ntalinio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2008 Γεια σε ολους. Εχω ενα μικρο προβλημα με 2 αρχεια. τα Explorer.exe και drwtsn32.exe οπως θα ειδατε και στον τιτλο. Το προβλημα ειναι το εξης: οταν ανοιγω "τα εγγραφα μου" μετα απο μερικα κλικ σε φακελους κολαει το συστημα και μου βγαζει : Η εφαρμογη Explorer.exe παρουσιασε σφαλμα και πρεπει να τερματιστει και αμεσως μετα μου βγαζει σφαλμα και η drwtsn32.exe και κλεινουν ολα, εκτος απο τα προγραμματα που εχω ανοιχτα. Καμια φορα συμβαινει και το αναποδο, πρωτα η drwtsn32.exe και μετα η Explorer.exe. Εχω προσεξει οτι αυτο συμβαινει μονο οταν ανοιγω φακελους και οχι οταν ξεκιναω προγραμματα. Ελπιζω να ημουν αρκετα σαφης ωστε να καταλαβετε το προβλημα μου. Αν εχει καποιος καποια λυση πριν το format ας απαντησει. Ευχαριστω
MOS Ιανουάριος 30, 2008 #2 Ιανουάριος 30, 2008 To disable Dr. Watson 1. Click Start, click Run, type regedit.exe in the Open box, and then click OK. 2. Locate and click the following registry key: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug NOTE: Steps three and four are optional, but they necessary if you want to restore the default use of Dr. Watson. 3. Click the AeDebug key, and then click Export Registry File on the Registry menu. 4. Enter a name and location for the saved registry file, and then click Save. 5. Delete the AeDebug key.... Καλυτερα ειναι να δεις εδώ πριν κανεις κατι !!
ntalinio Ιανουάριος 30, 2008 Author #3 Ιανουάριος 30, 2008 thanx MOS για την βοηθεια αλλα δυστυχως δεν εγινε τπτ Εσβησα οπως ειπες τον AeDebug Key φακελο απο την registry και δν ανοιγε καθολου ο φακελος "Ο Υπολογιστης μου", μου εβγαζε σφαλμα. Το ξαναεβαλα οπως ηταν και απενεργοποιησα την αναφορα σφαλματων. Οποιαδηποτε αλλη συμβουλη δεκτη γιατι δν εχω τον χρονο και την διαθεση να κανω παλι format και ολα παλι απο την αρχη.
poly Ιανουάριος 30, 2008 #4 Ιανουάριος 30, 2008 Αμα στο κανει με αρχεια βιντεο πηγαινε στο run και βαλε την ακολουθη εντοληregsvr32 /u C:\windows\system32\shmedia.dllΚανε μια επανεκινησηΑν εξακολουθει να το κανει βαλε regsvr32 C:\windows\system32\shmedia.dllγια να ξαναεγγραψεις το συγκεκριμενο dll που ειναι υπευθυνο για τα thumbnails στον explorer.
ntalinio Ιανουάριος 31, 2008 Author #5 Ιανουάριος 31, 2008 poly thanx για τον χρονο σου αλλα μου το κανει μονο σε φακελους, οποιοδηποτε φακελο, οχι σε αρχεια, προγραμματα, βιντεο κτλ... μονο οταν ανοιγω φακελους. Απο οτι βλεπω δεν το γλυτωνω το format.
poly Φεβρουάριος 1, 2008 #6 Φεβρουάριος 1, 2008 Δημιουργησε ενα νεο λογαριασμο χρηστη με ιδιο επιπεδο ασφαλειας και δες αν στο κανει παλι.
perp Φεβρουάριος 1, 2008 #7 Φεβρουάριος 1, 2008 Επειδη αυτο το πρόβλημα με ταλαιπώρησε αρκετα πριν καιρο, λυση βρήκα μονο με το φορματ.... οι λυσεις που υπάρχουν στο νετ όπως και οι λυσεις που προτείνει η MS στο site της σε εμένα δεν έκαναν τιποτα.... Προσπάθησα και repair και restore point κτλ...αλλα δεν οπότε αν εχεις και καιρο να κάνεις φορματ....τώρα ήρθε η ώρα...
strong Φεβρουάριος 1, 2008 #8 Φεβρουάριος 1, 2008 Και γω το ιδιο προβλημα εχω , βαλε εναν εναλλακτικο περιηγητη οπως το directory opus και τελοςεπισης το εξης προγραμματακι ειναι καλο γιατι ειναι freeware και portablehttp://www.xyplorer.com/free.php
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.