Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

χρονια σας πολλα παιδια ο Θεος να σας χαριζει υγεια

καλησπερα εχω καιρο να μπω τελως παντων, ξερει κανενας για μητροπολιτικο δικτυο η αγορα εξοπλισμου και ποσο θα μου στιχιση και Τι εξοπλισμό θα χρειαστώ;:giveup: ευχαριστο

έχεις να μπεις καιρό αλλά αυτά που σου είπαν και την περασμένη φορά περι ερωτήσεων στο ΠοΘ ακόμη δεν τα εμπέδωσες :p

πως φτιαχνω νεο θεμα γιατι δεν το εχω ψαξει hayabusa καμια βοηθεια παρακαλο?:giveup:

Το Ευχαριστω γραφεται με ωμεγα, απως ολα τα ρηματα που τελειωνουν σε "ω".

ναι αλλα το "στο" γραφεται με -ο [λογικη αγραμματου] χαχαχα

Επιτέλους!!!! Μετα από 1 και βάλε μηνα που το PC μου είχε τραβήξει κάποιο ζόρι και είχε πρόβλημα με τους τόνους, μόλις τώρα ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!!!!!!!

ΤΕΛΟΣ στα μή τονισμένα ποστς!!!!!!

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!

Πριν 1 ώρα, φεύγοντας από το Γκάζι, ακριβώς στη μέση της Ιεράς Οδού μεταξύ Πειραιώς και Κωνσταντινουπόλεως, είδα μία Μ3 E92 να κάνει περίπου 4-5 (τέλεια) donuts. :boxed:

Δε λέω.. Καλό χέρι, αλλά πολύ βλάκας.... :sick: :suicide2:

i am back biiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaatccccccchhhhhhhhhhh :dirol::dirol::dirol::dirol::dirol::dirol::jester::jester::jester::jester::jester:

Καλώς την πέρδικα :fun: Που χάθηκες εσύ μαρή;

:blink: Έπεσα στις 5.30 για ύπνο και στις 9 το μάτι γαρίδα!

wtf? Nιώθω και πιο φρέσκος από ποτέ. :...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.