Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Ξερει κανεις αν τα κεντρικα της 4ΝΕΤ ειναι ανοικτα σαββατο πρωι , αν βολεψει στη πιτα να παω απο εκει μια βολτιτσα πριν :nuke:

μπορεις να βαλεις και "βαλιτσα"....στο "βολτιτσα".....βγαινει παλι νοημα. :hehe:

μην στεναχωριεσε...

:hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
μόλις ήρθε απο Ιαπωνία 2gb μνήμη για τη φωτογραφική μου....7ημέρες από τη μέρα παραγγελίας και συνολικό κόστος 9μιση ευρώ.

http://www.skroutz.gr/c/45/memory_cards_and_readers.html?keyphrase=olympus+xd+2gb

Καλορίζικη, αλλά να βεβαιωθείς ότι είναι αυθεντική και με σωστή ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων και όχι καμμιά μαϊμουδιά. Είναι γάτες αυτοί οι ανατολίτες!!

Εδώ που τα λέμε γι αυτό υπάρχουν αυτές οι εταιρείες όμως όπως η Interjet, η Κ2 κτλ... για να κάνουν ακριβώς αυτό που λένε στην διαφήμιση... και δεν το κάνουν μόνο τα ελικοπτερα αλλά και τα αεροπλάνα τους... on demand point to point μεταφορά.

Αν ειναι δυνατόν για την ανικανότητα φύλαξης μια φυλακής, να κλείσουν, αλλάξουν τρόπο λειτουργίας κτλ αεροπορικές εταιρείες.

Έλεος με αυτά που ακουμε στην TV. Τρομολαγνεία στο μεγαλείο της.

Από σήμερα ξεκίνησα καπνό μπάς και μειώσω το τσίγαρο...

Πάντως συγκριτικά με άλλες μέρες... απο το μεσημέρι μέχρι τώρα στάνταρ θα είχα κάνει 10-15 τσιγάρα ενώ μέχρι στιγμής εχω καπνίσει 5 μικρά, στριφτά. :)

image001.jpg

edit: άκυρο το βρήκα

Απολυθηκα και ψαχνω για δουλεια ... παμε παλι απο την αρχη ...:tomato::tomato::tomato:

Καλή τύχη Λουκά, πως είναι τα πράγματα όξω;

Δεν ειμαι UΚ dude εαν αυτο εννοεις ... Τριτη εφυγε για μονιμα το αδερφι (UK) και σε λιγο καιρο θα ακολουθησω και εγω. Απο την δουλεια που ημουνα τωρα σαν network admin απολυθηκα χωρις λογο και χωρις καμια προειδοποιηση την περασμενη παρασκευη και μαλιστα στο τελος της ημερας (να εβγαζα και οσο δουλεια γινοταν!). Ειμασταν 2 ατομα και τωρα εμεινε ενας.

Ρωτησα κατι γνωστες και μου ειπαν οτι οφειλει ο εργοδοτης σου να σου πληρωσει ολους τουσ μισθους μεχρι να βρεις καινουργια δουλεια εαν σε απελυσε χωρις προειδοποιηση. Βεβαια πρεπει να κινηθεις δικαστικως. Θα το επιβεβαιωσω με την επιθεωρηση εργασιας συντομα ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.