Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

σοβαρα Hydra σε ποιον κοσμο ζεις?

συγκρινεις το εμπορικο εκτοπισμα των (εμετικων κατα τ αλλα) Depeche με τους Kreator και λοιπους?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Nephilim δεν καταλαβες,πιστευω οτι η συγκριση ειναι τελειιιιιιιιως ανουσια,μα καλα αυτο καταλαβες εσυ απο τα παραπανω,,,

OMFG!!!!1 εζησα να το ακουσω και αυτο!!! μου συγκρινεις τους βασιλιαδες του thrash metal ,ενα παρα πολυ παλιο συγκροτημα τους Kreator,ακομα και τους Destruction (30 σχεδον χρονια ιστορια και οι δυο) ,τους Exodus και οποιον αλλον με DM???

Ο SLN τους εβγαλε legends,μην ξερασω δηλαδη 80 ευρω για DM... pff

Χρησιμοποιώντας την λογική, σύμφωνα με τα παραπάνω, βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι DM είναι βλάχοι.

Lol'd...

Hydra, τα δυο είδη μουσικής και ο κόσμος στον οποίο απευθύνονται είναι παντελώς άσχετα μεταξύ τους...

Είναι σα να συγκρίσεις τον Jaco Pastorius ή τον Wooten, με τον Cliff Burton ή με τον Steve Harris... :hehe:

Οι δυο τελευταίοι θα βγαίνουν και για τα επόμενα 100 χρόνια οι καλύτεροι μπασίστες στον κόσμο......... αλλά μόνο στο Metal Hammer... :hehe:

Edit:

Χρησιμοποιώντας την λογική, σύμφωνα με τα παραπάνω, βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι DM είναι βλάχοι.

Ένσταση...

Σύμφωνα με τα προηγούμενα όμως μπορεί και να είναι ξανθιές ή πόντιοι...

Edit2...:

Έϊ που πήγε η εικόνα;

Αυτή λες...?

awesomered.png

:hehe:

Επισης για να μπουμε και στην 16χρονη "λογικη" -no offence .been there done that.- η συγκριση μεταξυ μουσικων ειδων /καλλιτεχνων ειναι ανουσια,υποκειμενικη και εξαρταται τοσο πολυ απο τα βιωματα του εκαστοτε ανθρωπου.

Τιτανοτεραστιες για σενα "μπαντες" μπορει να ακουγονται κινεζικα στ αυτια ενος αλλου που την βρισκει να ακουει φολκ εξπεριμενταλ αβαντ γκαρντ λαικο.

Ετσι και αλλιως το 80% των "κακων" μεταλλαδων μετα το σχολειο ξελαμπικαρει και βγαινει απο το μικροκοσμο του "ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΛ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΗ/ΧΑΛΙΑ/ΣΑΒΟΥΡΑ/ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ" .

Λιγοι ειναι αυτοι που "ανοιγουν" τα αυτια τους.

Ειλικρινα δεν μπορεις να δεις περα απο τις thrash metal παρωπιδες σου??

Κι εγω δεν μπορω να ακουσω Madonna αλλα δεν βγαινω να γραψω -παραεξω κιολας- οτι ηρθανε οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ/ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ/ΜΟΝΑΡΧΕΣ του hip hop Public Enemy με 20+ χρονια ιστορια, και ζητησανε 30+40 ευρω και ερχεται το τσοκαρο και ζητει 100... Το λεω απο μεσα μου με λυπη/στεναχωρια κλπ κλπ

Εχω μια επαφη με τον κοσμο... καταλαβαινω τι πουλαει, τι "ακουγεται" κλπ κλπ και δυναμαι να καταλαβω την διαφορα των εισητηριων.

edit: Δεν επιχειρησα καμμια συγκριση μουσικων ειδων (αλλωστε δεν εχει νοημα, ολοι ξερουν οτι η hip hop ειναι η καλυτερη, ασχετα αν ντρεπονται να το παραδεχτουν :hehe: ). Απλα μου φανηκε αστεια η συγκριση ΤΙΜΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ (και μονο αυτο) για DM και Kreator...

