GruntGR Φεβρουάριος 27, 2009 #17561 Φεβρουάριος 27, 2009 Πως τσεπωσα 330 ευρω σημερα ενας θεος ξερει ,τελικα αμα πουλας λιγη τρελα μπορει να σου βγει σε καλο μια ερωτηση γιατι δεν βρισκω ευκαιρο κανεναν γνωστο μου στην ΕΛ.ΑΣ, τι διαφορα εχει το να εισαι μπατσος απο φανταρος ? τους βλεπω στους δρομους κοντα στο αστυνομικο τμημα του παγκρατιου να φυλανε σαν κερβεροι, παντα ειναι ξυρισμενοι, τωρα στις ειδησεις ειδα κατι εκπαιδευομενους να περνανε στιβο μαχης, να πηγαινουν με βημα και το οπλο επ ωμου και να κανουν οπλοασκησεις ( τυφλα να'χει η ΕΛΔΥΚ ) επισης λεγανε οι δημοσιογραφοι οτι βγηκανε ενα σωρο αστυνομικοι ακαταλληλοι για να φερουν οπλο συμφωνα με τα ψυχομετρικα τεστ(γιωταδες δηλαδη :P ) Μεχρι και αξιωματικο υπηρεσιας εχουνε στις φυλακες, ( υποτιθεται πως στο περιστατικο με τον παλαιοκωστα ο σκοπος προσπαθησε να επικοινωνησει μεσω ασυρματου με τον αξιωματικο και δεν τα καταφερε ), ειδα και εναν αλλον αστυνομικο να χαιρεταει στρατιωτικα τον σπηλιωτοπουλο ενω περναγε απο διπλα του, τι διαολο γιατι δεν φορανε και παραλλαγες να τελειωνουμε
astrolabos Φεβρουάριος 27, 2009 #17562 Φεβρουάριος 27, 2009 Πως τσεπωσα 330 ευρω σημερα ενας θεος ξερει ,τελικα αμα πουλας λιγη τρελα μπορει να σου βγει σε καλο μια ερωτηση γιατι δεν βρισκω ευκαιρο κανεναν γνωστο μου στην ΕΛ.ΑΣ, τι διαφορα εχει το να εισαι μπατσος απο φανταρος ? τους βλεπω στους δρομους κοντα στο αστυνομικο τμημα του παγκρατιου να φυλανε σαν κερβεροι, παντα ειναι ξυρισμενοι, τωρα στις ειδησεις ειδα κατι εκπαιδευομενους να περνανε στιβο μαχης, να πηγαινουν με βημα και το οπλο επ ωμου και να κανουν οπλοασκησεις ( τυφλα να'χει η ΕΛΔΥΚ ) επισης λεγανε οι δημοσιογραφοι οτι βγηκανε ενα σωρο αστυνομικοι ακαταλληλοι για να φερουν οπλο συμφωνα με τα ψυχομετρικα τεστ(γιωταδες δηλαδη :P ) Μεχρι και αξιωματικο υπηρεσιας εχουνε στις φυλακες, ( υποτιθεται πως στο περιστατικο με τον παλαιοκωστα ο σκοπος προσπαθησε να επικοινωνησει μεσω ασυρματου με τον αξιωματικο και δεν τα καταφερε ), ειδα και εναν αλλον αστυνομικο να χαιρεταει στρατιωτικα τον σπηλιωτοπουλο ενω περναγε απο διπλα του, τι διαολο γιατι δεν φορανε και παραλλαγες να τελειωνουμε
jpavly Φεβρουάριος 27, 2009 Author #17563 Φεβρουάριος 27, 2009 Να του τα χώσω του π^#%στη ή όχι ? :rant: :rant: Ποσες μέρες ban τρώω ? σαπερα καραγκιοζι θα βγάλω εδώ το άχτι μου Για αυτό έχουμε το κουμπάκι Report
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 27, 2009 #17564 Φεβρουάριος 27, 2009 Ελβετικό θαύμα στη ΜαγνησίαΣτις δυτικές πλαγιές της Όθρυος, σε υψόμετρο 1.000 μέτρων και σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από την κοντινότερη κωμόπολη (τον Αλμυρό), οι 700 κάτοικοι, όλοι τους κτηνοτρόφοι, απολαμβάνουν εισοδήματα από 30 έως 100 χιλιάδες ευρώ και μια ποιότητα ζωής που μπορεί να συγκριθεί μόνο με την πλούσια Ελβετία.
ChSin7 Φεβρουάριος 27, 2009 #17565 Φεβρουάριος 27, 2009 @JPavly: Ti ρεπορτ να κάνω ? "κοιταχτε τι γραφει ο γκιόζις" ? Στείλε μου τον τιμοκατάλογο για την επόμενη φορά γιατί έφαγα μια σοκολατιτσα τωρα και μου περασε.
