Athens2004 Μάϊος 12, 2009 #19441 Μάϊος 12, 2009 http://www.skai.gr/master_story.php?id=120558 Ξαφνική ασθένεια = overdose ? D
Hydra Μάϊος 12, 2009 #19442 Μάϊος 12, 2009 I beg your pardon?Εχεις προβλημα με τους Βλαχους?Το λεω ,γιατι το αναφερεις με ασχημο τροπο και μια και 2 φορες και πραγματικα δεν σε καταλαβαινω,δηλαδη οποιος μας ενοχλει .τον βαφτιζουμε βλαχο?Δεν ειμαι βλαχος,αλλα ξερω πολλους και ειναι νορμαλ οι ανθρωποι,ξεκολλατε.
spresv Μάϊος 12, 2009 #19443 Μάϊος 12, 2009 (αν και οι βλάχοι τελικά μια χαρά άνθρωποι είναι)Πες μου τι ακριβως δεν καταλαβες, να βγαλω τον Φυτρακη.
Hydra Μάϊος 12, 2009 #19444 Μάϊος 12, 2009 Να πατε να γ****ειτε μπαστουνοβλαχοι. πολυ κολακευτικο...(καταλαβαινω οτι απευθυνεσαι σε καποια συγκεκριμενα ατομα αλλα αποκαλοντας τους βλαχους,ειναι σαν να προσβαλεις τους βλαχους) (αν και οι βλάχοι τελικά μια χαρά άνθρωποι είναι) το λες με ενδοιασμο ,δηλαδη δεν εισαι και τοσο σιγουρος.... ασε τον Φυτρακη και πιασε Τριανταφυλλιδη
astrolabos Μάϊος 12, 2009 #19445 Μάϊος 12, 2009 Hydra ξεκόλλα, υπάρχει ο βλάχος στη καταγωγή και ο βλάχος στη συμπεριφορά.
spresv Μάϊος 12, 2009 #19446 Μάϊος 12, 2009 Διαβασε ξανα τα 2 post, πιασε το νοημα και τα λεμε παλι το Σεπτεμβρη.
ea6gka Μάϊος 12, 2009 #19448 Μάϊος 12, 2009 ελα βρε hydra που σε πιασανε οι ευαισθησιες τωρα , μεταφορικη εννοια ειναι το βλαχοι. Μπορει καποιος απο τα Σεπολια να ειναι πιο βλαχος απο ενα βλαχο στη κατω ραχοπλατανοπλαγια τι πρεπει να λεμε δλδ , "μπαστουνοσεπολιωτες"
Hydra Μάϊος 12, 2009 #19449 Μάϊος 12, 2009 Διαβασε ξανα τα 2 post, πιασε το νοημα και τα λεμε παλι το Σεπτεμβρη. ετσι,μαζι με το Σινεμα Δεν υπαρχει ,εσυ η ο οποιοσδηποτε που αποκαλει τον καθε ασχετο βλαχο νομιζει οτι υπαρχει,βλαχος υπαρχει μονο στην καταγωγη ξερω εγω... και δεν ειναι ωραιο αμα καποιος εχει κακη συμπεριφορα να αποκαλειται το ιδιο με εναν νορμαλ ανθρωπο .Τεσπα αρκετα ασχοληθηκα με αυτο.Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν,απλα ειναι σπαστικο καθε τρεις και λιγο βλαχος και βλαχος. ea6gka εχεις πιασει ποτε καλασνικοφ? ^^
SirDiman Μάϊος 12, 2009 #19452 Μάϊος 12, 2009 Ε τοτε ζήτα αυτους που βγάζουν τα ανέκδοτα με τους πόντιους και τις ξανθιές να σταματήσουν να τα βγάζουν επειδή τους προσβάλλουν... chill dude EDIT: Jaco's timing +1 αχ ρε αυτα τα multiple tabs...καθε δευτερόλεπτο πρεπει να κανεις refresh...
ea6gka Μάϊος 12, 2009 #19453 Μάϊος 12, 2009 το λαδι που ειχε ο μουσακας το μεσημερι που τσιμπησα πρεπει να ηταν Aral 10W-40...περασανε κοντα 12 ωρες και ακομα να φυγει απο το στομα μου
Jaco Μάϊος 12, 2009 #19454 Μάϊος 12, 2009 http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=43296 [Για όσους το διαβάσουν] κ.κ. Πρύτανη και αφού έρθουν στα θεϊκά μας πανεπιστήμια που τόσο ζηλεύουν, θα πρέπει να διαλέξουν και σε ποια παράταξη θα γραφτούν ή θα μπορούν να έχουν το δικό τους κόμμα...? Α, πόσα λεφτά είπαμε καταχράστηκαν οι υφιστάμενοι σας εφέτος...? Ή δεν γίνονται αυτά...? [/Για όσους το διαβάσουν] EDIT: Jaco's timing +1 EDIT: Jaco's timing +4 fixed...
