Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Και που θες να ξερω ρε συ τι το κανεις το χασισι και τι ειναι η πρεζα. Αυτά τα ξέρουν οι ναρκωμανείς και το google. Σορρυ για την παραπληροφόρηση.

Η θεια μου δεν έχασε το κινητο της, της το έκλεψε το κινητο για να πάρει την δώση της ή whatever.

Για όνομα πανέα, το δεν ξέρω για κάποιον χρήστη του διαδικτύου δεν είναι δικαιολογία. www.wikipedia.org και κάτσε μάθε. Όσον αφορά για την φάση, καλό θα είναι να μην κατηγοριοποιείς ανθρώπους και να φέρεσαι ρατσιστικά απέναντί σου, γιατί έτσι γίνεσαι χειρότερος από αυτούς που κοροϊδεύεις.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Δεν ξερω για τον ΑΝ7, εγω παντως θεωρω σημαντικο να φοβασαι ακομα και τον ισκιο σου...

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 22:28]

End of passion play, crumbling away

Im your source of self-destruction

Veins that pump with fear, sucking darkest clear

Leading on your deaths construction

Taste me you will see

More is all you need

Youre dedicated to

How Im killing you

:banging: με πορωσες βραδιατικαααααα

Αρχική απάντηση από spresv

Δεν ξερω για τον ΑΝ7, εγω παντως θεωρω σημαντικο να φοβασαι ακομα και τον ισκιο σου...

δηλαδίς?

Λάθος. Ο φόβος οδηγεί σε άλλα μονοπάτια. Η σωστή πληροφόρηση και ενημέρωση προστατεύει πολύ καλύτερα.

"Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering."

204.jpg

Αρχική απάντηση από jpavly

Λάθος. Ο φόβος οδηγεί σε άλλα μονοπάτια. Η σωστή πληροφόρηση και ενημέρωση προστατεύει πολύ καλύτερα.

"Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering."

204.jpg

Αρχική απάντηση από astrolabos

Για όνομα πανέα, το δεν ξέρω για κάποιον χρήστη του διαδικτύου δεν είναι δικαιολογία. www.wikipedia.org και κάτσε μάθε. Όσον αφορά για την φάση, καλό θα είναι να μην κατηγοριοποιείς ανθρώπους και να φέρεσαι ρατσιστικά απέναντί σου, γιατί έτσι γίνεσαι χειρότερος από αυτούς που κοροϊδεύεις.

Τhats my point.

Και,

Αλλά άμα δεν ξέρεις κάτι,πώς μπορείς να το φοβάσαι πρώτα απ όλα και δη μάλλον να το κατακρίνεις με αυτόν τον τρόπο.

Δεν είμαι χρήστης.Για να μην παρεξηγηθώ απ την απάντηση.

Φιλε Αστρολαβε, κοιταξε να δεις ρε συ, γιατι με εχεις παρεξηγησει...

Η κοπελα αυτή, εχει παρατησει το λυκειο. Βγαίνει με εναν 30χρονο ο οποίος ήταν φυλακή. Εχει κάποια σχεση με ναρκωτικές ουσίες. Προσφατα είχε ζητησει δανεικα απο την θεια μου, για καποιο χ λογο, και την παρακαλεσε να μην το πει στους γονείς της. Τα δανεικά δεν τα επέστρεψε ποτέ. Απο εχθες ψάχνει την θεια μου και σήμερα πήγε σπίτι της. Να τονίσω οτι η θεια μου ειναι 35 χρονων και η κοπελια ειναι 18. Η γνωριμια τους είναι απλα και μόνο τυπική λόγω της γειτονιας.

Μεσα στο σπίτι βρίσκονται: Η θεια μου (καιτη), η κοπελια, και η κορη της θειας μου.

Σου παραθετω τον διάλογο:

-Κοπελια: Καιτη, πήρες καινουριο κινητό ;

-Καιτη: Ναι, σ'αρεσει ;

συνεχιζεται η συζητηση γυρω απο το κινητο.