HotPeanut Φεβρουάριος 27, 2009 #17567 Φεβρουάριος 27, 2009 Ερώτηση: ξέρει κανένας το τραγούδι που παίζει στο transporter 3 τη στιγμή με το φίκι φίκι του πρωταγωνιστή με το μωρό;
K_tech Φεβρουάριος 27, 2009 #17568 Φεβρουάριος 27, 2009 Ερώτηση: ξέρει κανένας το τραγούδι που παίζει στο transporter 3 τη στιγμή με το φίκι φίκι του πρωταγωνιστή με το μωρό;λεγετε hell is around the corner απο ticky
greekfragma Φεβρουάριος 28, 2009 #17569 Φεβρουάριος 28, 2009 Ελβετικό θαύμα στη ΜαγνησίαΣτις δυτικές πλαγιές της Όθρυος, σε υψόμετρο 1.000 μέτρων και σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από την κοντινότερη κωμόπολη (τον Αλμυρό), οι 700 κάτοικοι, όλοι τους κτηνοτρόφοι, απολαμβάνουν εισοδήματα από 30 έως 100 χιλιάδες ευρώ και μια ποιότητα ζωής που μπορεί να συγκριθεί μόνο με την πλούσια Ελβετία. έφυγα για εκδρομή με την πρώτη ευκαιρία.Γιάγκο σε ευχαριστώ για την είδηση.
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 28, 2009 #17570 Φεβρουάριος 28, 2009 έφυγα για εκδρομή με την πρώτη ευκαιρία.Γιάγκο σε ευχαριστώ για την είδηση. Έχει χωράφια Γιώργο ο πατέρας σου; Η άσπρη είναι πιο ακριβή Ενώ για τη βοτανική επιστήμη, οι διαφορές μεταξύ λευκής και μαύρης τρούφας είναι ελάχιστες, για τη μαγειρική είναι αρκετές. Κατ' αρχήν, η μαύρη χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες στο μαγείρεμα, σε αντίθεση με τη λευκή που χρησιμοποιείται ωμή σε πολύ μικρές ποσότητες και -πρακτικά- ο ρόλος της είναι εφάμιλλος των μυρωδικών.Υπάρχει, επίσης, διαφορά στην τιμή.Η άσπρη τρούφα πωλείται στην αγορά από 500 έως 4.000 ευρώ/κιλό, ενώ η μαύρη από 300 έως 1.000 ευρώ/κιλό.
HotPeanut Φεβρουάριος 28, 2009 #17571 Φεβρουάριος 28, 2009 Έληξε η σύνδεση του φοιτητικού internet :bye:λεγετε hell is around the corner απο tickyΕυχαριστώ!
Nephiλiμ Φεβρουάριος 28, 2009 #17572 Φεβρουάριος 28, 2009 http://postzine.wordpress.com/πολυ ενδιαφερον φαινεται.PS.ο old-boy δεν ειμαι εγω.:to_pick_ones_nose3:
LevelOne Φεβρουάριος 28, 2009 #17573 Φεβρουάριος 28, 2009 http://postzine.wordpress.com/πολυ ενδιαφερον φαινεται. PS.ο old-boy δεν ειμαι εγω.:to_pick_ones_nose3: Απο το εν λόγω: «Η μαμά ξέρει ποιό είναι το καλύτερο για ’σένα»: Η Κατερίνα Τσάκου συνειδητοποιεί ποιός κακομαθαίνει τους νέους άνδρες αυτής της χώρας. Μιλάμε για απίστευτη προπαγάνδα κατά των ανδρών
Nephiλiμ Φεβρουάριος 28, 2009 #17574 Φεβρουάριος 28, 2009 Απο το εν λόγω: «Η μαμά ξέρει ποιό είναι το καλύτερο για ’σένα»: Η Κατερίνα Τσάκου συνειδητοποιεί ποιός κακομαθαίνει τους νέους άνδρες αυτής της χώρας.Μιλάμε για απίστευτη προπαγάνδα κατά των ανδρών βασικα το συγκεκριμενο ειναι κατα του Free Press (οπως και εγω) λογω της υπερστοχευμενης διαφήμισης. οτι θα γραφουν και πολλοι που λενε μαλακ1ες εννοειται. σε ολα τα περιοδικα γινεται αυτο. edit:δεν γινεται αυτο πραγματικα. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2277640.ece
Nephiλiμ Μάρτιος 1, 2009 #17576 Μάρτιος 1, 2009 H sun τα γράφει αυτά, όχι η guardian δεν ειναι γιαννης ειναι γιαννακης. Κανε ενα resize στο Eva Unit γιατι πηρε "ακυρο" λογω μεγεθους. Βαλε τον more than a man Shinji καλυτερα. Ξυπνατε ωρε!
Nephiλiμ Μάρτιος 1, 2009 #17578 Μάρτιος 1, 2009 Rise and Shine Mr. Freeman? εσυ γιατι δεν εισαι extreme member? :κουτσομπολης mode on: :nada:<-σε υπνωτιζω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.