Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

To έπαθε ένας φίλος μου. Με επέμβαση ξεπερνιέται και δεν είναι τίποτα. Τώρα πρέπει να πονάς κάμποσο... :/

Κάντο να ξεμπερδεύεις.

Χμ πονάω αλλά δεν ξέρω τι είναι λέω να πάω να το δω αλλά φοβάμαι,θα πάω σήμερα ελπίζω.

Το 2007 τέτοια εποχή μου ξαναπόναγε και μου πόναγε και σαν σκωληκοειδίτιδα ένα πράμα και πήγα και νομίζανε ότι είχα πάθει αυτό αλλά δεν το βρίσκανε με τίποτα και τελικά δεν είχα τίποτα,ένα μικρό εσωτερικό ερέθισμα εκεί που έφυγε με αντιβίωση,τώρα όμως ποιός ξέρει. :hehe:

Καλημέρα. :hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Σήμερα θα πάω να δώσω lower με προετοιμασία 4 μηνών(Ναι πήδηψα μια τάξη)

ενώ θα έπρεπε να είχα κάνει 10!:hehe:

Wish me luck :p

Εγω δεν εχω νερο χαρη στην αγαπητη ΕΥΔΑΠ μας

δεν πτοουμαι ομως, τοστακι με τσενταρ και πατατακια ΚΑΙ red bull

αμε :D

Πήγαινε πάρε μια εξάδα εμφιαλωμένα να έχεις :p

Κάθεσαι και πίνεις red bull πρωινιάτικα :p

Σήμερα θα πάω να δώσω lower με προετοιμασία 4 μηνών(Ναι πήδηψα μια τάξη)

ενώ θα έπρεπε να είχα κάνει 10!:hehe:

Wish me luck :p

Δίνουν και σήμερα; Εγώ αύριο δίνω για Proficiency :crazy:

Ναί,σήμερα είχε 9 το πρωί και 5 το απόγευμα :yes2:

Η αδερφή μου δίνει prof αύριο :-O

Εγω δεν εχω νερο χαρη στην αγαπητη ΕΥΔΑΠ μας

πριν λίγο εδώ είχε διακοπή ρεύματος. Ωραίες μέρες μας περιμένουν το καλοκαίρι :hang3:

Πολύωρο UPS,και μια πατέντα που σκέφτομαι να κάνω για συνεχόμενο ρεύμα χωρίς τίποτα με δυναμό,μοτέρ και μπαταρία αυτοκινήτου που θα αυτοφορτίζεται με inverter σε 220v,και να πάει ξέρει τι να κάνει η ΔΕΗ. :hehe:

Όχου πολύ μου την δίνει όταν πέφτει το ρεύμα,ειδικά πέρσι στις απεργίες που έψαχνα εργάτες για ξύλο.:flag:

Btw gl σε όσους δίνουν για lower/proficiency κτλ.:p

Από την φετινή Eurovision προς το παρόν μόνο αυτό μου χει μείνει...

picture.php?albumid=123&pictureid=2509

:man_in_love::man_in_love:

Η μοναδικη παρηγορια για την ηττα που θα δεχτουμε φετος!

Από την φετινή Eurovision προς το παρόν μόνο αυτό μου χει μείνει...

picture.php?albumid=123&pictureid=2509

:man_in_love::man_in_love:

Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος.. :man_in_love:

Τι ξεφτίλα είναι αυτή; Πώς γίνεται να είμαστε τόσο κάτω.. τουλάχιστον στην 5άδα έπρεπε να είμαστε.. :(

Ξεφτιλα ειναι ολος ο θεσμος και ο καθενας απο αυτους που λαμβανουν μερος,δεν μπορω να καταλαβω ποσο τιμητικο θα ηταν αμα ευγενα πρωτος σε εναν διαγωνισμο γεματο με τσαρλατανους για αντιπαλους(που οπως φαινεται ουτε "το κουκλι μας ,ο πιο σεξυ Ελληνας ολων των εποχων" δεν μπορει να τους συναγωνισθει.

20 να βγουμε!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.