Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Όποιος έχει κόρη στο γυμνάσιο ή λύκειο που θα κάνει παρέλαση, προσοχή, γιατί ο φράγμας έχει βγάλει πρόγραμμα εμφάνισης σε παρελάσεις των βορείων προαστίων...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
βάλτε κανα τσαρούχι ωρέ.......η περικεφαλαία δεν κολλάει:hehe:

Κολλάει και δίνει και +30 Armor :flex:

Όποιος έχει κόρη στο γυμνάσιο ή λύκειο που θα κάνει παρέλαση, προσοχή, γιατί ο φράγμας έχει βγάλει πρόγραμμα εμφάνισης σε παρελάσεις των βορείων προαστίων...

Εδώ μπερδεύει το κ.. με το σαλάμι τι να πεις.

Ακίνδυνος έγινε και αυτός:hehe::hehe::hehe:

και είδα σήμερα μερικά τρελά με τις φουστίτσες και το άσπρο πουκαμισάκι με 2 πάνω κουμπιά ανοιχτά....άλλο πράμα σου λέω...μα τι τα ταίζουνε επιτέλους:crazy_pilot:

Γιώργο στο Saab σου, αετό έχει το σηματάκι ή αρκούδο;:hehe:

πρώτον δεν είναι αετός...είναι Griffin.

δεύτερον το παραποιημένο σηματάκι από τα χεράκια του Level-two είναι ανακριβές.

τρίτον έμπα msn.

:rap:

η άνοιξη θα φταίει. εγώ τις προάλλες έκανα δύο,μέσα σε 1.5 ώρα στο ίδιο pc :hehe:

2 σε μιαμιση ωρα?καθολου καλοοο αυτο!:-O

και είδα σήμερα μερικά τρελά με τις φουστίτσες και το άσπρο πουκαμισάκι με 2 πάνω κουμπιά ανοιχτά....άλλο πράμα σου λέω...μα τι τα ταίζουνε επιτέλους:crazy_pilot:

που???αυριο δεν γινονται οι παρελασεις?καλα κανεις προετοιμασια για αυριο εσυ?Τελοσπαντων ως μαθητης Λυκειου οφειλω να σας ενημερωσω οτι τα κοριτσια φετος δεν φοραντε φουστα,αλλαξε ο νομος,παντελονι μονο!! γαμωτο και δεν πηγα περυσι να δω ...:weep::weep:

γιατρέ μου "δεν ειμαι καλα".., η dsl εδω στη λημνο,εδω και 4 μερες ,κατεβάζει μονίμως 210-220.Παλιοτερα οταν γυρναγα σπιτι ~15-16:00 , πάνω απο 40-50 δεν έβλεπες , σε 16 ώρες από χθες, 10,3gb !!!για τα 2mbit της γραμμής , φτου να μην τη ματιάσω.

οφειλω να σας ενημερωσω οτι τα κοριτσια φετος δεν φοραντε φουστα,αλλαξε ο νομος,παντελονι μονο!!

φασισμος,προδοσια.

Αττική οδό σήμερα... ο κλασσικός κάφρος έλληνας οδηγός που δεν τον νοιάζει τίποτα και είναι τόσο μάγκας που δεν τον χωράνε τα παντελόνια του, έρχεται κολλάει στον προφυλακτήρα μου και περνάει μαζί με μένα, ενώ έχω χρεώσει το e-pass μου...

Είμαστε 2 στο αμάξι και είναι μόνος του... είμαστε και οι δυο πάνω από 1.80 και 80 κιλά και φαίνεται πιτσιρικάς και μισοριξιά... όχι λέω, θα το αντιμετωπίσω πολιτισμένα...

Κρατάω ώρα, περιοχή διοδίων, πινακίδα αυτοκινήτου και παίρνω τηλ στην "Αττικές Διαδρομές" και τους λέω μέσα-έξω...:

- Ή μου λέτε που θα κάνω την καταγγελία και θα μου πείτε το αποτέλεσμα αυτής, ή μόλις αδειάσει το e-pass μου, δεν το ξαναγεμίζω και περνάω όλα τα διόδια σαν τον μάγκα...

Μου λένε να στείλω e-mail και ότι υπάρχει τιμωρία... το έκανα λέγοντας πάλι τα παραπάνω, αλλά ωραιοποιημένα και επίσημα...

Περιμένω να δω αν θα μου απαντήσουν και τι θα γίνει... πάντως θα το κυνηγήσω το θέμα...

Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι πέρασε ο τύπος τσάμπα... χέστηkα... το πρόβλημα μου είναι, πως είναι τσάμπα μάγκας και το κυριότερο ότι λέει όλους τους υπόλοιπους μακάκες... και αυτούς που περίμεναν στην ουρά και εμένα που πληρώνω...

