Chosen Μάϊος 4, 2009 #19201 Μάϊος 4, 2009 το πολύ ιντερνέτι κάνει κακό........έχει αρχίσει και μου τη βιδώνει η trendy φρασεολογία του διαδικτύου και η κατάχρησή της..... no moar drama plix? lolz pwnz suxor ffs κλπ κλπ....... λίγο ελληνικά ρε παιδιά..........απαγορεύονται τα greeklish (που αναιρούν μόνο ορθογραφία) αλλά επιτρέπεται η trendy αυτή φρασεολογία που θα μας κάνει να ξεχάσουμε εκτός από την ορθογραφία και τις κανονικές λέξεις? και περισσότερο βέβαια μου τη βιδώνει όταν χρησιμοποιείται με λάθος τρόπο και προς πρόσωπα που αν μη τι άλλο δε φταίνε αλλά παρουσιάζονται εύθικτοι και από θύματα γίνονται οι θύτες. @koMM αρπάζω την ευκαιρία από το ποστ σου για να γράψω για το γενικότερο φαινόμενο μέσα στο forum. καληνύχτες από την drama queen σας. άγαμοι θύται qq?
crio Μάϊος 4, 2009 #19203 Μάϊος 4, 2009 πλαστελίνης και κρύος, αν συνεχίσετε θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Αν θέλετε να τσακωθείτε κάντε το σε instant messenger. Αν δε σας αρέσει ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας, υπάρχουν και τα ασύγχρονα e-mail.Dare me if you want, μέχρι το πρωί εδώ θα είμαι (:cry:)Post deleted.
jpavly Μάϊος 4, 2009 Author #19204 Μάϊος 4, 2009 το πολύ ιντερνέτι κάνει κακό........έχει αρχίσει και μου τη βιδώνει η trendy φρασεολογία του διαδικτύου και η κατάχρησή της..... no moar drama plix? lolz pwnz suxor ffs κλπ κλπ....... λίγο ελληνικά ρε παιδιά..........απαγορεύονται τα greeklish (που αναιρούν μόνο ορθογραφία) αλλά επιτρέπεται η trendy αυτή φρασεολογία που θα μας κάνει να ξεχάσουμε εκτός από την ορθογραφία και τις κανονικές λέξεις? και περισσότερο βέβαια μου τη βιδώνει όταν χρησιμοποιείται με λάθος τρόπο και προς πρόσωπα που αν μη τι άλλο δε φταίνε αλλά παρουσιάζονται εύθικτοι και από θύματα γίνονται οι θύτες. @koMM αρπάζω την ευκαιρία από το ποστ σου για να γράψω για το γενικότερο φαινόμενο μέσα στο forum. καληνύχτες από την drama queen σας. άγαμοι θύται Thanks για το τραγουδάκι, δεν σε πειράζει να το πάρω τοις μετρητοίς;
Jaco Μάϊος 4, 2009 #19205 Μάϊος 4, 2009 Επιτέλους ύστερα από ένα ωραίο 3ήμερο εκτός Αττικής, ήρθε η επιστροφή... Μου έλειψε το καυσαέριο, οι ξινισμένες-στραβωμένες φάτσες του κόσμου, το cubicle της δουλειάς, το στραβωμένο αφεντικό, η αναζήτηση πάρκινγκ, ο αγώνας επιβίωσης στο φανάρι και όλες οι χαρές της Αθήνας... Και το χειρότερο απ' όλα όλοι μιλάνε για ποδόσφαιρο και μπάσκετ... είχε λέει κάτι τελικούς αυτές τις μέρες, αλλά δεν μπορώ να τους παρακολουθήσω που μιλάνε, "είμαι" ακόμα στην παραλία...