-Κοπελια:Καιτη, μου είπες έχεις να βαλεις κάτι ρουχα στο πλυντήριο, δεν θα πας ;

-Καιτη: Αχ ναι καλε, εχεις δικαιο, ξεχαστηκα.

Το κινητό παραμένει στο τραπέζι όπου πίνουν καφέ (ελληνικος λουμίδης :p ).

Μετα απο 5 λεπτα επιστρεφει η θεια μου.

-Κοπελια: Αντε να πηγαινω κ εγω...

-Καιτη: Αν δω να ζητανε ατομα θα σε ειδοποιησω. Κατσε να σου δώσω το τηλεφωνο απ'τα Κουκου που ανοιξε, μηπως και ζητανε προσωπικο... Μα που έβαλα το κινητο μου. Το είδες ;

-Κοπελια: Εεεεε, δεν ξερω.

-Καιτη: Καλα εσυ δεν το ειχες και το εβλεπες.

-Κοπελια: Ναι, αλλα στο εδωσα μετα.

-Καιτη: Καλα, θα ψάξω να το βρω.

Καληνυχτες κλπ.

Μετα που έφυγε, κανει η θεια μου, κλήση το κινητο και λεει απανεργοποιημενο. ΠΩΣ εξαφανιστηκε το κινητο απο το σπίτι ; ΠΩΣ εκλεισε το κινητό μόνο του ; ΓΙΑΤΙ μεχρι τωρα δεν το βρίσκει πουθενα στο σπίτι ; Εξαελώθηκε ;

Δεν χρειάζεται να είσαι ο Αστυνομος Μπέκας/Σαίνης... το πράγμα μυρίζει... (οχι δεν κάηκε το τροφοδοτικο αυτη τη φορα).

Βρε συ Overclocker, δεν με ενδιαφέρει να μαθω για τους ναρκωμανείς ούτε για τα ναρκωτικά. Απλα δεν με ενδιαφέρει. Πιστεύω οτι ειναι κατι κακο για την υγεία και εθιστικό (σαν το WoW). Νομίζω ότι αυτά, μου φτάνουν, για να κρίνω. Τώρα αν λέγεται χασίσι, πρέζα, ηρωινη, LSD, BSD, GNU και δεν συμαζετε λίγο με απασχολει.:)

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 22:21]

Και που θες να ξερω ρε συ τι το κανεις το χασισι και τι ειναι η πρεζα. Αυτά τα ξέρουν οι ναρκωμανείς και το google. Σορρυ για την παραπληροφόρηση.

Η γνώση ποτέ δεν ήταν αμάρτημα.

Κλεάνθης Γρήβας

Φιλε Αστρολαβε, κοιταξε να δεις ρε συ, γιατι με εχεις παρεξηγησει...

Η κοπελα αυτή, εχει παρατησει το λυκειο. Βγαίνει με εναν 30χρονο ο οποίος ήταν φυλακή. Εχει κάποια σχεση με ναρκωτικές ουσίες. Προσφατα είχε ζητησει δανεικα απο την θεια μου, για καποιο χ λογο, και την παρακαλεσε να μην το πει στους γονείς της. Τα δανεικά δεν τα επέστρεψε ποτέ. Απο εχθες ψάχνει την θεια μου και σήμερα πήγε σπίτι της. Να τονίσω οτι η θεια μου ειναι 35 χρονων και η κοπελια ειναι 18. Η γνωριμια τους είναι απλα και μόνο τυπική λόγω της γειτονιας.

Μεσα στο σπίτι βρίσκονται: Η θεια μου (καιτη), η κοπελια, και η κορη της θειας μου.

Σου παραθετω τον διάλογο:

-Κοπελια: Καιτη, πήρες καινουριο κινητό ;

-Καιτη: Ναι, σ'αρεσει ;

συνεχιζεται η συζητηση γυρω απο το κινητο.