Αν είναι τόσο μάγκες και υπεράνω αυτοί οι φλώροι, γιατί δεν περνάνε με το αυτοκίνητό τους σπάζοντας την μπάρα...? Τότε θα τους παραδεχτώ γιατί θα είναι μάγκες... και δεν θα πληρώσουν γιατί δεν γουστάρουν και δεν θα λένε και τον κόσμο μακάκα, αλλά θα δίνουν το παράδειγμα... επειδή όμως δεν το έκανε αυτό, θα το τραβήξω όσο πάει, κάθε μέρα e-mail και τηλ θα τους πέρνω μέχρι να μου αποδείξουν ότι τον τιμώρησαν... Αλλιώς θα ξεκινήσω να κάνω το ίδιο, αν δεν υπάρχει πρόβλημα και τιμωρία...

σωστα ολα αυτα που λες,αλλα να κανεις το ιδιο με αυτον,το βρισκω χαζομαρα μορε.Παντως καλη τυχη με την υποθεση.!!

Αττική οδό σήμερα... ο κλασσικός κάφρος έλληνας οδηγός που δεν τον νοιάζει τίποτα και είναι τόσο μάγκας που δεν τον χωράνε τα παντελόνια του, έρχεται κολλάει στον προφυλακτήρα μου και περνάει μαζί με μένα, ενώ έχω χρεώσει το e-pass μου...

Είμαστε 2 στο αμάξι και είναι μόνος του... είμαστε και οι δυο πάνω από 1.80 και 80 κιλά και φαίνεται πιτσιρικάς και μισοριξιά... όχι λέω, θα το αντιμετωπίσω πολιτισμένα...

Κρατάω ώρα, περιοχή διοδίων, πινακίδα αυτοκινήτου και παίρνω τηλ στην "Αττικές Διαδρομές" και τους λέω μέσα-έξω...:

- Ή μου λέτε που θα κάνω την καταγγελία και θα μου πείτε το αποτέλεσμα αυτής, ή μόλις αδειάσει το e-pass μου, δεν το ξαναγεμίζω και περνάω όλα τα διόδια σαν τον μάγκα...

Μου λένε να στείλω e-mail και ότι υπάρχει τιμωρία... το έκανα λέγοντας πάλι τα παραπάνω, αλλά ωραιοποιημένα και επίσημα...

Περιμένω να δω αν θα μου απαντήσουν και τι θα γίνει... πάντως θα το κυνηγήσω το θέμα...

Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι πέρασε ο τύπος τσάμπα... χέστηkα... το πρόβλημα μου είναι, πως είναι τσάμπα μάγκας και το κυριότερο ότι λέει όλους τους υπόλοιπους μακάκες... και αυτούς που περίμεναν στην ουρά και εμένα που πληρώνω...

Αν είναι τόσο μάγκες και υπεράνω αυτοί οι φλώροι, γιατί δεν περνάνε με το αυτοκίνητό τους σπάζοντας την μπάρα...? Τότε θα τους παραδεχτώ γιατί θα είναι μάγκες... και δεν θα πληρώσουν γιατί δεν γουστάρουν και δεν θα λένε και τον κόσμο μακάκα, αλλά θα δίνουν το παράδειγμα... επειδή όμως δεν το έκανε αυτό, θα το τραβήξω όσο πάει, κάθε μέρα e-mail και τηλ θα τους πέρνω μέχρι να μου αποδείξουν ότι τον τιμώρησαν... Αλλιώς θα ξεκινήσω να κάνω το ίδιο, αν δεν υπάρχει πρόβλημα και τιμωρία...

Έπρεπε να φρενάρεις ακριβώς μετά τη μπάρα, μέχρι να κατεβεί.

Αφού δεν το σκέφτηκες τα υπόλοιπα είναι χάσιμο χρόνου.

Το μπόι και τα κιλά δεν παίζουν κανένα ρόλο αν δεν γνωρίζεις από τέτοια. Άσε που έχει γεμίσει ο κόσμος όπλα και μπορεί να χαλάσεις τη ζωή σου για το τίποτα.

Το μπόι και τα κιλά δεν παίζουν κανένα ρόλο αν δεν γνωρίζεις από τέτοια. Άσε που έχει γεμίσει ο κόσμος όπλα και μπορεί να χαλάσεις τη ζωή σου για το τίποτα.

Καλά ναι, αυτό ήταν προφορική "πάσα" για την πολιτισμένη λύση... δεν είμαι για τέτοια και ούτε ήμανε ποτέ...

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε αυτός ήταν μια τζιπάρα, η οποία έχει τουλάχιστον 20απλάσια αξία από το αμάξι μου, το οποίο κοστίζει 1.500 ευρώ στην καλύτερη... δηλαδή δεν είναι ότι δεν είχε 2.5€ το παλικάρι να τον λυπηθώ, αλλά εγώ με το χρέπι μου βρίσκω τα 2.5€ τα τελευταία 4 χρόνια... :hehe:

Καλά έκανες και το κατήγγειλες Jaco. Ελπίζω να το κοιτάξουν, και λογικά θα το κοιτάξουν, εκτός κι αν είναι γιος/ανηψιός κάποιου βολευτή... Κράτα μας ενήμερους ;)

Διακρίνω αντίφαση ή είναι της ιδέας μου?;)

Δεν είναι αντίφαση, γιατί δεν με νοιάζει αν πήρε λεφτά η εταιρία από αυτόν... με νοιάζει που εγώ τα πληρώνω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.