KoMM Μάϊος 4, 2009 #19206 Μάϊος 4, 2009 το πολύ ιντερνέτι κάνει κακό........έχει αρχίσει και μου τη βιδώνει η trendy φρασεολογία του διαδικτύου και η κατάχρησή της..... no moar drama plix? lolz pwnz suxor ffs κλπ κλπ....... λίγο ελληνικά ρε παιδιά..........απαγορεύονται τα greeklish (που αναιρούν μόνο ορθογραφία) αλλά επιτρέπεται η trendy αυτή φρασεολογία που θα μας κάνει να ξεχάσουμε εκτός από την ορθογραφία και τις κανονικές λέξεις? και περισσότερο βέβαια μου τη βιδώνει όταν χρησιμοποιείται με λάθος τρόπο και προς πρόσωπα που αν μη τι άλλο δε φταίνε αλλά παρουσιάζονται εύθικτοι και από θύματα γίνονται οι θύτες. @koMM αρπάζω την ευκαιρία από το ποστ σου για να γράψω για το γενικότερο φαινόμενο μέσα στο forum. καληνύχτες από την drama queen σας. άγαμοι θύται intrawebz is serious μπιζνες
Hydra Μάϊος 4, 2009 #19207 Μάϊος 4, 2009 το πολύ ιντερνέτι κάνει κακό........έχει αρχίσει και μου τη βιδώνει η trendy φρασεολογία του διαδικτύου και η κατάχρησή της..... no moar drama plix? lolz pwnz suxor ffs κλπ κλπ....... λίγο ελληνικά ρε παιδιά..........απαγορεύονται τα greeklish (που αναιρούν μόνο ορθογραφία) αλλά επιτρέπεται η trendy αυτή φρασεολογία που θα μας κάνει να ξεχάσουμε εκτός από την ορθογραφία και τις κανονικές λέξεις? και περισσότερο βέβαια μου τη βιδώνει όταν χρησιμοποιείται με λάθος τρόπο και προς πρόσωπα που αν μη τι άλλο δε φταίνε αλλά παρουσιάζονται εύθικτοι και από θύματα γίνονται οι θύτες. @koMM αρπάζω την ευκαιρία από το ποστ σου για να γράψω για το γενικότερο φαινόμενο μέσα στο forum. καληνύχτες από την drama queen σας. άγαμοι θύται Ράιτινγκ ιν γκρίκλις σίριουσλι ριστρέινς γιορ κομμιουνικέισον αμπίλιτι!!!
ΝTG Μάϊος 4, 2009 #19208 Μάϊος 4, 2009 τρελλη απορια.....-> Μπορει να φανταστει κανεις για ποιο λογο μετεδωσε το STAR το "The shining" 01.30 το βραδυ???
astrolabos Μάϊος 4, 2009 #19210 Μάϊος 4, 2009 Μπορείτε όποτε θέλετε να σταματήσετε τις ειρωνίες. Αν διαφωνείτε, κάντε το με επιχειρήματα.Ο φράγμας έχει ένα δίκιο για τον βιασμό της ελληνικής. Δηλαδη γιατί χρησιμοποιείτε αγγλικές εκφράσεις όταν μιλάτε; Σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφα;
jpavly Μάϊος 4, 2009 Author #19211 Μάϊος 4, 2009 Όταν αρχίσεις να ρίχνεις lolcats με Ελληνικά tags έλα να μου το πεις Δεν θα κάτσω να σκάσω τώρα με το ποια είναι η μετάφραση του no moar drama
astrolabos Μάϊος 4, 2009 #19212 Μάϊος 4, 2009 captions εννοείς.Δεν είναι το no moar drama, έχω παρατηρήσει ότι κάποιοι μερικές φορές απαντάνε εξολοκλήρου στα αγγλικά. Από την άλλη, σιγά. Το πολύ να γίνει αυτο που έλεγε η Διαμαντοπούλου το 98 αν δεν απατώμαι όταν ήταν επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση ότι πρέπει να Αγγλικά να γίνουν δεύτερη επίσημη γλώσσα του κράτους.
deninho Μάϊος 4, 2009 #19214 Μάϊος 4, 2009 Είμαι στα πρόθυρα να αρρωστήσω, Μάη μήνα :( Μαγώ τα εργαστήριά μου μέσα...
