Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσα... Επ, τι γίνεται εδώ; Καιρό είχα να δώ αυτη την ωρα στο ρολοϊ μου...

Ρε Γιάννο μην του τη χαλάς του ανθρώπου... Πηρε dSLR, και ξέρεις τι λένε.. Pics or it didn't happen :p

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

παραγγειλα Lowepro Slingshot 200 AW

http://www.youtube.com/watch?v=jIoN2P2PB9A

εχω ακουσει καλα λογια,φαινονται κορυφη.

για να δουμε ομως και στην πραξη:ph34r::nerd:

@levenone να ξερεις οτι τα καλυτερα φουσκωτα για ελλαδισταν ειναι τα mostro.

δεν το λεω τυχαια ολο το καλοκαιρι σε μια βαρκα με βρισκεις συνηθως,

απο αυτα που εχω οδηγησει τα m. ειναι τα καλυτερα

τουλαχιστον αυτος παντρευτηκε θυληκο... εσενα να δω τι θα κανεις.. :hehe::hehe::hehe:

Θα πάρω κριάρα, από όσο ξέρω γενιούνται, δεν φυτρώνουν :book::p

Καλά μου παιδιά, γιατί δεν συνεχίζεται το thread που άνοιξε ο L1 σχετικά με τη(α) σκάφη?

Κάπου είχε πάρει ο μάτις μου τον L1 να ρωτάει για σκάφος, είχα την εντύπωση ότι ήταν ξεχωριστό thread.

Όπως και να έχει, ότι λέμε για το Π.Ο.Θ. εδώ και τόσο καιρό συνεχίζει να ισχύει.

Γιατί οι αρχηγοί κρατών που δεν καταφέραμε/προσπαθήσαμε (από επιπολαιότητα) να πείσουμε έγκαιρα,

Σου μοιάζει ο Μητσοτάκης για άνθρωπο που δεν τα καταφέρνει, δεν προσπαθεί, η είναι επιπόλαιος;

Απλά ήμασταν άτυχοι. Δεν είχαμε την τύχη να συμπίπτουν οι απόψεις μας, ίσως και τα συμφέροντα μας με τα δικά του.

Σου μοιάζει ο Μητσοτάκης για άνθρωπο που δεν τα καταφέρνει, δεν προσπαθεί, η είναι επιπόλαιος;

Απλά ήμασταν άτυχοι. Δεν είχαμε την τύχη να συμπίπτουν οι απόψεις μας, ίσως και τα συμφέροντα μας με τα δικά του.

Χεχε...σωστο κι αυτο! :T:

γιατί σέρνεται το ρημάδι το RS τώρα που καιγόμαστε ;

εμενα σερνεται γενικα το νετ.

αλλα ναι το RS απο χθες ειχε ενα-40% σε ταχυτητες.

τι γαλιφιες παλι αραγε να κανουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.