Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ααα soz λαθος δικο μου αυτο με τις φουστες,στο σχολειο μου ομως γιατι δεν φοραγαν?ΚΡΙΜΑ

kgeovhqpp16s6y895mqs.jpg

θελω custom netbook....δεν μπορω να βλεπω να βγαζουν αλλες βλακειες...ζβαροφσκι βαζει ο ενας, hybric-haxor-storage βαζει ο αλλος...δεν μπορει καποιος να βγαλει ενα νετβοοκακι με εναν απλο ssd,poulsbo,6cell και να μην ειναι 100% πλαστικουρα αλλα να εχει και λιγο αλουμινιακι σα το asus 1002ha ?.

αν δεν εχει και σκληρο ακομα καλυτερα, αφου θα φυγει μαυρη νυχτα για να αλλαχτει με καλυτερο....

εδιτ: να μην εχει και χπ....

seriously.κανεις;

Hydra στο σχολείο σου... σεπόλια;:o

Χμμ τι γίνεται,όταν κυκλοφορώ εγώ κρυμμένες τις έχουν τις ωραίες;:jester:

@KoMM σε λίγο καιρό να δεις που το πλαίσιο θα κάνει αυτό που θες,αλλά στην τιμή θα περιλαμβάνεται έξρα πλαστικούρα!:hehe:

Επίσης ο αστρολάβος κινδυνεύει νομικά,επειδή φωτογράφισε το εσωτερικό του pc μου χωρίς άδεια!:rant::tomato:

Α συγνώμη,απλώς το τέρας καλωδίων που δείχνει η photo,μοιάζει πολύ με το pc μου μέσα και μπερδεύτηκα...:unsure:

0xahax0hax0axh0ax :rofl::haha:

@johnsonb Κοιτα Σεπολια μενω,αλλα παω σχολειο στο Περιστερι,εκει ναι εχει πρααααααααμα,καλα εσυ που μενεις και περνας απο Σεπολια?

Μια οδό μας χωρίζει... η λένορμαν! :hehe:

Κολωνό μένω.

Καλά για περιστέρι δεν το συζητάω,αν ήμουν δήμος θα είχα σε ετοιμότητα 5-6 ασθενοφόρα για τυχόν λιποθυμίες!:inlove:

Α ναι?εχω βρει 3-4 γειτονες εδω στο φορουμ και μιλαμε με msn,το δικο σου το χω?Κανε με add .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.