Jump to content

προβλημα με βιστα απο εγκατασταση daemon...help!

cabdik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια τα πραματα εχουν ως εξης. ενα φιλαρακι εκανε εγκατασταση το daemon tools στο μηχανημα του και του δημιουργησε προβλημα. οταν ανοιξε το προγραμμα ο υπολογιστης κολλησε και εβγαλε μπλε οθονη και εκλεισε. επειτα απο αυτο προσπαθει να ανοιξει το μηχανημα αλλα μολις παει να μπει στα win κλεινει. τι ειναι? (σαν αινιγμα το θετω...αλλα μηπως δεν ειναι?:o )

δεν παιζει δεν μπαινει ουτε με safe mode. η να τω πω καλυτερα κανει το ιδιο πραγμα οπως την κανονικη εκκινηση. δεν προλαβαινεις να κανεις κατι, κλεινει. δεν δινει χρονο να κανεις κατι.

Αρχική απάντηση από MOS

καινουργια εγκατασταση απο cd και οχι vista--->σβηστα !!

Έξυπνο...

Δοκίμασε με F8 να κάνει Boot From Last Know Good Configuration?

Σε άλλη περίπτωση μπορεί με Recovery Console αλλά πρέπει να ξέρει τι κάνει.

Αρχική απάντηση από Wizard!

Έξυπνο...

Δοκίμασε με F8 να κάνει Boot From Last Know Good Configuration?

:T: :T: :T:

Το ίδιο πρόβλημα είχα κ εγώ με τα daemon.

Μπαίνεις με Last Known Good Configuration και κάνεις απεγκατάσταση

Αρχική απάντηση από Wizard!

Πιθανώς να έβαλε λάθος έκδοση, το πιθανότερο παλαιότερη.

αυτο ειναι το πιθανοτερο. γιατι κι εγω δεν ξερω ποια ακριβως εκδοση εβαλε. μεσω τηλ μου ειπε το προβλημα του. εγω που κατεβασα πριν λιγες μεερες την τελευταια εκδοση, δεν ειχα προβλημα ουτε στα βιστα ουτε στα ΧΡ. θα το κοιταξω αυτο και θα δουμε

, ευχαριστω.

Αρχική απάντηση από dpolal

safe mode και απεγκατάσταση από εκεί ;;;;

αν δε μπει με την πρωτη δοκιμασε 2-3 φορες........................

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.