Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

εμεις αμα γουσταρουμε βαζουμε και τα οριτζιναλ αμα λαχει.

παντως αθλητικο και καλτσα ασπρη ο "Μακεδονας"....:jump1:

γιατι η κλεοπατρα

:happy2::jump1:

εγω δεν γελαω με αυτα , το αντιθετο ανησυχω πολυ.

κοιταξε

σε οποιονδήποτε σοβαρο ανθρωπο

ρωτήσεις για τα παραπάνω

θα σου πει οτι ειναι

καραγκιοζιλίκια(αν και πιστεύω οτι θιγω τον καραγκιοζη)

μπορεί αυτοι να το είδαν σαν "επανασταση" "απάντηση"

η οτι αλλο θελουν

αλλα δεν πιστεύω οτι αμα το δείξεις σε καποιον τριτο θα το δει ετσι

αμα ενας λαος ξεχασει την ιστορια του

είναι αναγκασμένος να την ξαναζησει

(τωρα τι γινετε στην περίπτωση που ο λαος δεν εχει ιστορια μην με ρωτας)

σοβαρος ανθρωπος δεν σημαινει και ανθρωπος με γνωσεις. Σε αυτα τα ζητηματα ρολο παιζουν οι γνωσεις και οχι η σοβαροτητα , γελοιος ειναι αυτος που ξερει αλλα κανει τη παπια.

Θα συμφωνήσω με τον ea6gka.

Η ψηφοφορία δεν μου αρέσει και τόσο, με βραχεία κεφαλή είμαστε μπροστά.

εγω δεν γελαω με αυτα , το αντιθετο ανησυχω πολυ.

Kαι η ανησυχια σου νεε μου πως προσφερει στην επιλυση/βελτιωση της καταστασης?

Καλως ή κακως το θεμα ξεφευγει απο τους απλους πολιτες και παει στην πολιτικη εξουσια του καθε τοπου. Μπορει και να μην ηταν ποτε στα χερια του λαου (ειτε του δικου μας ειτε του δικου τους) Και οι 2 οι "απο πανω" τους καθοδηγουνε και καθοριζουν τις τυχες τους. Δεν ξυπνησε μια μερα ο κυρ-Πεταρ και ενιωσε Μακεδονας, καποιος του ειπε απο πανω οτι μαλλον η μανα του και η μανα του μεγ'Αλεξαντρου απλωνανε τα ρουχα τους κατω απο τον ιδιο ηλιο.

Οταν οι πολιτες "ανησυχησαν" και πηραν το θεμα στα χερια τους στις αρχες του 90 με δεκαδες πορειες και διαληλωσεις, καθοδηγουμενοι απο εκκλησια και καθε φωναχταρα ψηφοθηρα (ή και αγνο Ελληναρα) πολιτικο πηραμε εκ των 3 το πλεον επιμηκες.

Σορρυ αλλα πλεον, γελαω. Ειδικα με το συγκεκριμενο...

Kαι η ανησυχια σου νεε μου πως προσφερει στην επιλυση/βελτιωση της καταστασης?

Καλως ή κακως το θεμα ξεφευγει απο τους απλους πολιτες και παει στην πολιτικη εξουσια του καθε τοπου. Μπορει και να μην ηταν ποτε στα χερια του λαου (ειτε του δικου μας ειτε του δικου τους) Και οι 2 οι "απο πανω" τους καθοδηγουνε και καθοριζουν τις τυχες τους. Δεν ξυπνησε μια μερα ο κυρ-Πεταρ και ενιωσε Μακεδονας, καποιος του ειπε απο πανω οτι μαλλον η μανα του και η μανα του μεγ'Αλεξαντρου απλωνανε τα ρουχα τους κατω απο τον ιδιο ηλιο.

Οταν οι πολιτες "ανησυχησαν" και πηραν το θεμα στα χερια τους στις αρχες του 90 με δεκαδες πορειες και διαληλωσεις, καθοδηγουμενοι απο εκκλησια και καθε φωναχταρα ψηφοθηρα (ή και αγνο Ελληναρα) πολιτικο πηραμε εκ των 3 το πλεον επιμηκες.

Σορρυ αλλα πλεον, γελαω. Ειδικα με το συγκεκριμενο...

Φίλε SLN δεν είναι καθόλου για γέλια και ειδικά το συγκεκριμένο.

Δέν κατεβαίνουν 2 μύρια σε διαδήλωση έτσι εύκολα και μάλλον δεν θυμάσαι καλά.

Το (καθοδηγούμενοι) δεν μου αρέσει το παρακινούμενοι ναι. ;)

νταξ, εγώ ψήφισα "ναι" αλλά ήθελα να 'ξερα τι νόημα έχουν αυτές οι δημοσκοπήσεις :hmm:

Κανένα νόημα. Είναι η αυταπάτη που προκαλεί ο κόσμος στον εαυτό του, ότι αν ψηφίσει σε ένα poll που κάνει το TheLab για τη Μακεδονία, θα το μάθει όλος ο κόσμος και θα κερδίσουμε και τον αγώνα με την ονομασία.

Γιατί οι αρχηγοί κρατών που δεν καταφέραμε/προσπαθήσαμε (από επιπολαιότητα) να πείσουμε έγκαιρα, περνάνε όλη μέρα στο topix.com και στο metropolitan.gr ψάχνωντας για polls για τη Μακεδονία, προκειμένου να πάρουν αποφάσεις...

Κι όλα αυτά από τον καναπέ ή την σιγουριά της καρέκλας SATO, σαν τους Facebook-activists ένα πράγμα:

συμμετέχω σε ένα group για την διάσωση των φαλαινών = το ίδιο με το να αλυσοδένομαι με τα μέλη της GreenPeace πάνω στα φαλαινοθηρικά = νιώθω καλά για τον ακτιβισμό μου :)

Φίλε SLN δεν είναι καθόλου για γέλια και ειδικά το συγκεκριμένο.

Δέν κατεβαίνουν 2 μύρια σε διαδήλωση έτσι εύκολα και μάλλον δεν θυμάσαι καλά.

Το (καθοδηγούμενοι) δεν μου αρέσει το παρακινούμενοι ναι. ;)

Εισαι ελευθερος να μην γελασεις.

Εγω οταν βλεπω εναν τυπο με πλαστικο δορυ και καλτσα με adidas κι αλλον εναν με ασπιδα και σαγιοναρα, γελαω.

Το αν θυμαμαι καλα δεν με ενοχλει και ιδιαιτερα. Βλεπω το αποτελεσμα που πετυχαν τοτε τα... 2 μυρια... και δεν διαφερει με το σημερινο.

Στα υπολοιπα... συμφωνω με τον Πετρο. Τα internet poll ειναι για να περναει η ωρα.

ειμαι αρρωστος και ειπα να κατσω μεσα.εφτιαξα και πρωινούλη:dirol:

DSC_0377.jpg

να σημειωθει πως χθες στην ταξη μου 6/14 δεν ηρθαν...:turn::confused:

Μπορείτε να μου πείτε τι έχετε πάθει με το ρημάδι το resize?

Ποιος ο λόγος να βάζεις 2536x1936 photo για να σου την κάνει resize και να την πατήσεις και να θες 7 ροδέλες scroll?

Δεν νιώθετε κάστανο ότι δεν τα βλέπει άνθρωπος σωστά έτσι; :rant:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.