+1 Νephilim

Κι εγω δεν μπορω να ακουσω Madonna αλλα δεν βγαινω να γραψω -παραεξω κιολας- οτι ηρθανε οι ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ/ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ/ΜΟΝΑΡΧΕΣ του hip hop Public Enemy με 20+ χρονια ιστορια, και ζητησανε 30+40 ευρω και ερχεται το τσοκαρο και ζητει 100... Το λεω απο μεσα μου με λυπη/στεναχωρια κλπ κλπ

Εχω μια επαφη με τον κοσμο... καταλαβαινω τι πουλαει, τι "ακουγεται" κλπ κλπ και δυναμαι να καταλαβω την διαφορα των εισητηριων

Ναι αλλα το σωστο ειναι οτι στοιχιζει ακριβοτερα το εισητηριο για DM γιατι απλως πουλανε πιο πολυ και οχι επειδη ειναι "θεοι" η καλυτεροι απο Kreator etc...

f***k mainstream ;P

Εχω μια επαφη με τον κοσμο... καταλαβαινω τι πουλαει, τι "ακουγεται" κλπ κλπ και δυναμαι να καταλαβω την διαφορα των εισητηριων.

ρε συ Σολωνα αστο το θεμα γιατι σηκωνει ΠΟΛΥ κουβεντα.

ειδικα με το ξεπεταγμα πολλων "εναλλακτικων" εταιριων/διοργανωτων που ειδαν φως και μπηκαν και πιανουν κωλους αβερτα.

Ο ελληνας μεταλλας δεν παει περα απο Anathema/Kreator/Paradise Lost.

ο ροκας απο Nικο Σπηλια και κακους σπορους ,Σκορπιους και Βαθυ Μωβ.

Οι "τρεντυ" Καηλι,Μαντονα,Λοπεζ και λοιπα "τσοκαρα που με 1 ωρα πλεημπακ σαρωνουν τσεπες και πανε σπιτι τους.

γενικα σαν μουσικη αγορα ειμαστε μικρη.

Σαν καταναλωτες "ζωα" και γιαυτο μας πιανουν το κωλ0 και λεμε και ευχαριστω.

α και να μην ξεχναμε.

Boycott Alterground.

Το βλέπετε από λάθος οπτική.

Το θέμα δεν είναι εάν οι DM, συγκρότημα με 29 χρόνια παρουσία, τεράστια εμπορική επιτυχία, έχει επηρεάσει τα άπειρα συγκροτήματα και καλλιτέχνες, είναι legends.

Το θέμα είναι ότι το είπε ο SLN :hehe:

Ρε Hydra, ότι είναι εμπορικό και πουλάει θα έχει και ακριβές τιμές. Οι metallica στο rockwave δεν είχαν 80 ευρώ μόνοι, τη στιγμή που όλες οι άλλες μπαντάρες μαζί είχαν 70; Και θεωρούνται και οι πατέρες του thrash. Όσο για τα ονόματα που είπες, οκ οι kreator αξίζουν, οι destruction έτσι κι έτσι, οι amon amarth εμετός είναι. Το θέμα είναι ότι δεν είναι τόσο γνωστοί, πως να το κάνουμε.

Εδώ άλλοι πάνε μπουζούκια και αφήνουν 200 ευρώ, οι depeche mode σε πείραξαν;

Ρε Hydra, ότι είναι εμπορικό και πουλάει θα έχει και ακριβές τιμές. Οι metallica στο rockwave δεν είχαν 80 ευρώ μόνοι, τη στιγμή που όλες οι άλλες μπαντάρες μαζί είχαν 70; Και θεωρούνται και οι πατέρες του thrash. Όσο για τα ονόματα που είπες, οκ οι kreator αξίζουν, οι destruction έτσι κι έτσι, οι amon amarth εμετός είναι. Το θέμα είναι ότι δεν είναι τόσο γνωστοί, πως να το κάνουμε.

Εδώ άλλοι πάνε μπουζούκια και αφήνουν 200 ευρώ, οι depeche mode σε πείραξαν;

πιο φτηνα σου ρχεται μην το ψαχνεις.

βαλε 4 ατομα παρεα μεταλλοπαιδων εισητηριο 40 ευρω για ενα μετριο/σχετικα γνωστο αλλα οχι καθιερωμενο live+μπυρα - που στα λαηβ δεν παει κατω απο 5 ευρω σε πλαστικο ποτηρι παρακαλω - μια φορα μου χαν ζητησει και 2 ευρω για μπουκαλακι νερο!- εμ να τα.

τουλαχιστον με τα 200 θα χεις και τον αλλο 3-4 ωρες να γαβγιζει απο πανω σου+moar "fun"!:D

α επισης οταν ηρθαν οι Mεταλικατς εδω προπερσι με εισιτηριο 80αρι, στην γειτονικη Βουλγαρια ειχε κανα 30αρι-40αρι.

ο τραγουδιστης τι επαθε τελικα;

Άλλους 10 Hydra να έχεις τι να γίνει, τον γλωσσόφαγαν τον άνθρωπο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.