Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Δεν είναι άλλος.

ΡΟΖ το χρώμα μου και μ'αρέσει πολύ να ντύνομαι με ροζ φορεματάκια...Σαν αυτά που ντύνω τη barbie μου

Να υποθέσω ότι το έχεις κάνει αυτό το τεστ ε;

macho_vs_gay.jpg

Για όσους ρώτησαν για την τεχνολογία, την "Ιστορία της Formula 1" πήρα :p. Έκανα κάτι πρόχειρο γιατί δεν είχα πολύ χρόνο, 23 σελίδες βγήκε.

Και για να μην ξεχνιόμαστε.. 5ο ρεεεεεεεεε :smoke::smoke::smoke:

Ρε άκυρε,εδώ ο πλαστελίδης μας ανοίγει την καρδιά του δίνοντας υλικό για να τον δουλέυουμε μέχρι τα γεράματα του και εσύ μιλάς για την εργασία σου???

Είσαι και πολύ :OT: μιλάμε :whip::slap:

Για όσους ρώτησαν για την τεχνολογία, την "Ιστορία της Formula 1" πήρα :p. Έκανα κάτι πρόχειρο γιατί δεν είχα πολύ χρόνο, 23 σελίδες βγήκε.

Και για να μην ξεχνιόμαστε.. 5ο ρεεεεεεεεε :smoke::smoke::smoke:

5o?Σε ποια περιοχη?Εγω εκανα για τον επεξεργαστη,χαζομαρα ειναι βασικα η δικια μου γιατι την εκανα μεσα σε 1 ωρα,αφου το αφησα τελευταια στιγμη,κακο του κεφαλιου μου :drool:

13ο ρααα (Περιστερι)

5o?Σε ποια περιοχη?Εγω εκανα για τον επεξεργαστη,χαζομαρα ειναι βασικα η δικια μου γιατι την εκανα μεσα σε 1 ωρα,αφου το αφησα τελευταια στιγμη,κακο του κεφαλιου μου :drool:

13ο ρααα (Περιστερι)

ΨΟΦΑΩ.

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Ρε άκυρε,εδώ ο πλαστελίδης μας ανοίγει την καρδιά του δίνοντας υλικό για να τον δουλέυουμε μέχρι τα γεράματα του και εσύ μιλάς για την εργασία σου???

Είσαι και πολύ :OT: μιλάμε :whip::slap:

Σιγά ρε, λες και δεν τα ξέραμε :hehe:

Κοίτα στην εικόνα πέσιμο..

EDIT:

5o?Σε ποια περιοχη?

ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :hehe::rofl::hehe::rofl::hehe::rofl::hehe::rofl::hehe::rofl:

post-4655-1416073966,2617_thumb.jpg

Benny Lava is my hero.....

Girly Man

pastelidi alter ego, φτάνει. Μια φορά φέρνει γέλιο, η δεύτερη μειδίαμα, η τρίτη μπαν.

Ι αμ κονφγιούζντ ραιτ ναου.

Ο παστελίδης το ξέρει αυτο η αύριο το πρωί που θα βγεί έξω όλοι θα τον δείχνουν με τα δακτύλια τους και θα χαχανίζουν πονηρά :fie:

13ο ρααα (Περιστερι)

να'σαι καλά που με έκανες και γέλασα :clap::clap::clap: :hehe::hehe::hehe::hehe:

χαχαχα χααχα Καλαματα εεε? χαχα νταξ δεν κοιταω απο που ειναι ο καθενας,

edti για το απο κατω: Θα λεγα why so serious? ^^

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ο παστελίδης εξακολουθεί να είναι παστέλ και όχι ροζ, μιας και ξέχασε να αποσυνδεθεί από το λογαριασμό του και κάποιος έκανε πάρτυ με αυτόν:hehe:

Ενα εχω να πω...

Ορισμενοι δεν εχουν καταλαβει πως καποια στιγμη πρεπει να μεγαλωσουν...Το να το παιζουν αλανια και μαγκακια ειναι οτι πιο ευκολο...

Εισαι πιο μικρος και απο τους μικροτερους του Lab...

Zητω συγνωμη απο τους mods και τους admins για το συγκεκριμενο post...

Δεν ηταν πλακα...Ουτε αστειο...

Δεν το συνεχιζω...γιατι απλα σεβομαι την εικονα καποιων αλλων...Που εσυ δεν την σεβεσαι... :)

Πείτε ότι Θέλετε v2.0

το πολύ ιντερνέτι κάνει κακό........

έχει αρχίσει και μου τη βιδώνει η trendy φρασεολογία του διαδικτύου και η κατάχρησή της.....

no moar drama plix? lolz pwnz suxor ffs κλπ κλπ.......

λίγο ελληνικά ρε παιδιά..........απαγορεύονται τα greeklish (που αναιρούν μόνο ορθογραφία) αλλά επιτρέπεται η trendy αυτή φρασεολογία που θα μας κάνει να ξεχάσουμε εκτός από την ορθογραφία και τις κανονικές λέξεις?

και περισσότερο βέβαια μου τη βιδώνει όταν χρησιμοποιείται με λάθος τρόπο και προς πρόσωπα που αν μη τι άλλο δε φταίνε αλλά παρουσιάζονται εύθικτοι και από θύματα γίνονται οι θύτες.

@koMM αρπάζω την ευκαιρία από το ποστ σου για να γράψω για το γενικότερο φαινόμενο μέσα στο forum.

καληνύχτες από την drama queen σας.

άγαμοι θύται

πλαστελίνης και κρύος, αν συνεχίσετε θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Αν θέλετε να τσακωθείτε κάντε το σε instant messenger. Αν δε σας αρέσει ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας, υπάρχουν και τα ασύγχρονα e-mail.

Dare me if you want, μέχρι το πρωί εδώ θα είμαι (:cry:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.