greekfragma Μάϊος 22, 2009 #19881 Μάϊος 22, 2009 2 βδομάδες δε λένε να περάσουν οι αμυγδαλές.....2 βδομάδες με lysopaine και χαμομήλια......πάω στο γιατρό....σιχτίρ.:cry:
Jason Μάϊος 22, 2009 #19882 Μάϊος 22, 2009 Φράγμα προσεχετο πήγαινε κανε ανάλυση αίματος.. Και εγώ αμυγδαλίτιδα είχα και δεν πέρναγε και μου βρήκαν ότι είχα και μονοπυρήνωση Ακόμα τραβιέμαι..δεν κάνει να πίνω ποτά και καφέδες για μηνα και..μέχρι τις επόμενες εξετάσεις
spc Μάϊος 22, 2009 #19883 Μάϊος 22, 2009 2 εβδομάδες αμυγδαλές; Να προσεχεις που βαζεις το στόμα σου μοντελοπνίχτη
Nephiλiμ Μάϊος 22, 2009 #19884 Μάϊος 22, 2009 2 βδομάδες δε λένε να περάσουν οι αμυγδαλές.....2 βδομάδες με lysopaine και χαμομήλια......πάω στο γιατρό....σιχτίρ.:cry:αμυγδαλυτιδα?ακομα?μεγαλωσες ρε φαρμα,παγαινε βγαλτες να ησυχασεις...
Nephiλiμ Μάϊος 22, 2009 #19886 Μάϊος 22, 2009 με τρομάξατε ρε........πάω να κοιταχτώ.:cry:οχι μεινε σπιτι και θα γιαννεις.επρεπε να το ειχες κανει μερες τωρα!ενας φιλος παθαινει αμυγδαλυτιδα 4-5 φορες το χρονο (*το οριο για αφαιρεση ειναι 2 μαξ) και ακομα δεν εχει παει να τις βγαλει να ησυχασει,λογω ξεροκεφαλιας...
tolis_01 Μάϊος 22, 2009 #19887 Μάϊος 22, 2009 Δεν ξέρω αν την περνάνε όλοι το ίδιο αλλά η μονοπυρήνωση έχει φοβερή κόπωση. Εμένα για 2 βδομάδες, η απόσταση κρεβάτι τουαλέτα μου φαινόταν σαν το ταξίδι μέχρι το βουνό του Σάουρον και πίσω. Αρα το πιθανότερο να μην έχεις μονοπυρήνωση. Αλλά μια εξέταση αίματος δεν έβλαψε ποτέ κανέναν
Jason Μάϊος 22, 2009 #19888 Μάϊος 22, 2009 Δεν ξέρω αν την περνάνε όλοι το ίδιο αλλά η μονοπυρήνωση έχει φοβερή κόπωση. Εμένα για 2 βδομάδες, η απόσταση κρεβάτι τουαλέτα μου φαινόταν σαν το ταξίδι μέχρι το βουνό του Σάουρον και πίσω. Αρα το πιθανότερο να μην έχεις μονοπυρήνωση. Αλλά μια εξέταση αίματος δεν έβλαψε ποτέ κανέναν Εγώ έτυχε να έχω πρώτη φορα μου αμυγδαλίτιδα στα 19 μου.. Πήρα αντιβίωση χωρίς συνταγή γιατρού.Ο φαρμακοποιός μας το σύστησε..Έκανα αλλεργία με το φάρμακο και σε όλο μου το σώμα έβγαλα σπυράκια. Πήγα ευαγγελισμό και έκανα εξετάσεις,έτσι κατάλαβα ότι έχω μονοπυρήνωση.Kόπωση είχα και εγώ για περίπου 3 βδομάδες αλλα τώρα είμαι πολύ καλύτερα
greekfragma Μάϊος 22, 2009 #19889 Μάϊος 22, 2009 μόλις γύρισα....... αλλεργία από σκόνη...... άλλαζα τις λάμπες στα μπαλκόνια προ 2βδόμαδου και εκτός από κοκκινίλα στα μάτια για 4 μέρες με χτύπησε και στο φάρυγγα με τη μορφή της αλλεργίας. εισπνοές και χαπάκι χωρίς χαμομήλια και lysopaine και όλα κομπλε....... με τρομάξατε ρα.... @spc....το πρώτο ρητό που μου χε πει ο πατέρας μου ήταν "το Β===Ο σου και την υπογραφή σου να προσέχεις πάντα που τα βάζεις"
