deninho Μάρτιος 2, 2009 #17621 Μάρτιος 2, 2009 Πως γίνεται ένας Q6600@3,6 με 4gb Και XP64, να κάνει ~5λεπτά για να αλλάξει τις τελείες (.) με κόμμα (,) σε 100000 αριθμούς σε ένα notepad και ένας ταπεινός 2160@3.3 με 4gb και Vista64 να το κάνει σε λιγότερο από δευτερόλεπτο????WTF???? Άλλη μια τρανή απόδειξη ότι τα Vista είναι καλύτερα από τα XP
mech5107 Μάρτιος 2, 2009 #17622 Μάρτιος 2, 2009 δοκιμη σε ubuntu 8.10 32bit (να αλλάξει τις τελείες (.) με κόμμα (,) σε 100000 αριθμούς σε ένα notepad)cpu: 4500@2.2 με 2gb θελει χρονο μεταξυ 5-10 δευτερολέπτων μιπως στα xp "ετρεχε"(εφταιγε) τιποτα αλλο και αργούσε Τίποτα τρομερό, είχα ανοιχτό ένα excel και έναν firefox, αλλά και αυτά δεν τα δούλευα...περίμενα να τελειώσει. Από task manager έβλεπα 25% CPU και με affinity σε ένα core χτύπαγε 100% Άλλη μια τρανή απόδειξη ότι τα Vista είναι καλύτερα από τα XP Λες?
hayabusa Μάρτιος 2, 2009 #17623 Μάρτιος 2, 2009 Από mailΈνα λαμπρό υπόδειγμα ρητορικής και πολιτικής από πρόσφατη συνεδρίαση της ΓΣ των Ηνωμένων Εθνών, που έκανε τη διεθνή κοινότητα να χαμογελάσει: Ο λόγος του Έλληνα μόνιμο αντιπροσώπου στον ΟΗΕ.-Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας πω κάτι για τον Μέγα Αλέξανδρο. Όταν δάμασε τον Βουκεφάλα, κατά τον γυρισμό του και περνώντας τον Αξιό και βλέποντας το νερό, σκέφτηκε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για μπάνιο. Έβγαλε λοιπόν τα ρούχα του, τα ακούμπησε στον βράχο και μπήκε στο νερό. Όταν βγήκε και θέλησε να ντυθεί, τα ρούχα του είχαν εξαφανιστεί. Τα είχε κλέψει ένας Σλάβος της Μακεδονίας.Τότε πετάχτηκε οργισμένος ο Σλαβομακεδόνας εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ κι άρχισε να φωνάζει :-Τι είναι αυτά που λες; Οι Σλάβοι δεν ήταν εκεί, τότε.Οπότε ο Έλληνας εκπρόσωπος χαμογέλασε και είπε: -Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, μπορώ να ξεκινήσω την ομιλία μου...!
hayabusa Μάρτιος 2, 2009 #17625 Μάρτιος 2, 2009 :drool: :-O:Ohttp://science.howstuffworks.com/floating-city1.htm
RootX Μάρτιος 3, 2009 #17626 Μάρτιος 3, 2009 :drool: :-O:Ohttp://science.howstuffworks.com/floating-city1.htmDespite early press coverage on NPR's Weekend Edition and Discovery Channel's Extreme Engineering, the project has seen few recent developments; although the initially stated in-service date was to be 2001, as of 2009 construction had not yet begun. This protracted development schedule and dearth of substantive information has led some on the internet to accuse the Freedom Ship of being a scam, as Norman Nixon initially accepted down payments from interested parties. However, this funding is held in escrow, and Nixon has since stopped accepting reservations.http://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_Ship
Chosen Μάρτιος 3, 2009 #17627 Μάρτιος 3, 2009 Από mailΆπειρες εκδόσεις, ειδικά αυτή με τον Μωυσή την έχω ακούσει κι από τις 2 πλευρές (τα ρούχα τα κλέψανε οι Εβραίοι/Παλαιστίνιοι)
mariosalice Μάρτιος 3, 2009 #17628 Μάρτιος 3, 2009 Καλά δεν έχετε ακούσει για Φιλισταίους? Philistine ...Η ιστοριούλα είναι μεν ίδια αλλά δεν παίζει για Παλαιστίνιους - Ισραηλινούς.
