Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ράιτινγκ ιν γκρίκλις σίριουσλι ριστρέινς γιορ κομμιουνικέισον αμπίλιτι!!! :ph34r:

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
http://www.skroutz.gr/c/802/baseball.html?proposed_from=baseball

και οταν ξανακολλησει πισω σου περνα,σταματα μετα τη μπαρα, βγες εξω και καντου δωρο ενα καμπριο.

Ναι, αυτο νομιζα οτι εκανες αυτη τη φορα!!?? Γιατι δεν το εκανες?? Και βγες εξω, πηγαινε στο γκισε και μολις αρχισει να σκουζει οτι του εκανες το αμαξι καμπριο, πες του οτι εκανε η κοπελα λαθος στα ρεστα!

Και μενα το σαββατο μου ετυχε να χωθει ενα μπασταρδι πανω στο δικο μου e-pass.

Μιας και βιαζομουν ειπα το κλασσικο "δεν γαμ...." και συνεχισα...

Το κουλο ειναι οτι οδηγουσε BMW X5, δεν φαινοταν να πειναει :hehe:

2/2

Κουφό... σήμερα πάλι στην αττική οδό έρχεται ένας @@μαγκας και κολλάει από πίσω να περάσει τσαμπέ, ενώ όλοι οι άλλοι μλκς περιμέναν στην ουρά... οκ, λέω, ξερά χειρόφρενο στο διόδιο μπροστά και κάτω να πάω στο γκισέ (είχε γίνει ανάλογη κουβέντα από τον ΓιαγκΤ)...

κατεβαίνω τι να δώ...?

Ήταν ο ίδιος μλκς με την προηγούμενη φορά...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hehe:

Γραμμή στον γκισέ φωνάζω αυτούς που ήταν μέσα και μου λένε ότι μπορούν μόνο να του κρατήσουν την πινακίδα και στην συνέχεια να το προωθήσουν... πάω στο αμάξι και εν το μεταξύ αυτός έχει κάνει όπισθεν, μπαίνω μέσα να φύγω και έρχεται και κολλάει πάλι και περνάει (ενώ βέβαια έχει δει το σκηνικό)... τι να πεις, αμετανόητος...

Έφτασα στο σπίτι και έστειλα ένα σκληρότερο e-mail αυτή τη φορά σε σχέση με την πρώτη και λόγο της ιδιαιτερότητας, ζήτησα να μου αποδείξουν ότι έκαναν κάτι για την πρώτη καταγγελία... Θα επικοινωνήσω και αύριο μαζί τους να δω τι θα μου πουν... 2/2 με τον ίδιο...? ο οποίος όπως φαίνεται το έχει σύστημα...

Σε αυτήν την χώρα πρέπει να είσαι δικηγόρος, με πολύ χρόνο και με περιουσία στην πλάτη σου να σε στηρίζει και να τους ξεσκίσεις όλους στις μηνύσεις...

Απ' ότι καταλαβαίνω δεν μπορούν να κάνουν τελικά τίποτα σε αυτούς γιατί δεν είναι παράνομο... αν είναι έτσι θα ετοιμάσω ένα chain mail να περνάει όλος ο κόσμος τσαμπέ και στην έτσι...

δε με λές ρε Δημήτρη.

Για ρίξε λίγο τις ώρες που περνάς να δω αν με βολεύει :p

Ε όχι ρε παιδιά με πήρε τέτοια ώρα η γυναίκα στην δουλειά να μου κάνει παράπονα γιατι άλλαξε το πρόγραμμα του mega βάζοντας τον Πρετεντέρη και δεν έχει μαύρα μεσάνυχτα!!!

Ημαρτον εδω μπορεί να πέσει η Κυβέρνηση της λέω δεν καταλαβαίνεις?

Οχι δώσε μου τηλέφωνο να πάρω να τους ρωτήσω μου λέει πότε θα το δείξουν......

Τι παραπάνω να πω..........Γυναίκες!!!!:rip:

και επισημα πλεον , Ελλαδα ειναι μονο η Αθηνα http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1010525&lngDtrID=244

:hehe:

Επίσης η Αθήνα είναι η πιο διεφθαρμένη χώρα... για να φανταστείς για να βγεις εκτός αυτής δεν χρειάζεσαι διαβατήριο, αλλά "λαδώνεις" τους συνοριακούς φύλακες με 3 ευρώ στα σύνορα, για βγεις εκτός αυτής...

:hehe:

Επίσης η Αθήνα είναι η πιο διεφθαρμένη χώρα... για να φανταστείς για να βγεις εκτός αυτής δεν χρειάζεσαι διαβατήριο, αλλά "λαδώνεις" τους συνοριακούς φύλακες με 3 ευρώ στα σύνορα, για βγεις εκτός αυτής...

Πετυχημένο :T::clap:

εγω θα ελεγα κριμα σε οσους γελανε και δινουν αξια σε τετοιους ανθρωπους με το να τους παρακολουθουν.

μαζι με την θωδη βαλε σαρρη, πετρουλα, μπεζεντακου, την ξανθια ξινη μοντελα, το κοντοχοντρο θειο απο τη μυκονο, την μπριζολε και παει λεγοντας

και επισημα πλεον , Ελλαδα ειναι μονο η Αθηνα http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1010525&lngDtrID=244

"Το Δουβλίνο είναι η πόλη με τους πιο φιλικούς κατοίκους"

Αν δεν σε πατήσει ο Κωστάκης/Βασίλης με το ποδήλατο και δεν σε πάρει κάνα pint Guinness ξόφαλτσα, ναι, είναι φιλική πόλη το dublin :hehe:

εγω θα ελεγα κριμα σε οσους γελανε και δινουν αξια σε τετοιους ανθρωπους με το να τους παρακολουθουν.

μαζι με την θωδη βαλε σαρρη, πετρουλα, μπεζεντακου, την ξανθια ξινη μοντελα, το κοντοχοντρο θειο απο τη μυκονο, την μπριζολε και παει λεγοντας

Άμα της περνούν κάποια συνέντευξη και δεν ξέρει να μιλήσει/απαντήσει τα γέλια δεν θα σε πιάσουν?

Δεν δίνεις αξια έτσι σε ένα άτομο,επειδή λέει κάτι και γελάς!

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.