Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Έγινε update στην vb σήμερα, μερικά mods ίσως να μη δουλεύουν σωστά :)

Ότι παρατηρείτε κάντε το ένα post στα προβλήματα και θα το κοιτάξουμε.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Έγινε update στην vb σήμερα, μερικά mods ίσως να μη δουλεύουν σωστά :)

Ότι παρατηρείτε κάντε το ένα post στα προβλήματα και θα το κοιτάξουμε.

ναι το ανεφερα και κει, απλα το βαλα και εδω να διαπιστώσω αν το χω μονο εγω, γιατι μου κανει και αλλα κουλα

ο FF τωρα τελευταια, και τωρα το ψαχνω...

απλα ενημερωτικα..

αυτο με τα [media\] κυριως και λιγοτερο με τα urls το εκανε και παλιοτερα...

π.χ. θυμαμαι 2-3 φορες που ειχα βαλει youtube στο mp3 thread και δεν φαινοταν τπτ

και μετα τελικα το εσβηνα το post.

φυσικα παντα μπορει να φταει και κατι με τον FF μου.

Edit : Τωρα ειναι οk

Μολις εβαλα Vista 64bit (πριν ειχα τα 32bit) kαι εχω μενει μλκς με το ποσο γρηγορα ειναι (τα 8gb βοηθανε βεβαια!)

rofl omg bbq SVISTA SUCKZZZZZ@!!!!11!!1! XP 4EV3rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!111!1!1limx->sinx/x

Μολις εβαλα Vista 64bit (πριν ειχα τα 32bit) kαι εχω μενει μλκς με το ποσο γρηγορα ειναι (τα 8gb βοηθανε βεβαια!)

και τα 32ρια αν εβλεπαν 8gb θα πετούσαν

Wellcome to the club. Άμα βάλεις και γρήγορους δίσκους σε raid-0 (2xSSD slc ή 2xVeloci) θα δεις ακόμα καλύτερες ταχύτητες.

Αν γυρνάς κι εσύ 8 και 10 το βράδυ από το γραφείο, ούτε όρεξη για φαγητό θα έχεις, όχι σεξ...

Τον απλωνεις τον τραχανα Κωστακη??? ε???

Τον απλωνεις τον τραχανα Κωστακη??? ε???

Εγώ στις 5:30 είμαι σπίτι μου :p

Απλά όλα αυτά τα άρθρα τα θεωρώ εντελώς ηλίθια κι ανούσια.. περί ορέξεως βέβαια..

Άμα σκεφτούμε τα προηγούμενα άθρα που είχαμε διαβάσει παραπάνω ίσως έχεις ένα δίκιο :hehe:

Πως γίνεται ένας Q6600@3,6 με 4gb Και XP64, να κάνει ~5λεπτά για να αλλάξει τις τελείες (.) με κόμμα (,) σε 100000 αριθμούς σε ένα notepad και ένας ταπεινός 2160@3.3 με 4gb και Vista64 να το κάνει σε λιγότερο από δευτερόλεπτο????

WTF????:crazy:

Αν γυρνάς κι εσύ 8 και 10 το βράδυ από το γραφείο, ούτε όρεξη για φαγητό θα έχεις, όχι σεξ...

Και φυσικα η hip hop τα εχει πει ολα αυτα

"I'll sacrifice my inborn tendencies for copper pennies,

for one commanding "gimme-that" so we can retain baby fat"

Aesop rock - 9 to 5ers anthem

DamnNigga.gif

Πως γίνεται ένας Q6600@3,6 με 4gb Και XP64, να κάνει ~5λεπτά για να αλλάξει τις τελείες (.) με κόμμα (,) σε 100000 αριθμούς σε ένα notepad και ένας ταπεινός 2160@3.3 με 4gb και Vista64 να το κάνει σε λιγότερο από δευτερόλεπτο????

WTF????:crazy:

δοκιμη σε ubuntu 8.10 32bit (να αλλάξει τις τελείες (.) με κόμμα (,) σε 100000 αριθμούς σε ένα notepad)

cpu: 4500@2.2 με 2gb

θελει χρονο μεταξυ 5-10 δευτερολέπτων

μιπως στα xp "ετρεχε"(εφταιγε) τιποτα αλλο και αργούσε

Nigga, you betta drink half a gallon

of shaolin before you pluck the strings

of my violin, my life is orchestrated, like

london symphony, concentrated. Niggas waited

and waited.

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.