Borg Φεβρουάριος 17, 2009 #17301 Φεβρουάριος 17, 2009 πολλες φορες με μεγαλη συμμετοχη εχουν τις καταλληλες αξιες
eleozz Φεβρουάριος 17, 2009 #17302 Φεβρουάριος 17, 2009 εχω πεθανει στο γελιο:happy2: http://www.pare-dose.net/blog/?p=898 το καρναβαλι στην πατρα μοιαζει με μυρμηγκι μπροστα σε ελεφαντα αν το συγκρινεις με αυτο
ea6gka Φεβρουάριος 17, 2009 #17305 Φεβρουάριος 17, 2009 εγω δεν γελαω με αυτα , το αντιθετο ανησυχω πολυ.
Nephiλiμ Φεβρουάριος 17, 2009 #17307 Φεβρουάριος 17, 2009 εμεις αμα γουσταρουμε βαζουμε και τα οριτζιναλ αμα λαχει.παντως αθλητικο και καλτσα ασπρη ο "Μακεδονας"....:jump1:
eleozz Φεβρουάριος 17, 2009 #17308 Φεβρουάριος 17, 2009 γιατι η κλεοπατρα:happy2::jump1:εγω δεν γελαω με αυτα , το αντιθετο ανησυχω πολυ.κοιταξεσε οποιονδήποτε σοβαρο ανθρωπορωτήσεις για τα παραπάνωθα σου πει οτι ειναικαραγκιοζιλίκια(αν και πιστεύω οτι θιγω τον καραγκιοζη)μπορεί αυτοι να το είδαν σαν "επανασταση" "απάντηση"η οτι αλλο θελουναλλα δεν πιστεύω οτι αμα το δείξεις σε καποιον τριτο θα το δει ετσιαμα ενας λαος ξεχασει την ιστορια του είναι αναγκασμένος να την ξαναζησει(τωρα τι γινετε στην περίπτωση που ο λαος δεν εχει ιστορια μην με ρωτας)
ea6gka Φεβρουάριος 17, 2009 #17309 Φεβρουάριος 17, 2009 σοβαρος ανθρωπος δεν σημαινει και ανθρωπος με γνωσεις. Σε αυτα τα ζητηματα ρολο παιζουν οι γνωσεις και οχι η σοβαροτητα , γελοιος ειναι αυτος που ξερει αλλα κανει τη παπια.
VIL Φεβρουάριος 17, 2009 #17310 Φεβρουάριος 17, 2009 Θα συμφωνήσω με τον ea6gka.Η ψηφοφορία δεν μου αρέσει και τόσο, με βραχεία κεφαλή είμαστε μπροστά.
SLN Φεβρουάριος 17, 2009 #17311 Φεβρουάριος 17, 2009 εγω δεν γελαω με αυτα , το αντιθετο ανησυχω πολυ.Kαι η ανησυχια σου νεε μου πως προσφερει στην επιλυση/βελτιωση της καταστασης?Καλως ή κακως το θεμα ξεφευγει απο τους απλους πολιτες και παει στην πολιτικη εξουσια του καθε τοπου. Μπορει και να μην ηταν ποτε στα χερια του λαου (ειτε του δικου μας ειτε του δικου τους) Και οι 2 οι "απο πανω" τους καθοδηγουνε και καθοριζουν τις τυχες τους. Δεν ξυπνησε μια μερα ο κυρ-Πεταρ και ενιωσε Μακεδονας, καποιος του ειπε απο πανω οτι μαλλον η μανα του και η μανα του μεγ'Αλεξαντρου απλωνανε τα ρουχα τους κατω απο τον ιδιο ηλιο.Οταν οι πολιτες "ανησυχησαν" και πηραν το θεμα στα χερια τους στις αρχες του 90 με δεκαδες πορειες και διαληλωσεις, καθοδηγουμενοι απο εκκλησια και καθε φωναχταρα ψηφοθηρα (ή και αγνο Ελληναρα) πολιτικο πηραμε εκ των 3 το πλεον επιμηκες.Σορρυ αλλα πλεον, γελαω. Ειδικα με το συγκεκριμενο...