-Κοπελια:Καιτη, μου είπες έχεις να βαλεις κάτι ρουχα στο πλυντήριο, δεν θα πας ;

-Καιτη: Αχ ναι καλε, εχεις δικαιο, ξεχαστηκα.

Το κινητό παραμένει στο τραπέζι όπου πίνουν καφέ (ελληνικος λουμίδης :p ).

Μετα απο 5 λεπτα επιστρεφει η θεια μου.

-Κοπελια: Αντε να πηγαινω κ εγω...

-Καιτη: Αν δω να ζητανε ατομα θα σε ειδοποιησω. Κατσε να σου δώσω το τηλεφωνο απ'τα Κουκου που ανοιξε, μηπως και ζητανε προσωπικο... Μα που έβαλα το κινητο μου. Το είδες ;

Καληνυχτες κλπ.

Μετα που έφυγε, κανει η θεια μου, κλήση το κινητο και λεει απανεργοποιημενο. ΠΩΣ εξαφανιστηκε το κινητο απο το σπίτι ; ΠΩΣ εκλεισε το κινητό μόνο του ; ΓΙΑΤΙ μεχρι τωρα δεν το βρίσκει πουθενα στο σπίτι ; Εξαελώθηκε ;

Δεν χρειάζεται να είσαι ο Αστυνομος Μπέκας/Σαίνης... το πράγμα μυρίζει... (οχι δεν κάηκε το τροφοδοτικο αυτη τη φορα).

Οι γονείς της τι λένε γι' αυτή??

Αρχική απάντηση από racer [Σήμερα, στις 20:50]

Οι γονείς της τι λένε γι' αυτή??

Το παίζουν κινέζοι. Τι άλλο να κάνουν οι άνθρωποι αν έχεις μια τετοια κόρη :boxed: :alien:

Πανέα, μην κρίνεις για να μην κριθείς. Σταμάτα το εδώ σε παρακαλώ.

στο τσακ με προλαβες να πω κατι :D

Πανέα, μην κρίνεις για να μην κριθείς. Σταμάτα το εδώ σε παρακαλώ.

Ok red hat:cool:

Οι ψηφιακοι καδοι του αντιχρηστου

untitled.bmp

Με μια πρωτοφανή θεοκρατική απόφαση αφαιρέθηκαν οι κάδοι ανακύκλωσης γυαλιού πλαστικού και αλουμινίου από το κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης. Και αυτό, διότι διαμαρτυρήθηκαν οι παπάδες της διπλανής εκκλησίας(Υπαπαντής του Χριστού.) Και συγκεκριμένα εμπόδιζε λένε το εκκλησάκι .

Ο hetfield δλδ που ήταν ο ΜΕΓΑΣ αλκοολικός και postάρεις και στίχους του δέν σε ενοχλεί αλλα αυτή είναι πρεζού και τιποτένια και να την έχουμε μακριά μας κλπ κλπ.

... Μα που έβαλα το κινητο μου. Το είδες ;

Καληνυχτες κλπ.

ΣΑΪΝΙ η θεία σου! :rofl:

Η γνωριμια τους είναι απλα και μόνο τυπική λόγω της γειτονιας.

Αλλα καμιά φορά πίνουν και καφέ μαζί... :boxed:

.....Και δέν ξέρεις για το χασίσ' ...!!!!!! Με τα ζωνιανά ξέρω γω που βούηξε όλη η Ελλάδα εσυ δέν πήρες πρέφα?

...κ άντε και δέν ήξερες δέν σου δημιουργήθηκαν απορίες αγορίνα μου?

Είσαι και 18! άλλοι πάνε στην βουλή των εφήβων και αφήνουν άλλους και άλλους με το στόμα ανοιχτό.

*edit: watch it.*

Ενας θεος ξερει πως κρατιεμαι τωρα και δεν σου απανταω....

:rant: :devil:

Δεν ξερω τι θα κανει ο Chuck όμως :banging: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.