Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Η ρώσικη μαφία πάντως χρησιμοποιεί τις παραψυχολογικές έρευνες του Στάλιν και μιλάει χρησιμοποιώντας τηλεπάθεια.

Φιλοχρήματοι είναι, όχι ανίκανοι.

Καλά αυτό είναι στο DNA τους, αλλά δεν καταλαβαίνω τι κέρδος θα έχουν από αυτό...?

Ρωτάω γιατί δεν έχω παρακολουθήσει ολόκληρη την επικαιρότητα και πολύ πιθανό να μου έχει διαφύγει κάτι... θα πληρώνουμε και περισσότερο δηλαδή...? το κατάφεραν και αυτό...?

AN, με τι εξοπλισμό την έκανες τη μέτρηση;

Καλά,της ψιλο πλάκας είναι η μέτρηση αλλά ακόμα και 1 sec λάθος να είναι τα νούμερα πάλι είναι πάρα πολύ καλά.

Οι μετρήσεις έγιναν με το DashHawk της MSD, όπου κάποιοι με powerbox που το έχουν μετρήσει λένε ότι παίζει στο ±0,1 sec

Ειδικά το 400άρι παρα είναι μικρό αν σκεφτείς ότι rallye με vbox έχει ~16 flat.

Καλά αυτό είναι στο DNA τους, αλλά δεν καταλαβαίνω τι κέρδος θα έχουν από αυτό...?

Ρωτάω γιατί δεν έχω παρακολουθήσει ολόκληρη την επικαιρότητα και πολύ πιθανό να μου έχει διαφύγει κάτι... θα πληρώνουμε και περισσότερο δηλαδή...? το κατάφεραν και αυτό...?

Ξέρης τι αγελάδα είναι οι φυλακές;

Όσοι προσπάθησαν να τις εξυγιάνουν έφαγαν τα μούτρα τους.

ΕΠΙΤΕΛΟΥςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς http://www.last.fm/event/875650

να μαζευτουμε να πατε.

εκει δεν πηγα οταν ακομα ειχαν τον χοντρο στο line up,θα παω με τον τρελο?

Οι 2 τελευταιοι δισκοι δεν ακουγονται,οχι να τους δω και live.

One kill Wonder ρε.

να μαζευτουμε να πατε.

εκει δεν πηγα οταν ακομα ειχαν τον χοντρο στο line up,θα παω με τον τρελο?

Οι 2 τελευταιοι δισκοι δεν ακουγονται,οχι να τους δω και live.

One kill Wonder ρε.

α ωρε, εμενα μ αρεσει ο τρελος πολυ παραπανω..τωρα για τους δισκους, εμενα μ αρεσε το ψοφιο ματι ,τον τελευταιο θα τον ακουσω σε μερικα χρονια που θα το παρω πρεφα :hehe: οπως και να χει, απο 40λεπτα αλμπουμ, και ολο να το παιξουν εχουν ακομα μπολικη ωρα για τα προηγουμενα.

συναυλια μονος FTL

Ξέρης τι αγελάδα είναι οι φυλακές;

Όσοι προσπάθησαν να τις εξυγιάνουν έφαγαν τα μούτρα τους.

Το ότι οι φυλακές είναι τα κεντρικά γραφεία των "επιχείρησεων" που δρουν έξω, νομίζω ότι είναι γνωστό... το χειρότερο είναι ότι το ξέρω από τα 5 μου και είμαι 30, δηλαδή τα τελευταία 25 χρόνια και πόσα άλλα πριν δεν έχει αλλάξει κάτι, απλά τώρα βρήκανε θέμα οι δημοσιοπλάνοι και ασχολούνται στις φυλλάδες και στα τηλεβοθράδικά τους...

Εμένα επίσης με ενόχλησε η συμπαράσταση του κόσμου στους δυο δραπέτες... δεν ξέρω τι έχουν κάνει, μπορεί να είναι αθώοι οι άνθρωποι και να είναι μέσα για λάθος λόγο... Αλλά αν το εξαιρέσεις αυτό, το ότι έχουμε φτάσει στο σημείο να ηρωοποιούμε δραπέτες επειδή απλά ξεφτίλισαν την αστυνομία και το κράτος, τότε αντί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να χαιρόμαστε τέτοιες στιγμές ή να νιώθουμε στα κρυφά ωραία για τις δήθεν τρομοκρατικές οργανώσεις που εναντιώνονται, γιατί δεν κάνουμε κάτι οι ίδιοι και περιμένουμε άλλους με ακραίο τρόπο να το κάνουν λάθος...? Αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι ο περισσότερος κόσμος είναι κότες... αντί να παίρνει πρωτοβουλίες, αφήνει τον άλλο να βγάζει το φίδι από την τρύπα...