ea6gka Φεβρουάριος 17, 2009 #17312 Φεβρουάριος 17, 2009 για μενα συγκεκριμενα η ανησυχια μου εκφραζεται καθε 4 χρονια επι του πρακτεος
VIL Φεβρουάριος 17, 2009 #17313 Φεβρουάριος 17, 2009 Kαι η ανησυχια σου νεε μου πως προσφερει στην επιλυση/βελτιωση της καταστασης?Καλως ή κακως το θεμα ξεφευγει απο τους απλους πολιτες και παει στην πολιτικη εξουσια του καθε τοπου. Μπορει και να μην ηταν ποτε στα χερια του λαου (ειτε του δικου μας ειτε του δικου τους) Και οι 2 οι "απο πανω" τους καθοδηγουνε και καθοριζουν τις τυχες τους. Δεν ξυπνησε μια μερα ο κυρ-Πεταρ και ενιωσε Μακεδονας, καποιος του ειπε απο πανω οτι μαλλον η μανα του και η μανα του μεγ'Αλεξαντρου απλωνανε τα ρουχα τους κατω απο τον ιδιο ηλιο. Οταν οι πολιτες "ανησυχησαν" και πηραν το θεμα στα χερια τους στις αρχες του 90 με δεκαδες πορειες και διαληλωσεις, καθοδηγουμενοι απο εκκλησια και καθε φωναχταρα ψηφοθηρα (ή και αγνο Ελληναρα) πολιτικο πηραμε εκ των 3 το πλεον επιμηκες. Σορρυ αλλα πλεον, γελαω. Ειδικα με το συγκεκριμενο... Φίλε SLN δεν είναι καθόλου για γέλια και ειδικά το συγκεκριμένο. Δέν κατεβαίνουν 2 μύρια σε διαδήλωση έτσι εύκολα και μάλλον δεν θυμάσαι καλά. Το (καθοδηγούμενοι) δεν μου αρέσει το παρακινούμενοι ναι.
Chosen Φεβρουάριος 18, 2009 #17314 Φεβρουάριος 18, 2009 νταξ, εγώ ψήφισα "ναι" αλλά ήθελα να 'ξερα τι νόημα έχουν αυτές οι δημοσκοπήσεις Κανένα νόημα. Είναι η αυταπάτη που προκαλεί ο κόσμος στον εαυτό του, ότι αν ψηφίσει σε ένα poll που κάνει το TheLab για τη Μακεδονία, θα το μάθει όλος ο κόσμος και θα κερδίσουμε και τον αγώνα με την ονομασία. Γιατί οι αρχηγοί κρατών που δεν καταφέραμε/προσπαθήσαμε (από επιπολαιότητα) να πείσουμε έγκαιρα, περνάνε όλη μέρα στο topix.com και στο metropolitan.gr ψάχνωντας για polls για τη Μακεδονία, προκειμένου να πάρουν αποφάσεις... Κι όλα αυτά από τον καναπέ ή την σιγουριά της καρέκλας SATO, σαν τους Facebook-activists ένα πράγμα: συμμετέχω σε ένα group για την διάσωση των φαλαινών = το ίδιο με το να αλυσοδένομαι με τα μέλη της GreenPeace πάνω στα φαλαινοθηρικά = νιώθω καλά για τον ακτιβισμό μου
SLN Φεβρουάριος 18, 2009 #17315 Φεβρουάριος 18, 2009 Φίλε SLN δεν είναι καθόλου για γέλια και ειδικά το συγκεκριμένο.Δέν κατεβαίνουν 2 μύρια σε διαδήλωση έτσι εύκολα και μάλλον δεν θυμάσαι καλά. Το (καθοδηγούμενοι) δεν μου αρέσει το παρακινούμενοι ναι. Εισαι ελευθερος να μην γελασεις. Εγω οταν βλεπω εναν τυπο με πλαστικο δορυ και καλτσα με adidas κι αλλον εναν με ασπιδα και σαγιοναρα, γελαω. Το αν θυμαμαι καλα δεν με ενοχλει και ιδιαιτερα. Βλεπω το αποτελεσμα που πετυχαν τοτε τα... 2 μυρια... και δεν διαφερει με το σημερινο. Στα υπολοιπα... συμφωνω με τον Πετρο. Τα internet poll ειναι για να περναει η ωρα.
performer Φεβρουάριος 18, 2009 #17316 Φεβρουάριος 18, 2009 ειμαι αρρωστος και ειπα να κατσω μεσα.εφτιαξα και πρωινούλη να σημειωθει πως χθες στην ταξη μου 6/14 δεν ηρθαν...:turn:
astrolabos Φεβρουάριος 18, 2009 #17317 Φεβρουάριος 18, 2009 ειμαι αρρωστος και ειπα να κατσω μεσα.εφτιαξα και πρωινούλη Α ρε spc και sotiris που σας χρειάζεται...
jpavly Φεβρουάριος 18, 2009 Author #17319 Φεβρουάριος 18, 2009 Μπορείτε να μου πείτε τι έχετε πάθει με το ρημάδι το resize? Ποιος ο λόγος να βάζεις 2536x1936 photo για να σου την κάνει resize και να την πατήσεις και να θες 7 ροδέλες scroll?Δεν νιώθετε κάστανο ότι δεν τα βλέπει άνθρωπος σωστά έτσι; :rant:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.