Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

O φραγμας έλιωσε το τηλεφωνικό κέντρο και το 16χρονο της Αλβανίας πήρε 7 πόντους. Βέβαια ο φράγμας ήθελε να πάρει περισσότερους πόντους:hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Είμαι ο μόνος που σπάζεται απείρως με τις εκφωνήτριες; ότι να ναι λένε...

Υ.Γ τώρα σε είδα ^

Μα χώρες ψηφίζονται στη Euroβύζιον, σπάνια ψηφίζονται τραγούδια.. Εγώ απορώ πως το πήρε η Παπαρίζου.. :hang3: Άξιζε η Εσθονία να είναι πάνω από μας;;; :tomato:

Άντε επιτέλους.

Μας τα σπάσαν με τον Σάκη.

Πάρτε να χετε τώρα.Η Eurovision Μας μάρανε.

όπως και να έχει, ο Σάκης θα είναι σημαντικότερο θέμα για τον πολύ κόσμο από τη Ζίμενς, από τους χρηματισμούς βολευτών και υπουργών, από τα "έκτακτα εισπρακτικά μέσα", και απ'όλες τις "νόμιμες & ηθικές" πράξεις των προαναφερθέντων...

Οι αδελφές Μαγκούρα είπαν σε κάποια φάση τον Σάκη, Μάκη. Έλιωσα μιλάμε:hehe:

Αν ηταν ο Μάκης, θα την είχε πάρει την Eurovision. Εχει DVD με όλα τα άπλυτα των άλλων χωρών... :p

οποιος εχει το τηλ της κοπελας απο το αζερμπαϊτζαν ας στειλει πμ...ειναι πολυ μεγαλη αναγκη!!!!!!!

οποιος εχει το τηλ της κοπελας απο το αζερμπαϊτζαν ας στειλει πμ...ειναι πολυ μεγαλη αναγκη!!!!!!!

:hehe::hehe: και εγώ το θέλω :D

Im in love with a fairytale....:hang3: Ρεεε λυστε πρωτα τα προβληματα του κρατους και μη σπαταλατε λεφτα σε eurovision! Η εκφωνηση ηταν αισχος,λιγο respect προς τον ανταγωνισμο δεν βλαπτει(αν ακουγες διχως να βλεπεις στο τελος θα νομιζες οτι ο Σακης το πηρε)

Άξιζε η Εσθονία να είναι πάνω από μας;;; :tomato:

+1.000.000

Oι FAILαδες...η κοπελα ηταν σαν πτωμα που μολις βγηκε απο το φερετρο...

Αντικειμενικα ο Νορβηγος δεν μου αρεσε...αλλα λογικο να παρει την πρωτια με etnic στοιχεια...

Εεεε οχι και 7οι εμεις...Απο πανω μας η Τουρκια...με το ανυπαρκτο σωμα? Η κακασχημη...για μενα δεν υπηρχε η κοπελα...

ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ αυτην απο το Αζερμπαιτζαν...Koυκλαρα η τυπισα...απο τις πιο ωραιες γυναικες που εχω δει: inlove::inlove::inlove:

P.S. Αν σκασει μυτη το μωρο απο το αζερμπαϊτζαν ελλαδα κατεβαινω απο λονδινο!!!

Ρε παιδιά συγγνωμη αν σας την χαλάω... αλλα... διαγωνισμός τραγουδιού δεν ήταν...;

Μηπως μπερδευτήκατε με την έκθεση?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.