Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Αμάν το λοστ μας έκαψε πάλι. Τις τελευταίες δύο ώρες διάβαζα αναλύσεις για το τελευταίο επεισόδιο...

Άντε τώρα περίμενε μέχρι τα Χριστούγεννα... :bye:

Αμάν το λοστ μας έκαψε πάλι. Τις τελευταίες δύο ώρες διάβαζα αναλύσεις για το τελευταίο επεισόδιο...

WTF ηταν αυτο οντως!

Μολις το ειδα!

Εχω ενα καρο αποριες/λυσεις/ερωτηματα.

ilzsoz.jpg

το καλο που τους θελω να τελειωσει με τον καλυτερο τροπο του τελειωσε ever σειρα γιατι αλλιως οι

μυριαδες φαν θα τους φανε ζωντανους.

Χμμ... τώρα το συνηδειτοποίησα εγώ ότι αυτό που παίχτηκε ήταν το προ και το τελευταίο.:hehe:

Σιγά μην το δω,να με τρώει η αγωνία μισό χρόνο πάλι...:haha:

Το καλύτερο είναι να τ' αφήνεις πρώτα να τελειώσουν και μετά να τα δεις με την ησυχία σου, όποτε θες και χωρίς αναμονές...

Όταν με το καλό και σε όσα χρόνια τελειώσουν τα Lost και Prison, θα αρχίσω να τα βλέπω... :hehe:

Γενάρη

Όταν με το καλό και σε όσα χρόνια τελειώσουν τα Lost και Prison, θα αρχίσω να τα βλέπω...

Το Prison τελειωνει σε 2 επεισοδια,δεν συνεχιζει σε 5η σεζον,τελος :(

Το Prison τελειωνει σε 2 επεισοδια,δεν συνεχιζει σε 5η σεζον,τελος :(

Καλυτερα γιατι 4 χρονια τωρα μας τα κανανε ναααααααααααααααα με το συμπαθειο...

Επρεπε να εχει τελειωσει απο την πρωτη σεζον. Απο εκει και περα αρχισαν να το τραβανε πολυ το θεμα...

Για τι πραμα μιλας?Μια χαρα ηταν και οι αλλες σεζον,μην μω best σειρα EVER!

Για τι πραμα μιλας?Μια χαρα ηταν και οι αλλες σεζον,μην μω best σειρα EVER!

πες μου οτι δε μιλας για το πριζον μπρεικ....

To Lost ειναι καρα βαρεμαρα...,μονο το Supernatural αξιζει μετα.. και ναι για το PB μιλαω.

για το pb απ τη 2η σεζον και μετα εκανε τρελη κοιλια...σε σημειο να μη βλεπεται στο τελος, αλλα νταξει γουστα ειναι αυτα :)

το supernatural αξιζει αμα αναφερεσαι στη γνωστη σειρα χχχ :hehe:

Τραγικο το εχουν καταντησει το prison break...δεν βλεπεται...συνεχιζω να το βλεπω μονο κ μονο απο περιεργεια να δω πως θα τελειωσει..:sarcastic:

Γιατι δεν σας αρεσει? .Δεν νιωθετε αγωνια να μαθετε σε ποιον θα παει την Σκυλλα ο Μαικλ τελικα???:victory:

Ωραίο είναι και προσωπικά με αφήνει με το στόμα ανοιχτό από θέμα αγωνίας,αλλά:

Έπρεπε να τέλειωνε όταν βγαίνανε απ'την φυλακή και όταν έπαιρναν ο καθένας τον δρόμο του.

Έχω κουραστεί λιγάκι όχι ότι δεν μου αρέσει-μου αρέσει και πάρα πολύ αλλά δεν ξέρω εντελώς άκυρο σενάριο το after jail.:sarcastic:

Άντε το lost τελείωνει next year και μένουμε με supernatural,φακ yeah,γιατί και το lost άκυρο κατέληξε.

Όταν βγάζουνε μια σειρά με το τάδε θέμα,με το τάδε θέμα πρέπει να συνεχίζει,φανταστείτε τώρα το supernatural να αλλάξει στο ξαφνικό και αντί για ghost hunting κτλ,να δείχνει κάτι τύπου desperate housewives,κάτι τέτοιο έχει γίνει και το pb.:rofl:

Άσχετο... δεν ανοίγουμε κάνα τόπικ σειρών; Πάει το ΠΟΘ.:hehe:

Σωστα ,μπορει καποιος να τα μεταφερει σε ενα θεμα σχετικο με σειρες?

Εχεις δικιο το "εκτος φυλακης" μονο με Prison δεν εχει να κανει ,αλλα μαρεσει για το σασπενς.Το supernatural ποσες σεζον θα κυκλοφορησει ακομα,ξερει κανεις?Ειναι φοβερη σειρα....με εχει καθηλωσει για τα καλα.

Χμ δεν έχω βρει τουλάχιστον εγώ κάποια πληροφορία αλλά δεν τελειώνει εύκολα αυτό που έχει αρχίσει,πρέπει να έχει το λιγότερο άλλη μια season.:T:

EDIT:Αστρολάβε το θέμα είναι το post move (if any). :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.