Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

πήγαμε, γράψαμε (Ζήτω ο Κώστας Βαρώτσος - υπόδειγμα καθηγητή :D), γυρίσαμε, είδαμε ευτυχισμένοι μαζί, παίξαμε 3,5 ώρες pro, και τωρα ώρα για Lost :D Αύριο έχει ρεπό από το διάβασμα :happy2:

Χμ, όταν πας να κάνεις quote σε κάποιο μνμ, και καθώς γράφεις το κάνουν Move, παίρνει και το δικό σου βλέπω...

...καλή φάση...:big_boss:

Χμ, όταν πας να κάνεις quote σε κάποιο μνμ, και καθώς γράφεις το κάνουν Move, παίρνει και το δικό σου βλέπω...

...καλή φάση...:big_boss:

wut?

Α, είδα. Ε πέτυχες ακριβώς την στιγμή :p

Φαση απο ενα συνεργιο αυτοκινητων της Λευκαδας.

Ο βοηθος του μηχανικου σε ηλικια ~25 ετων αδυνατει να βρει γκομενα...

Του κολλαει ο μαστορας του, οτι ειναι ανικανος, οτι φοβαται και αλλα πολλα..

Του λεει "πρεπει να εισαι θρασυς με της γυναικες αλλιως πας χαμενος" κτλ..

Σε καποια φαση σκαει μια γυναικα με 2 ~20χρονες κορες της,

Του ξανα κολλαει ο μαστορας, "μια απο αυτες δεν μπορεις να σταυρωσεις ρε ? πρεπει να εισαι θρασυς"

Φευγει η γυναικα αφηνωντας το αμαξι... Το φτιαχνουν και του λεει ο μαστορας να παρει την γυναικα τηλ να ερθει να το παρει.

Παει στο τηλ. και λεει " ναι, κυρια Βασω ? απο το συνεργειο παιρνω, το αμαξι σας ειναι ετοιμο περαστε να το παρετε. Α και που ειστε, αν θελετε φερτε μια απο της κορες σας να την σκισουμε στο που@#!#"

Το ακουει ο μαστορας και κοντευει να παθει εγκεφαλικο...

Τι εκανες του λεει, απανταει ο βοηθος "αφου μου ειπες να ειμαι θρασυς ρε μαστορα"!

Ετοιμος να κλεισει το μαγαζι και να σηκωθει να φυγει τρεχωντας τον πιανει ο υπαλληλος και του λεει ¨ηρεμισε, δεν πηρα κανεναν, τωρα θα την παρω"

Οτι να'ναι :hehe:

Φαση απο ενα συνεργιο αυτοκινητων της Λευκαδας.

Ο βοηθος του μηχανικου σε ηλικια ~25 ετων αδυνατει να βρει γκομενα...

Του κολλαει ο μαστορας του, οτι ειναι ανικανος, οτι φοβαται και αλλα πολλα..

Του λεει "πρεπει να εισαι θρασυς με της γυναικες αλλιως πας χαμενος" κτλ..

Σε καποια φαση σκαει μια γυναικα με 2 ~20χρονες κορες της,

Του ξανα κολλαει ο μαστορας, "μια απο αυτες δεν μπορεις να σταυρωσεις ρε ? πρεπει να εισαι θρασυς"

Φευγει η γυναικα αφηνωντας το αμαξι... Το φτιαχνουν και του λεει ο μαστορας να παρει την γυναικα τηλ να ερθει να το παρει.

Παει στο τηλ. και λεει " ναι, κυρια Βασω ? απο το συνεργειο παιρνω, το αμαξι σας ειναι ετοιμο περαστε να το παρετε. Α και που ειστε, αν θελετε φερτε μια απο της κορες σας να την σκισουμε στο που@#!#"

Το ακουει ο μαστορας και κοντευει να παθει εγκεφαλικο...

Τι εκανες του λεει, απανταει ο βοηθος "αφου μου ειπες να ειμαι θρασυς ρε μαστορα"!

Ετοιμος να κλεισει το μαγαζι και να σηκωθει να φυγει τρεχωντας τον πιανει ο υπαλληλος και του λεει ¨ηρεμισε, δεν πηρα κανεναν, τωρα θα την παρω"

Οτι να'ναι :hehe:

Επτανησιακή τρέλα ftw :jester: :jester:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.