Ξερει κανεις αν τα κεντρικα της 4ΝΕΤ ειναι ανοικτα σαββατο πρωι , αν βολεψει στη πιτα να παω απο εκει μια βολτιτσα πριν :nuke:

Ξερει κανεις αν τα κεντρικα της 4ΝΕΤ ειναι ανοικτα σαββατο πρωι , αν βολεψει στη πιτα να παω απο εκει μια βολτιτσα πριν :nuke:

Θες να ξεκινήσεις το γλέντι από το πρωΐ, ε;:hehe:

@ AN

Ναι κι εμένα μου φάνηκαν αρκετά χαμηλά τα νούμερα.Κι εγώ στο μυαλό μου τα σαξόραλλα είχα για σύγκριση.Γι' αυτό και ρώτησα με τι τα μέτρησες.Όχι ότι ξέρω δηλαδή πόσο αξιόπιστο είναι το κάθε όργανο, αλλά λέμε. :laughing:

Ρεμπρίζ δε μετράει το μαραφέτι ε;

Ερωτηση, ξερει κανενας φορτηγα η ημιφορτηγα μεχρι 3,5 τονους ?

Θελω να παρω μια ιδεα ποσα πραγματα μπορει να παρει ενα τετοιο φορτηγο πανω του.

Ευχαριστω

που είναι το φακέλωμα ; δηλαδή όταν έχεις συμβόλαιο με μια εταιρεία είσαι φακελωμένος ; δεν είπε κανείς ότι θα γίνει άρση του τηλεπικοινωνιακού απορρήτου. μπορεί να είναι ηλίθια η δικαιολογία ότι είναι μέτρο λόγω της απόδρασης αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. εδώ ο κόσμος πάει και βγάζει όλη τη ζωή στη φόρα στο facebook και σας πείραξε ότι θα ξέρουν οι εταιρείες ποιος έχει καρτοκινητό.

1: Αυτό που είπε ο Jaco.

2: Πάνω σ' αυτό που λέω εγώ... και ποιός μου εγγυάται εμένα οτι κάποια στιγμή δε θα μου φορέσουν ξαφνικά με κάποια ακόμα ηλίθια πρόφαση ένα σύστημα εντοπισμού θέσης μέσω του στίγματος του κινητού? Τα 3g έχουν ακρίβεια εκατοστού νομίζω, και το aGPS σίγουρα λειτουργεί και αμφίδρομα. Και μετά, ποιος μου λέει εμένα πώς θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα στοιχεία και αυτά τα συστήματα.

Δεν τους εμπιστεύομαι για τίποτα, ούτε για τα κουμπιά απ' το σώβρακο μου που λένε. Δεν θα είναι και η πρώτη φορά άλλωστε...

Και εν τέλει, αν δεν έχει κάποια σκοπιμότητα αυτό, τότε γιατί δεν πρότεινε να εγκατασταθούν απλώς συσκευές που μπλοκάρουν το σήμα του κινητού μέσα στο χώρο των φυλακών? Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα άκουγαν πως υπάρχει το μηχάνημα, μέχρι και στο μέγαρο μουσικής έχει. Άμμεση, φτηνή και αποτελεσματικότατη λύση. Γιατί έκανε μια πρόταση που ΑΜΜΕΣΩΣ οι εταιρίες του είπαν πως είναι ανεφάρμοστη, και ήδη απο πριν ήξερε απο μόνος του πόσο χρονοβόρα, ακριβή και αναποτελεσματική θα είναι? Είπαμε, ηλίθιοι ΔΕΝ είναι. Άλλο.

Και όσο για το facebook, εκεί διαλέγεις έστω. Και διαβάζεις και ενα EULA κατεβατό. Και έχει βουήξει και ο κόσμος. Λες, θα πάω να βάλω. Ξέρω τι κάνω και το διαλέγω. Με τα κινητά τι θα κάνεις, δε θα πάρεις κινητό? Και εν τέλει, οταν έχεις ενα ζήτημα, να το λύσεις προσπαθείς, όχι να το διογκώσεις.

ξερψ οτι αυτο που θα πω ειναι ασχετο, αλλα μπορει καποιος να μου προτεινει ενα προγραμμα που να μετατρεπει αρχεια rar?:help1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.