Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

η λογικη που εχουν περασει σε μερικούς

και θεωρούν πιο λογικο να τρέχεις (ακινητος)

σε ενα γυμναστηριο(4 τείχους)...

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ είπε μια αυτόπτης μάρτυρας ότι οι "νεαροί" είχαν καινούργιους λοστους. Αυτό μου μυρίζει προβοκάτσια.

Αλήθεια, πώς κατάλαβε η αυτόπτης μάρτυρας (ούτε καν "ο"), οτι ήταν καινούργιοι οι λοστοί? Έχει ενδιαφέρον... :p

Παρ όλα αυτά, καινούργιοι ή παλιοί, μικρή σημασία έχει. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο νομίζω πως όλοι αυτοί οι φοβεροί "τρομοκράτες/επαναστάτες/σέχτες/κουκουλοφόροι" και δε συμμαζεύεται εμφανίστηκαν σε τόοοσο βολική περίοδο για τη κυβέρνηση...

Υ.Γ. Και πήγαν και προς τα Εξάρχεια και τη Νομική τρομάρα τους! Ούτε σεμινάριο να τους είχαν κάνει πριν...

ε; τι λογική είναι αυτή;

το λεω, γιατι οσα ατομα εχω πει να πηγαινουμε για τρεξιμο στην παραλια, τους φαινεται καπως επειδη ειναι οι καφετεριες,και γενικα εχει κοσμο.

Το καταλαβαίνεις. Ο καινούργιος λοστός είναι κατάμαυρος, χωρίς φθορές από τη χρήση.

http://heynubcake.files.wordpress.com/2009/02/gordonfreeman.jpg

Gordon was there (not) :hehe:

Πλάκα έχει πάντως - σε λίγο θα ακούσω ότι μέτρο απόδειξης για τη συνομωσία είναι το βερνίκι του λοστού!

λευτερια στον αγωνιστη Βουτση-Βογιατζη?Α...εκεινο το φτωχοπαιδο που ετυχε να ειναι γιος του βουλευτη του Συριζα και στο σπιτακι ειχε μαζεμενα γκανια κλπ?Που ειχε μπουκαρει ενοπλος να ληστεψει την τραπεζα και απειλησε τα υπαλληλακια?(Οπως ξερουμε ο ιδιοκτητης της τραπεζας δρακουλας κεφαλαιοκρατης θα υπεφερε αν το βλασταρι μας σκοτωνε τον υπαλληλο.Εξαλλου ο υπαλληλος που παιρνει 900-1000 ευρω το μηνα ειναι ο κατεξοχην εκπροσωπος του διεθνους κεφαλαιου,του ιμπεριαλισμου,του σιωνισμου,της παγκοσμιοποιησης κλπ,ενω ο Βουτσης με τα οικογενειακα εισοδηματα 10.000-15.000 ευρω/μηνα ειναι ενας αγνος αγωνιστης)

ΥΓ:υπενθυμιζω οτι το βλασταρι μας,οταν εκανε το κατορθωμα δεν εμποδιστηκε απο την αστυνομια ,αλλα απο εναν διερχομενο φορτηγατζη)

Ενα εχω να πω...

Ζω συγκινητικες στιγμες επιστημονικης πραγματικοτητας. Με κοπο συγκρατω τα δακρυα και προσδοκω την ολοκληρωση του εγχειρηματος.

Ο Αη Φανουρης που πινει τις Guiness του να τον εχει καλα ο Παναγαθος εκει στην pub...

Φτυστε, μη με ματιασετε...

Οχι τοσο φτυσιμο ρε αχρειοι! Ρουφηξτε λιγο γιατι δεν πατωνω....

Ενα εχω να πω...Με κοπο συγκρατω ... και προσδοκω ... ολοκληρωση του εγχειρηματος...Φτυστε, μη με ...Οχι τοσο ... ρε αχρειοι! Ρουφηξτε λιγο ...δεν πατωνω....

ενδιαφέρον:hehe:

Ερασιτεχνης!

Ο Πετρος θα τα ειχε διαλεξει καλυτερα και θα ειχε αλλαξει και την σειρα...

Στην τελικη αμα δυσκολευεσαι κανε κατι σαν κι αυτο

Ειμαι gay και γιαυτο μου αρεσουν τοσο οι γατες και δεν ποσταρω γκομενες
Ερασιτεχνης!

onemorecatpicture-500x381.jpg

Ερασιτεχνης!

Αν ο Αντώνης είναι ομοφυλόφιλος, προφανώς έχει χάσει το δρόμο του με τις γάτες.

Εσύ όμως με το ο Πέτρος καλύτερα, ο Πέτρος αυτό, ο Πέτρος εκείνο, μια χαρά βαδίζεις.

Βεβαίως έχεις τη σιγουριά σου με την αλλοδαπή. Γιατί αν είχε πάρει ελληνίδα, θα σε είχε ξεμαλλιάσει προ πολλού. : )

Αν ο Αντώνης είναι ομοφυλόφιλος, προφανώς έχει χάσει το δρόμο του με τις γάτες.

Εσύ όμως με το ο Πέτρος καλύτερα, ο Πέτρος αυτό, ο Πέτρος εκείνο, μια χαρά βαδίζεις.

Βεβαίως έχεις τη σιγουριά σου με την αλλοδαπή. Γιατί αν είχε πάρει ελληνίδα, θα σε είχε ξεμαλλιάσει προ πολλού. : )

O Αντωνακης εχει βαλθει να του μοιασει και εγω απλα τον καθοδηγω στα σωστα βηματα... Θα με κατηγορησεις και για..."Πετρολαγνεια"???

Οσο για τον ξενο... σε παραπεμπω σε γνωστο βιντεακι :p

http://www.youtube.com/watch?v=v_1xW1Bt5EU&feature=related

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.