαθεση να κανω παλι format και ολα παλι απο την αρχη.

Αμα στο κανει με αρχεια βιντεο πηγαινε στο run και βαλε την ακολουθη εντολη

regsvr32 /u C:\windows\system32\shmedia.dll

Κανε μια επανεκινηση

Αν εξακολουθει να το κανει βαλε

regsvr32 C:\windows\system32\shmedia.dll

για να ξαναεγγραψεις το συγκεκριμενο dll που ειναι υπευθυνο για τα thumbnails στον explorer.

poly thanx για τον χρονο σου αλλα μου το κανει μονο σε φακελους, οποιοδηποτε φακελο, οχι σε αρχεια, προγραμματα, βιντεο κτλ... μονο οταν ανοιγω φακελους. Απο οτι βλεπω δεν το γλυτωνω το format. :(

Δημιουργησε ενα νεο λογαριασμο χρηστη με ιδιο επιπεδο ασφαλειας

και δες αν στο κανει παλι.

Επειδη αυτο το πρόβλημα με ταλαιπώρησε αρκετα πριν καιρο, λυση βρήκα μονο με το φορματ.... οι λυσεις που υπάρχουν στο νετ όπως και οι λυσεις που προτείνει η MS στο site της σε εμένα δεν έκαναν τιποτα....

Προσπάθησα και repair και restore point κτλ...αλλα δεν οπότε αν εχεις και καιρο να κάνεις φορματ....τώρα ήρθε η ώρα... :D

Και γω το ιδιο προβλημα εχω , βαλε εναν εναλλακτικο περιηγητη οπως το directory opus και τελος

επισης το εξης προγραμματακι ειναι καλο γιατι ειναι freeware και portable

http://www.xyplorer.com/free.php

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.