greekfragma Μάϊος 22, 2009 #19891 Μάϊος 22, 2009 εντάξει μωρέ........δεν είναι αλλεργία επικίνδυνης μορφής......έτσι μου πε ο γιατρός....σε 8-10 μέρες μου πε οτι θα χει φύγει τελείως. η αλήθεια είναι οτι τη μέρα που φαγα τη σκόνη από τις λάμπες έφαγα με το κιλό
Nephiλiμ Μάϊος 22, 2009 #19892 Μάϊος 22, 2009 εντάξει μωρέ........δεν είναι αλλεργία επικίνδυνης μορφής......έτσι μου πε ο γιατρός....σε 8-10 μέρες μου πε οτι θα χει φύγει τελείως.η αλήθεια είναι οτι τη μέρα που φαγα τη σκόνη από τις λάμπες έφαγα με το κιλό ποσταρε φωτοοουζ στο Official ΦαγητοThread! καμια σοδα να φερουμε?
Chosen Μάϊος 22, 2009 #19893 Μάϊος 22, 2009 "το Β===Ο σου και την υπογραφή σου να προσέχεις πάντα που τα βάζεις"Άτσα ρε, με το πιτσολάκι σου τις αλλάζεις τις λάμπες; Ποιος είσαι, ο Τζων Τίκης;
johnsonb Μάϊος 23, 2009 #19894 Μάϊος 23, 2009 Εμένα οι αμυγδαλές είναι gtp... Αν πιώ μισό μπουκαλι κρύο νερό,αμέσως την άλλη μέρα έχουν γίνει τούμπανο,με αποτέλεσμα να μπορώ να πίνω κρύο νερό ανά 2 μέρες. Έκανα αλλεργία με το φάρμακο και σε όλο μου το σώμα έβγαλα σπυράκια.Photo έβγαλες;
johnsonb Μάϊος 23, 2009 #19896 Μάϊος 23, 2009 Δεν είναι αστείο αλλά το πέρνουμε μετά στην πλάκα για να ξεχάσουμε τι περάσαμε. At least me.
SLN Μάϊος 23, 2009 #19897 Μάϊος 23, 2009 Ρε παιδια δεν την παλευουν καθολου στην ΕΡΤ???? Παιζει Cleveland-Orlando game 1... και εχει πει ο μακακας ο "περιγραφω-τον-αγωνα" οτι θα δειξουμε το πρωτο αγωνα απο καθε ημιτελικο... Ξυπναω στις 4 σαν καραγκιοζης... σερνομαι μεχρι την τηλεοραση και βλεπω να εχουνε βαλει επαναληψη τον πρωτο αγωνα lakers-nuggets... Δηλαδη "αν δεν ξυπνησατε χτες στις 4 να τον δειτε... δεν πειραζει, ξυπνηστε σημερα στις 4 να τον δειτε" ΕλεοC. Μετα λενε σημερα ολα τα προγραμματα, Cleveland-Orlando game 2... Κοιμαμαι ενα διωρο γιατι δεν την παλευα να το δω σερι...ξυπναω με τα 1000 ζορια, ανοιγω την τηλεοραση και εχει Μαντσεστερ-Εβερτον.... Και απο κατω περναει και το σηματακι του προγραμματος "Πρωταθλημα ΝΒΑ" για να σε διαβεβαιωσει οτι "μην αγχωνεσαι μεγαλε δεν φταις εσυ... τον εχουμε παιξει για αλλη μια φορα" :wall::wall::wall::wall::wall::wall::wall:
Jason Μάϊος 23, 2009 #19900 Μάϊος 23, 2009 H φωτό βγήκε θολή επειδή τρέμεις από τη χαρά σου; xaxaxaxaxaxa έχει συγκινηθεί Μεγιά σου Jerrako
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.