perp Μάρτιος 3, 2009 #17629 Μάρτιος 3, 2009 Άντε γεια...Μαύρη Καθαρή Δευτέρα χτές, για το αεροδρόμιο μας και τα συστήματα τουΕπί 4,5 ώρες.... το απόλυτο system down, όλες οι διαδικασίες απο check-in μέχρι φόρτωση αεροπλάνων με το χέρι, νεύρα, τσακωμοί, καθυστερήσεις, και με τα παιδιά που διαχειρίζονται το δίκτυο της SITA να μην μπορούν να βρουν το πρόβλημα...2ώρες υπερωρία και 16 ώρες ύπνου μπας και συνέλθω.Τεχνολογία rocks :mamba:
greekfragma Μάρτιος 3, 2009 #17630 Μάρτιος 3, 2009 μερααααααα. τι μέρα δηλαδή....ξυπνάς το πρωί με πονόλαιμο και πυρετό αφου εδώ και 3 βδομάδες την είχες γλιτώσει οταν σε περιτριγυρίζανε καμια 10αριά άτομα τη μέρα με τις ιώσεις που κυκλοφορούν.
HotPeanut Μάρτιος 3, 2009 #17631 Μάρτιος 3, 2009 :drool: :-O:Ohttp://science.howstuffworks.com/floating-city1.htm Και μετά ξύπνησαν
SLN Μάρτιος 3, 2009 #17632 Μάρτιος 3, 2009 Πως γίνεται ένας Q6600@3,6 με 4gb Και XP64, να κάνει ~5λεπτά για να αλλάξει τις τελείες (.) με κόμμα (,) σε 100000 αριθμούς σε ένα notepad και ένας ταπεινός 2160@3.3 με 4gb και Vista64 να το κάνει σε λιγότερο από δευτερόλεπτο????WTF???? Κατι τρεχει με το installation σου. Κι εγω κανω συχνα την ιδια δουλεια με . και , Αν δοκιμασεις να κανεις το replace all με word/wordpad στο .txt θα κανει καποια δευτερολεπτα... μπορει και λιγοτερο απο 1 sec για 1000-5000 αλλαγες που ειμαι εγω. Ενθυμουμαι παλια το 1937 Χαριλαε, που ειχα τον allendale 6400@3600 ανοιγα να κανω μια μετατροπη και εκανε κατι λεπτα... Μετα πηγαινα σε μια σκισμενη εγκατασταση ΧΡ στο πανεπιστημιο με Athlon64 και το εκανε στα καπακια... Γενικα, δεν εχω προσδιορισει για ποιο λογο συμβαινει/εμφανιζεται, αλλα ειναι περιορισμενο μονο σε notepad. (και με φορματ κατα 99% φτιαχνει )
DJD Μάρτιος 3, 2009 #17633 Μάρτιος 3, 2009 Ρε αεροπλανάνθρωποι, το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης είναι κοντά στο κέντρο της πόλης; Έχω μια πτήση με 8 ώρες κενό κι είναι χαζομάρα να την βγάλω στο αεροδρόμιο..
ChSin7 Μάρτιος 3, 2009 #17634 Μάρτιος 3, 2009 @mech5107Q: Μήπως "παίζει" τίποτα με τα regional settings ? Για σύγκρινέ τα στα XP64 και στα Vista64 που έχεις.
