Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Ρε παιδιά, δεν γίνεται να αλλάξουμε αυτό post_groan.png με καμιά μούντζα (χωρις φατσούλα, σκέτη μουντζα, να αστράφτει) να πάρει λίγο περισσότερο ελληνικό στοιχείο το φόρα ?

Ρε παιδιά, δεν γίνεται να αλλάξουμε αυτό post_groan.png με καμιά μούντζα (χωρις φατσούλα, σκέτη μουντζα, να αστράφτει) να πάρει λίγο περισσότερο ελληνικό στοιχείο το φόρα ?

Μας τελείωσε το γυαλιστικό:p

Παληκαρια να με συμπαθατε για την ερωτηση...

Αλλα θελω να κανω μπρελοκ εναν pentium 4 που επεσε στα χερια μου σημερα(ειναι καμμενος..:sarcastic:)αν τον τρυπησω τερμα τερμα στην ακρη δεν πιστευω να φυγει κανενα κομματι?

Θα ειναι λογικα κομπλε ε...?

:hehe:

Αλλα θελω να κανω μπρελοκ εναν pentium 4 που επεσε στα χερια μου σημερα(ειναι καμμενος..:sarcastic:)αν τον τρυπησω τερμα τερμα στην ακρη δεν πιστευω να φυγει κανενα κομματι?

λογικά, το τρυπάνι σε χαμηλές στροφές, και με την απαραίτητη προσοχή :) Μήπως να έπαιρνες κανένα 775 όπως, να γλύτωνες και τα pin? :p

χαχαχ μπρελοκ CPU πρωτη φορα ακουω!!! εχετε και ανεμιστηρακια? :laughing:
Μνημη RAM σε μπρελοκ εχω δει.
λογικά, το τρυπάνι σε χαμηλές στροφές, και με την απαραίτητη προσοχή :) Μήπως να έπαιρνες κανένα 775 όπως, να γλύτωνες και τα pin? :p

http://img8.imageshack.us/img8/6480/vdfw.jpg

Τρύπα τον άφοβα... Χαλκός ειναι το heatspreader... :p

Την γκαντεμιά μου μέσα πρωινιάτικο :rant:

Πήγα και έβαλα το γάλα στις φέτες και όχι στα δημητριακά και γίνανε όλα :shutup:

ο μικρος μου αδερφος(5 χρονων) πηρε το ψαλιδι και εκοψε τα μαλια του.

και η μανα μου εχει παθει σοκ και ουρλιαζει σαν τρελη:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.