Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Πολύ καλή κοκαινη . Oπως ολοι οι celebs. Συμβαινει και στα καλύτερα συγκροτήματα . : P

Επίσης, αλλο ενα "t" να δώ στους Depeche Mode και θα κάνω την λέξη Depetch (daymn, βγάζει μάτι) να φιλτράρεται σε "I love Depeche". The knowing of the half is the worstest of the not knowing s*it. :p

OMFG!!!!!!!!!1 εζησα να το ακουσω και αυτο!!! μου συγκρινεις τους βασιλιαδες του thrash metal ,ενα παρα πολυ παλιο συγκροτημα τους Kreator,ακομα και τους Destruction (30 σχεδον χρονια ιστορια και οι δυο) ,τους Exodus και οποιον αλλον με DM???

no offence αλλα αυτα που ειπες μην τα πεις παραεξρω

hell δεν υπαρχει αυτο που ακουσα σημερα,!!!!!!!!!!!!:toomuchne:stop::stop:

Depetche Mode!! ειμαστε σοβαροι?? τους συγκρινουμε με Kreator?οχι μονο ειναι ανουσια η συγκριση αλλα και κολοσιαιων διαστασεων γελοια!!!

Πωπω πως περνάει η ώρα...

timetokillyourself.jpg

Το θέμα είναι ότι το είπε ο SLN :hehe:

Ετσι ειναι φιλοC. Τι θα ητανε αμα δεν το ελεγα...? Ακομα στο γκαραζ του θειου τους θα παιζανε....:computer:

Ο ελληνας μεταλλας δεν παει περα απο Anathema/Kreator/Paradise Lost.

Μωρε δεν με νοιαζει που "παει" ο Ελληνας μεταλλας. Και οι Φινλανδοι ακουγανε την λεξη Nigthwish και "τελειωνανε" on the spot.

Το θεμα ειναι αν εχεις την στοιχειωδη λογικη να ξερεις οτι (ασχετα με τα γουστα σου) ορισμενα πραγματα αξιζουν respect και δεν τα (πολυ)ακουμπας. ΕΙΔΙΚΑ αν εισαι εξω απο την φαση. Δηλαδη να ερθει ενας αρρωστημενος οπαδος των DM να μου πει "Δεν παω, γιατι εχω ξενερωσει με την παρτη τους, δεν μου αρεσε το/τα τελευταιο/α LP τους" ή whatever θα το δεχτω.

Επίσης, αλλο ενα "t" να δώ στους Depeche Mode και θα κάνω την λέξη Depetch (daymn, βγάζει μάτι) να φιλτράρεται σε "I love Depeche". The knowing of the half is the worstest of the not knowing s*it. :p

διορθωση: worseREst

Δεν έχει γάλα κανονικά, αλλά μετά την περεστρόϊκα παίζει να άλλαξε η συνταγή.

depeche mode video ανακοινωσης ακυρωσης συναυλιας.

ισως γινει αυριο.

σπασαν πορτες και γενικα μικροζημιες αναφερθηκαν.

μπεεεε

Καλημέρα απο το Blue Star Ιθάκη... Ο καφές απο τα φλόκα, η θάλασσα κάλμα, και το wi-fi αξίας 3€ το δίωρο μοιάζει φερμένο απο τον μεσαίωνα. Whattahell... 4Net έχουν; :p

εχει δοκιμασει κανεις το εξης ποτο:

βοτκα

παγος

γαλα

kahlua

any good?

το μονο κακο ειναι οτι κατεβαινει γρηγορα και γλυκα.σε επιπεδα τζιν-τονικ ενα πραμα.

το γαλα εγω το προτιμω λιγο χτυπημενο για να μη μπλεκεται απ την αρχη με τα αλλα.

Οσους εχω παρει σημερα να τους ρωτησω αν πηγαν/πανε να ψηφισουν ολοι μου λενε παω για μπανιο. x0ax0ax0ax0a0 -30% προσελευση κοβω για φετος. Εγω να δω πως θα παω να ψηφισω που εχω διαστρεμμα... :cry:

"Ο υπουργός Παιδείας, Αρης Σπηλιωτόπουλος, σε δήλωσή του υπογραμμίζει τη βεβαιότητά του ότι οι εκλογές «θα αποτελέσουν μια μεγάλη δημοκρατική γιορτή για το Πανεπιστήμιο και τα αποτελέσματά τους θα συμβάλλουν στην ανασυγκρότηση της ενιαίας θεσμικής εκπροσώπησης των φοιτητών με πλουραλισμό, δημοκρατικές αξίες, προωθητικούς στόχους και οράματα».

«Οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές», τονίζει, «συνιστούν τη δημοκρατική βάση νομιμοποίησης ενός δυναμικού φοιτητικού κινήματος, το οποίο οφείλει να θέτει και να υπηρετεί ποιοτικούς, σπουδαστικούς στόχους προς όφελος της νέας γενιάς και της ελληνικής κοινωνίας».

Ο κ.Σπηλιωτόπουλος αναφέρεται και στην «κρίσιμη όσο και μεταβατική φάση» που βρίσκουν φέτος οι εκλογές το Πανεπιστήμιο και καταλήγει ευχόμενος στις παρατάξεις «καλή επιτυχία»."

Τοσο δημοκρατικη διαδικασια που καθε χρονο υπαρχει νοθεια, διαφορετικα αποτελεσματα ανα παραταξη και αρκετο ξυλο!

A ρε Αρουλη.... εισαι ρομαντικο παιδι...

ας μας πει ο αρουλης τωρα γιατι πρεπει να απλωνουν το σαπιο χερι τους τα κομματα στο πανεπιστημιο

έτσι είναι....έξω τα κόμματα από τα πανεπιστήμια.......το πανεπιστήμιο πρέπει να είναι χώρος ελεύθερης διακίνησης ιδεών και πνεύματος....

και όχι κομματικά στρατόπεδα νεοσύλλεκτων....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.