astrolabos Μάϊος 3, 2009 #19163 Μάϊος 3, 2009 Moνο chroma ,38-45 και dubber εχουν μεινει χωρις νεο avatar
deninho Μάϊος 3, 2009 #19164 Μάϊος 3, 2009 Επιτέλους τέλειωσα την εργασία της τεχνολογίας.. τα νεύρα μου ωραία, μιας και είσαι ζεστός, δεν έρχεσαι να δώσεις ένα χεράκι από εδώ; Κερνάω και ντολμαδάκια
Nephiλiμ Μάϊος 3, 2009 #19167 Μάϊος 3, 2009 Πωπωπω ο Παναθηναικος εχει παρει φωτια!!!:man_in_love: φωτια θα βαλουμε σε σενα αν μιλας για αθλητικα στο ΠΟΘ.
Jerry007 Μάϊος 3, 2009 #19171 Μάϊος 3, 2009 Ποιος ήταν που έλεγε οτι δεν θα έφτιαχναν στον DJD avatar με κόκκινα παπουτσάκια? http://www.thelab.gr/member.php?u=23
pastelidis.n.s. Μάϊος 3, 2009 #19172 Μάϊος 3, 2009 Σήμερα αποφάσισα να εκφραστώ και να πω όλη την άλήθεια για μένα.Κατ'αρχάς να πω ότι δε είμαι αμιγώς GAY.Μ'αρέσουν και τα δύο.Μ'αέσει να ξυπνάω το πρωϊ και να βλέπω τον όμορφα βαμμένο εαυτό μου στον καθρέυτη,με τα vραία μου φορέματα και τις ωραίες mου γοβούλες.Μετά να πέρνω τηλ τον Χρήστο τον Σοφο και να ακούω τη γλυκιά του φωνούλα ώστε να μου πάει καλά η μέρα.Το pc μου θέλω να έχει ροζ θέμα κα φωτό του Σάκη για φόντο.Για screensaver έχω το Χατζηγιάννη αγκαλιά με τον Τσαλικη.Τρελένομαι.......Τέλος να πω ότι καλό είναι να μην μπαίνω απο ξένα pc και να spammάρω γιατί ξεχνάω ανοιχτό το λογαριασμό μου και μου κάνουνε πλακα οι άλλοι κακοί άνθρωποι.Φεύγω τώρα να πάω να πάρω τηλ τον Σόφο να κλάψουμε παρέα που με πειράξανε....
astrolabos Μάϊος 3, 2009 #19173 Μάϊος 3, 2009 Σήμερα αποφάσισα να εκφραστώ και να πω όλη την άλήθεια για μένα.Κατ'αρχάς να πω ότι δε είμαι αμιγώς GAY.Μ'αρέσουν και τα δύο.Μ'αέσει να ξυπνάω το πρωϊ και να βλέπω τον όμορφα βαμμένο εαυτό μου στον καθρέυτη,με τα vραία μου φορέματα και τις ωραίες mου γοβούλες.Μετά να πέρνω τηλ τον Χρήστο τον Σοφο και να ακούω τη γλυκιά του φωνούλα ώστε να μου πάει καλά η μέρα.Το pc μου θέλω να έχει ροζ θέμα κα φωτό του Σάκη για φόντο.Για screensaver έχω το Χατζηγιάννη αγκαλιά με τον Τσαλικη.Τρελένομαι.......Τέλος να πω ότι καλό είναι να μην μπαίνω απο ξένα pc και να spammάρω γιατί ξεχνάω ανοιχτό το λογαριασμό μου και μου κάνουνε πλακα οι άλλοι κακοί άνθρωποι.Φεύγω τώρα να πάω να πάρω τηλ τον Σόφο να κλάψουμε παρέα που με πειράξανε....qft
deninho Μάϊος 3, 2009 #19175 Μάϊος 3, 2009 Σήμερα αποφάσισα να εκφραστώ και να πω όλη την άλήθεια για μένα.Κατ'αρχάς να πω ότι δε είμαι αμιγώς GAY.Μ'αρέσουν και τα δύο.Μ'αέσει να ξυπνάω το πρωϊ και να βλέπω τον όμορφα βαμμένο εαυτό μου στον καθρέυτη,με τα vραία μου φορέματα και τις ωραίες mου γοβούλες.Μετά να πέρνω τηλ τον Χρήστο τον Σοφο και να ακούω τη γλυκιά του φωνούλα ώστε να μου πάει καλά η μέρα.Το pc μου θέλω να έχει ροζ θέμα κα φωτό του Σάκη για φόντο.Για screensaver έχω το Χατζηγιάννη αγκαλιά με τον Τσαλικη.Τρελένομαι.......Τέλος να πω ότι καλό είναι να μην μπαίνω απο ξένα pc και να spammάρω γιατί ξεχνάω ανοιχτό το λογαριασμό μου και μου κάνουνε πλακα οι άλλοι κακοί άνθρωποι.Φεύγω τώρα να πάω να πάρω τηλ τον Σόφο να κλάψουμε παρέα που με πειράξανε....????:toomuchne????
Jerry007 Μάϊος 3, 2009 #19177 Μάϊος 3, 2009 ul pasta Btw είναι προφανές οτι δεν είναι ο πάστελ,το αγαπημένο του χρώμα είναι το μώβ,όχι το ροζ
astrolabos Μάϊος 3, 2009 #19178 Μάϊος 3, 2009 Προφανώς άφησε ανοικτό το pc του και του την "έκατσαν":hehe:
racer Μάϊος 3, 2009 #19179 Μάϊος 3, 2009 Για όσους ρώτησαν για την τεχνολογία, την "Ιστορία της Formula 1" πήρα . Έκανα κάτι πρόχειρο γιατί δεν είχα πολύ χρόνο, 23 σελίδες βγήκε. Και για να μην ξεχνιόμαστε.. 5ο ρεεεεεεεεε :smoke::smoke::smoke:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.