Jaco Μάρτιος 3, 2009 #17635 Μάρτιος 3, 2009 Ρε αεροπλανάνθρωποι, το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης είναι κοντά στο κέντρο της πόλης; Έχω μια πτήση με 8 ώρες κενό κι είναι χαζομάρα να την βγάλω στο αεροδρόμιο.. Με 8 ώρες κενό, πετάγεσαι και μέχρι το Ανόβερο να δεις γκομενάκια στην Cebit...
deninho Μάρτιος 3, 2009 #17636 Μάρτιος 3, 2009 @DJD: 11 λεπτά με το τρένο, από το σταθμό του αεροδρομίου μέχρι τον κεντρικό σταθμό της πόλης. Για περισσότερες επιλογές γράψε στο google deutsche bahn, θα σε πάει στη σελίδα των γερμανικών σιδηροδρόμων, και από εκεί σαν να κλείνεις αεροπορικά Frankfurt Flughafen το αεροδρόμιο, Frankfurt HB (HauptBahnhof) ο κεντρικός σταθμός της πόλης. Αν ψάχνοντας σε τουριστικούς οδηγούς βρεις οδηγίες που σου λένε να πας σε άλλο σταθμό, απλώς βάζεις τον άλλο σταθμό Απλά να ξέρεις ότι αν σου λέει 12,31 φεύγει, 12,31 θα φύγει Τα ίδια ισχύουν και για sbb.ch, τους ελβετικούς σιδηροδρόμους. (εκεί μάλιστα, μπορείς να βάλεις και συγκεκριμένες διευθύνσεις αναχώρησης και προορισμού, και να σου πει ακριβώς πόση ώρα θα κάνεις με τραμ/λεωφορεία/περπάτημα/κλπ ) ΥΓ Δεν άντεξα να μην το βάλω
mech5107 Μάρτιος 3, 2009 #17637 Μάρτιος 3, 2009 Αρχικά δεν ζητάω support, κουβέντα κάνω...(για να μην φάω καμία καρτούλα...) Κατι τρεχει με το installation σου. Κι εγω κανω συχνα την ιδια δουλεια με . και ,Αν δοκιμασεις να κανεις το replace all με word/wordpad στο .txt θα κανει καποια δευτερολεπτα... μπορει και λιγοτερο απο 1 sec για 1000-5000 αλλαγες που ειμαι εγω. Ενθυμουμαι παλια το 1937 Χαριλαε, που ειχα τον allendale 6400@3600 ανοιγα να κανω μια μετατροπη και εκανε κατι λεπτα... Μετα πηγαινα σε μια σκισμενη εγκατασταση ΧΡ στο πανεπιστημιο με Athlon64 και το εκανε στα καπακια... Γενικα, δεν εχω προσδιορισει για ποιο λογο συμβαινει/εμφανιζεται, αλλα ειναι περιορισμενο μονο σε notepad. (και με φορματ κατα 99% φτιαχνει ) Καλά το ότι δεν την παλεύουν τα win μου το ξέρω. Χρόνο για format που θα βρω δεν ξέρω...Εδώ και χτες δούλευα...Και είναι και ένα σωρό προγράμματα να μπουν... @mech5107Q: Μήπως "παίζει" τίποτα με τα regional settings ? Για σύγκρινε τα στα XP64 και στα Vista64 που έχεις. Είναι Greek και στα 2, απλά το DAQ που έγραψε τις τιμές είχε English(USA).
SLN Μάρτιος 3, 2009 #17638 Μάρτιος 3, 2009 Αρχικά δεν ζητάω support, κουβέντα κάνω...(για να μην φάω καμία καρτούλα...)Καλά το ότι δεν την παλεύουν τα win μου το ξέρω. Χρόνο για format που θα βρω δεν ξέρω...Εδώ και χτες δούλευα...Και είναι και ένα σωρό προγράμματα να μπουν... . Καμμια σχεση ρε... ισα ισα που σου ειπα οτι δεν εχει σχεση με το αν ειναι παλιο το installation και παραφορτωμενο. Απλα καποια ρυθμιση ειναι που για καποιο λογο εμενα μου εφτιαξε σε καποιο απο τα φορματ που κανω ανα 4μηνο οταν βαριεμαι. Δεν ξερω που, πως, ποτε, και γιατι αφου το πηγαινα με word/wordpad το replace. Παντως δουλεψε το με wordpad ή για ακομα πιο γρηγορα με word για να ησυχασεις... Ctrl+A, Ctrl+H μεχρι να ματωσεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.