Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αύριο,μετά από μια βδομάδα κλεισμένος μες στο σπίτι και αφού πέρασα και από νοσοκομείο,ήρθε η μέρα που θα ξανα βγώ έξω στον κοσμο.... :jump1::jump1::jump1::jump1::jump1:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αύριο,μετά από μια βδομάδα κλεισμένος μες στο σπίτι και αφού πέρασα και από νοσοκομείο,ήρθε η μέρα που θα ξανα βγώ έξω στον κοσμο.... :jump1::jump1::jump1::jump1::jump1:

Τώρα να χαρεί ο κόσμος ή όχι :p

Άντε και προσεκτικά να μην ξανακυλήσεις :T:

πάνω που αναρωτιόμουν πως αρρώστησα :p

Το να είμαι κουλουριασμένος για να ζεσταθώ, είναι κάτι που αμφιβάλλω αν μου έχει ξανασυμβεί:hm:

εφαγα μια μακαροναδα τωρα με καφτερη πιπερια και σαλτσα,και ειμαι:lazy:

OMG ο cuby εδώ;:jump:

Πωπω πολύ θα ήμουν εκεί την ώρα που θα λέει το check yo self,αλλά σιγά μην πληρώσω ticket.:hehe:

@def μάπας ο τύπος,δεν ξέρει photoshop.:haha:

EDIT:Πάω για το εβδομαδιαίο format μου... at this episode: Windows Seven Build 7057 σε laptop με 512mb ram. :hehe:

xaxax πολυ ωραιο παιδια το καινουργιο logo:T:

για τη γιουροβιζιον τι ετιμαζεται?:shifty:

ποια είναι φέτος να σου πω..

μας τσάκισαν τα ΕΛΤΑ ρε γμτ... Η συσκευασία που είχα (σακούλα ενισχυμένη με 4 τμ ταινία :p) δεν τους έκανε, και τα κουτιά που είχαν, ήταν 2 εκ, πιο μικρά απ'ότι θα χρειαζόταν για να μπουν εκεί τα πράγματα. Άντε τώρα στην αναζήτηση :/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.