Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από perp

Πω ρε τη μέρα και η σημερινη, τελείως καλοκαίρι....

5 ωρες στο Εν Πλω.... ενα με τον καναπε και τον ηλιο.... μέχρι χρώμα πηρα στην μουρη και στα χέρια.... Τελικα ειναι το απόλυτο μαγαζι για χαλαρες κουβέντες με λιακάδα και καφέ..... :happy2:

Ου να χαθείς ζηλεύω

Ακούει κανείς μελωδία; Το προηγούμενο τραγούδι που έπαιζε πώς το λένε γιατί κόλλησα;

News Poster η αλεπου ! Ως καημενο thelab. αυτος ο τρελος θα ποσταρει 10 νέα το λεπτό απο την χαρά του :p

Αντε Αλεξη, να σε δουμε ! Keep Posting man!

Έκαναν σε ένα φίλο μου δώρο έναν QX9650 (δεν έχει ιδέα από O/C) και δε μου τον δίνει να τον ξεσκίσω λίγο.. :wall:

Φίλοι σου λέει...

Αρχική απάντηση από F117

ξέρει κανείς μαγαζί που να πουλάει ΓΟΒΕΣ 46-47 νούμερο? λολ έστω και τραβέλι shop :p

Αν μαθεις πες μου. Ψαχνω παπουτσaκι μπαλαρινας 48 !

Αρχική απάντηση από F117

ξέρει κανείς μαγαζί που να πουλάει ΓΟΒΕΣ 46-47 νούμερο? λολ έστω και τραβέλι shop :p

Καλλιθέα είχε ένα κοντά στην Ηλεκτρονική, στην πλ. Δαβάκη δίπλα από ένα καλτσάδικo :p

Πιάστε τη Συγγρού από πάνω μέχρι κάτω, κάτι θα βρείτε.

Εναλλακτικά πιάστε κάνα από τα "κορίτσια", τοίχο τοίχο εννοείται, και ανταλλάξτε παπούτσια.

Τι κινηση ειναι αυτη σημερα στο lab και μαλιστα στις 1 τα ξημερώματα? Καλα πάει ο Λαμπης μας..... :D

342 συνολικα, 192 μέλη + 150 επισκέπτες....

είπα είχε, το είχε πάρει το μάτι μου παλιά και το είχα κρατήσει στα υπ'οψην για αποκριες κλπ. δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.