Snips Μάϊος 12, 2009 #19456 Μάϊος 12, 2009 Χε...τελικά όποτε και να μπεις εδώ βλέπεις να ρέει άφθονο....υγρό.....εκατέρωθεν...
SLN Μάϊος 12, 2009 #19457 Μάϊος 12, 2009 Σχετικα με τους Depetce Mode: πραγματικα μεγαλη ατυχια ,αλλα να λεμε την αληθεια 60 ευρω που εδωσαν κατι γνωστοι για πισω πισω...δεν τα αξιζαν με τιποτα τη στιγμη που εχουν 35 οι Kreator οι Exodus,οι Amon Amarth,οι Destruction και αλλα μεγαλα ονοματα που ηρθαν φετος!Δεν ειμαι φαν των DM...5-10 τραγουδακια τους μου αρεσουνε (πολυ ομολογουμενως) και ακομα και πολλοι φιλοι μου που με καλεσαν να παω για βολτιτσα οταν τους ρωτησα τιμη και μου ειπανε 60αρες και 80αρες τους εκραξα...Αλλα...... Συγκρινεις τους DM με ολα αυτα τα "μεγαλα ονοματα" που λες?????Σορυ αλλα ενας μεσος ακροατης (οχι φαν) οπως εγω τους μεν (DM) τους ξερω... τους αλλους που ειπες... λιγο εχω ακουσει οτι μπορει και να υπαρχουνε (kreator). Τους αλλους πρωτη φορα τους ακουω. Μονο και μονο για αυτο (οτι ειναι γνωστοι ακομα και σε μενα aka πετρες/δεντρα κλπ θα πληρωνα διπλα λεφτα απο τους kreator...Πιστευω οτι οι DM παιζουνε σε κατηγορια ψιλο-θρυλικου συγκροτηματος μαζι με REM/U2... ή λιγο πιο κατω.Και οι stones ζηταγανε λεφτα οταν ηρθανε, αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις που να πηγε και τα λυπηθηκε και να εκανε αναλογο σχολιο...
Hydra Μάϊος 12, 2009 #19458 Μάϊος 12, 2009 OMFG!!!!!!!!!1 εζησα να το ακουσω και αυτο!!! μου συγκρινεις τους βασιλιαδες του thrash metal ,ενα παρα πολυ παλιο συγκροτημα τους Kreator,ακομα και τους Destruction (30 σχεδον χρονια ιστορια και οι δυο) ,τους Exodus και οποιον αλλον με DM??? Πιστευω οτι οι DM παιζουνε σε κατηγορια ψιλο-θρυλικου συγκροτηματος μαζι με REM/U2 no offence αλλα αυτα που ειπες μην τα πεις παραεξρω hell δεν υπαρχει αυτο που ακουσα σημερα,!!!!!!!!!!!!:toomuchne:stop: Depetche Mode!! ειμαστε σοβαροι?? τους συγκρινουμε με Kreator?οχι μονο ειναι ανουσια η συγκριση αλλα και κολοσιαιων διαστασεων γελοια!!!
DJD Μάϊος 12, 2009 #19459 Μάϊος 12, 2009 OMFG!!!!!!!!!1 εζησα να το ακουσω και αυτο!!! μου συγκρινεις τους βασιλιαδες του thrash metal ,ενα παρα πολυ παλιο συγκροτημα τους Kreator,ακομα και τους Destruction (30 σχεδον χρονια ιστορια και οι δυο) ,τους Exodus και οποιον αλλον με DM???no offence αλλα αυτα που ειπες μην τα πεις παραεξρω hell δεν υπαρχει αυτο που ακουσα σημερα,!!!!!!!!!!!!:toomuchne:stop: Depetche Mode!! ειμαστε σοβαροι?? τους συγκρινουμε με Kreator?οχι μονο ειναι ανουσια η συγκριση αλλα και κολοσιαιων διαστασεων γελοια!!! Η μόνη σοβαρή απάντηση που μπορώ να σου δώσω είναι: LOL
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.