Nephiλiμ Μάϊος 3, 2009 #19181 Μάϊος 3, 2009 εγω καταλαβα οτι δεν εκανε log out απο pc φιλου ορ γουατεβα. Πλαστελινη εισαι θεα ρε
HotPeanut Μάϊος 3, 2009 #19182 Μάϊος 3, 2009 Δεν είναι άλλος.ΡΟΖ το χρώμα μου και μ'αρέσει πολύ να ντύνομαι με ροζ φορεματάκια...Σαν αυτά που ντύνω τη barbie μου Να υποθέσω ότι το έχεις κάνει αυτό το τεστ ε;
Jerry007 Μάϊος 3, 2009 #19184 Μάϊος 3, 2009 Για όσους ρώτησαν για την τεχνολογία, την "Ιστορία της Formula 1" πήρα . Έκανα κάτι πρόχειρο γιατί δεν είχα πολύ χρόνο, 23 σελίδες βγήκε.Και για να μην ξεχνιόμαστε.. 5ο ρεεεεεεεεε :smoke::smoke::smoke: Ρε άκυρε,εδώ ο πλαστελίδης μας ανοίγει την καρδιά του δίνοντας υλικό για να τον δουλέυουμε μέχρι τα γεράματα του και εσύ μιλάς για την εργασία σου??? Είσαι και πολύ :OT: μιλάμε
Hydra Μάϊος 3, 2009 #19186 Μάϊος 3, 2009 Για όσους ρώτησαν για την τεχνολογία, την "Ιστορία της Formula 1" πήρα . Έκανα κάτι πρόχειρο γιατί δεν είχα πολύ χρόνο, 23 σελίδες βγήκε.Και για να μην ξεχνιόμαστε.. 5ο ρεεεεεεεεε :smoke::smoke::smoke: 5o?Σε ποια περιοχη?Εγω εκανα για τον επεξεργαστη,χαζομαρα ειναι βασικα η δικια μου γιατι την εκανα μεσα σε 1 ωρα,αφου το αφησα τελευταια στιγμη,κακο του κεφαλιου μου :drool: 13ο ρααα (Περιστερι)
Nephiλiμ Μάϊος 3, 2009 #19187 Μάϊος 3, 2009 5o?Σε ποια περιοχη?Εγω εκανα για τον επεξεργαστη,χαζομαρα ειναι βασικα η δικια μου γιατι την εκανα μεσα σε 1 ωρα,αφου το αφησα τελευταια στιγμη,κακο του κεφαλιου μου :drool:13ο ρααα (Περιστερι) ΨΟΦΑΩ. :hehe::hehe::hehe:
racer Μάϊος 3, 2009 #19188 Μάϊος 3, 2009 Ρε άκυρε,εδώ ο πλαστελίδης μας ανοίγει την καρδιά του δίνοντας υλικό για να τον δουλέυουμε μέχρι τα γεράματα του και εσύ μιλάς για την εργασία σου???Είσαι και πολύ :OT: μιλάμε Σιγά ρε, λες και δεν τα ξέραμε Κοίτα στην εικόνα πέσιμο.. EDIT: 5o?Σε ποια περιοχη? ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
astrolabos Μάϊος 3, 2009 #19189 Μάϊος 3, 2009 Benny Lava is my hero.....Girly Manpastelidi alter ego, φτάνει. Μια φορά φέρνει γέλιο, η δεύτερη μειδίαμα, η τρίτη μπαν.
Jerry007 Μάϊος 3, 2009 #19190 Μάϊος 3, 2009 Ι αμ κονφγιούζντ ραιτ ναου. Ο παστελίδης το ξέρει αυτο η αύριο το πρωί που θα βγεί έξω όλοι θα τον δείχνουν με τα δακτύλια τους και θα χαχανίζουν πονηρά
deninho Μάϊος 3, 2009 #19191 Μάϊος 3, 2009 5o?Σε ποια περιοχη?Εγω εκανα για τον επεξεργαστη,χαζομαρα ειναι βασικα η δικια μου γιατι την εκανα μεσα σε 1 ωρα,αφου το αφησα τελευταια στιγμη,κακο του κεφαλιου μου :drool:13ο ρααα (Περιστερι) να'σαι καλά που με έκανες και γέλασα :clap::clap::clap: :hehe::hehe:
Hydra Μάϊος 3, 2009 #19192 Μάϊος 3, 2009 χαχαχα χααχα Καλαματα εεε? χαχα νταξ δεν κοιταω απο που ειναι ο καθενας, edti για το απο κατω: Θα λεγα why so serious? ^^
astrolabos Μάϊος 3, 2009 #19195 Μάϊος 3, 2009 Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ο παστελίδης εξακολουθεί να είναι παστέλ και όχι ροζ, μιας και ξέχασε να αποσυνδεθεί από το λογαριασμό του και κάποιος έκανε πάρτυ με αυτόν
pastelidis.n.s. Μάϊος 3, 2009 #19196 Μάϊος 3, 2009 Ενα εχω να πω...Ορισμενοι δεν εχουν καταλαβει πως καποια στιγμη πρεπει να μεγαλωσουν...Το να το παιζουν αλανια και μαγκακια ειναι οτι πιο ευκολο...Εισαι πιο μικρος και απο τους μικροτερους του Lab...Zητω συγνωμη απο τους mods και τους admins για το συγκεκριμενο post...
pastelidis.n.s. Μάϊος 3, 2009 #19197 Μάϊος 3, 2009 Δεν ηταν πλακα...Ουτε αστειο... Δεν το συνεχιζω...γιατι απλα σεβομαι την εικονα καποιων αλλων...Που εσυ δεν την σεβεσαι...
greekfragma Μάϊος 4, 2009 #19199 Μάϊος 4, 2009 Πείτε ότι Θέλετε v2.0 το πολύ ιντερνέτι κάνει κακό........ έχει αρχίσει και μου τη βιδώνει η trendy φρασεολογία του διαδικτύου και η κατάχρησή της..... no moar drama plix? lolz pwnz suxor ffs κλπ κλπ....... λίγο ελληνικά ρε παιδιά..........απαγορεύονται τα greeklish (που αναιρούν μόνο ορθογραφία) αλλά επιτρέπεται η trendy αυτή φρασεολογία που θα μας κάνει να ξεχάσουμε εκτός από την ορθογραφία και τις κανονικές λέξεις? και περισσότερο βέβαια μου τη βιδώνει όταν χρησιμοποιείται με λάθος τρόπο και προς πρόσωπα που αν μη τι άλλο δε φταίνε αλλά παρουσιάζονται εύθικτοι και από θύματα γίνονται οι θύτες. @koMM αρπάζω την ευκαιρία από το ποστ σου για να γράψω για το γενικότερο φαινόμενο μέσα στο forum. καληνύχτες από την drama queen σας. άγαμοι θύται
deninho Μάϊος 4, 2009 #19200 Μάϊος 4, 2009 πλαστελίνης και κρύος, αν συνεχίσετε θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Αν θέλετε να τσακωθείτε κάντε το σε instant messenger. Αν δε σας αρέσει ο σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας, υπάρχουν και τα ασύγχρονα e-mail.Dare me if you want, μέχρι το πρωί εδώ θα είμαι (:cry:)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.