Jaco Μάϊος 4, 2009 #19218 Μάϊος 4, 2009 2/2 Κουφό... σήμερα πάλι στην αττική οδό έρχεται ένας @@μαγκας και κολλάει από πίσω να περάσει τσαμπέ, ενώ όλοι οι άλλοι μλκς περιμέναν στην ουρά... οκ, λέω, ξερά χειρόφρενο στο διόδιο μπροστά και κάτω να πάω στο γκισέ (είχε γίνει ανάλογη κουβέντα από τον ΓιαγκΤ)... κατεβαίνω τι να δώ...? Ήταν ο ίδιος μλκς με την προηγούμενη φορά...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γραμμή στον γκισέ φωνάζω αυτούς που ήταν μέσα και μου λένε ότι μπορούν μόνο να του κρατήσουν την πινακίδα και στην συνέχεια να το προωθήσουν... πάω στο αμάξι και εν το μεταξύ αυτός έχει κάνει όπισθεν, μπαίνω μέσα να φύγω και έρχεται και κολλάει πάλι και περνάει (ενώ βέβαια έχει δει το σκηνικό)... τι να πεις, αμετανόητος... Έφτασα στο σπίτι και έστειλα ένα σκληρότερο e-mail αυτή τη φορά σε σχέση με την πρώτη και λόγο της ιδιαιτερότητας, ζήτησα να μου αποδείξουν ότι έκαναν κάτι για την πρώτη καταγγελία... Θα επικοινωνήσω και αύριο μαζί τους να δω τι θα μου πουν... 2/2 με τον ίδιο...? ο οποίος όπως φαίνεται το έχει σύστημα... Σε αυτήν την χώρα πρέπει να είσαι δικηγόρος, με πολύ χρόνο και με περιουσία στην πλάτη σου να σε στηρίζει και να τους ξεσκίσεις όλους στις μηνύσεις... Απ' ότι καταλαβαίνω δεν μπορούν να κάνουν τελικά τίποτα σε αυτούς γιατί δεν είναι παράνομο... αν είναι έτσι θα ετοιμάσω ένα chain mail να περνάει όλος ο κόσμος τσαμπέ και στην έτσι...
Hydra Μάϊος 4, 2009 #19219 Μάϊος 4, 2009 Μηπως σε κυνηγαει για καποιο λογο?? Παντως οτι ρολο και να βαραει αυτος ο τυπος δεν την παλευει!!
KoMM Μάϊος 4, 2009 #19220 Μάϊος 4, 2009 2/2Κουφό... σήμερα πάλι στην αττική οδό έρχεται ένας @@μαγκας και κολλάει από πίσω να περάσει τσαμπέ, ενώ όλοι οι άλλοι μλκς περιμέναν στην ουρά... οκ, λέω, ξερά χειρόφρενο στο διόδιο μπροστά και κάτω να πάω στο γκισέ (είχε γίνει ανάλογη κουβέντα από τον ΓιαγκΤ)... κατεβαίνω τι να δώ...? Ήταν ο ίδιος μλκς με την προηγούμενη φορά...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γραμμή στον γκισέ φωνάζω αυτούς που ήταν μέσα και μου λένε ότι μπορούν μόνο να του κρατήσουν την πινακίδα και στην συνέχεια να το προωθήσουν... πάω στο αμάξι και εν το μεταξύ αυτός έχει κάνει όπισθεν, μπαίνω μέσα να φύγω και έρχεται και κολλάει πάλι και περνάει (ενώ βέβαια έχει δει το σκηνικό)... τι να πεις, αμετανόητος... Έφτασα στο σπίτι και έστειλα ένα σκληρότερο e-mail αυτή τη φορά σε σχέση με την πρώτη και λόγο της ιδιαιτερότητας, ζήτησα να μου αποδείξουν ότι έκαναν κάτι για την πρώτη καταγγελία... Θα επικοινωνήσω και αύριο μαζί τους να δω τι θα μου πουν... 2/2 με τον ίδιο...? ο οποίος όπως φαίνεται το έχει σύστημα... Σε αυτήν την χώρα πρέπει να είσαι δικηγόρος, με πολύ χρόνο και με περιουσία στην πλάτη σου να σε στηρίζει και να τους ξεσκίσεις όλους στις μηνύσεις... Απ' ότι καταλαβαίνω δεν μπορούν να κάνουν τελικά τίποτα σε αυτούς γιατί δεν είναι παράνομο... αν είναι έτσι θα ετοιμάσω ένα chain mail να περνάει όλος ο κόσμος τσαμπέ και στην έτσι... http://www.skroutz.gr/c/802/baseball.html?proposed_from=baseball και οταν ξανακολλησει πισω σου περνα,σταματα μετα τη μπαρα, βγες εξω και καντου δωρο ενα καμπριο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.