SirDiman Ιανουάριος 31, 2009 #16781 Ιανουάριος 31, 2009 Τα εχει παίξει το google ή ειναι η ιδέα μου?Σε όλες τις αναζητήσεις πετάει το: Προειδοποίηση- η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο μπορεί να προκαλέσει ζημία στον υπολογιστή σας!Σε εσάς το κάνει αυτό?:fist:
greekfragma Ιανουάριος 31, 2009 #16782 Ιανουάριος 31, 2009 βρείτε πόσα emoticon θα προλάβει να βάλει ο Samayoshi πριν φαει ΒΑΝ και κερδίστε κουραμπιέ με τηλεκατευθυνόμενη ζάχαρηhttp://www.thelab.gr/member.php?u=11442:happy2:
winters Ιανουάριος 31, 2009 #16784 Ιανουάριος 31, 2009 βρείτε πόσα emoticon θα προλάβει να βάλει ο Samayoshi πριν φαει ΒΑΝ και κερδίστε κουραμπιέ με τηλεκατευθυνόμενη ζάχαρηhttp://www.thelab.gr/member.php?u=11442:happy2:x0ax0a0xa0xa0x0ax0a θεος! τουλαχιστον spammaρει με τροπο που δεν σ σπαει τα νευρα
astrolabos Ιανουάριος 31, 2009 #16785 Ιανουάριος 31, 2009 http://www.zougla.gr/news.php?id=22253τι αλλο θα δουμε...Δε μπορώ να καταλάβω πως εννοεί το Μάκι τη δημοσιογραφία. Καταγράφω το γεγονός ή επιβάλλω την άποψή μου για το γεγονός; Η ίδια αυτοκρατορική διάθεση διαπνέει και τις εκπομπές του - τις οποίες έχω σταματήσει να βλέπω. Όλοι πρέπει να έχουν την γνώμη του παρουσιαστή αλλιώς θα δεχθούν φραστικές επιθέσεις, spam (spam εννοώ να φωνάζει κάποιος την ώρα που κάποιος άλλος προσπαθεί να μιλήσει), και απαξίωση.
Tsakonas Ιανουάριος 31, 2009 #16786 Ιανουάριος 31, 2009 Δε μπορώ να καταλάβω πως εννοεί το Μάκι τη δημοσιογραφία. Καταγράφω το γεγονός ή επιβάλλω την άποψή μου για το γεγονός; Η ίδια αυτοκρατορική διάθεση διαπνέει και τις εκπομπές του - τις οποίες έχω σταματήσει να βλέπω. Όλοι πρέπει να έχουν την γνώμη του παρουσιαστή αλλιώς θα δεχθούν φραστικές επιθέσεις, spam (spam εννοώ να φωνάζει κάποιος την ώρα που κάποιος άλλος προσπαθεί να μιλήσει), και απαξίωση.τελικα δεν ειμαι ο μονος τρελλος ... --->ακολουθει βιντεο οπου ο Μακης μας θεωρει φασιστα οποιον θελει να βοηθησει τα παιδια ενος φυλακισμενου εγκληματια.http://www.youtube.com/watch?v=uhsRZ1JfTzg&feature=relatedαναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να μιλαει για "συστημα" ενας ανθρωπος που ειναι opinion leader και Ιεροεξεταστης σε μια χωρα..Η μηπως τρεφει κανεις την αυταπατη πως αν τον βαλει στο ματι ο 30φυλλοπουλος θα ξαναδει ασπρη μερα στην ζωη του?Και μετα φυσικα εχουμε το θαρρος να αποκαλουμε εμεις βαρβαρες κατι κοινωνιες οπου πχ η μοιχευσασα υπεκειτο σε δημοσιο εξευτελισμο ενωπιον ολου του χωριου,η ο εγκληματιας χωρις δικαστηρια και σαχλαμαρες,υπεκειτο σε δημοσιο λιθοβολισμο απο το εξαγριωμενο πληθος.Αλλα βεβαια,ειναι αρκετα "τρελλος" για να μην παει στρατο και να αφησει να πηγαινουν τα υπολοιπα βοδια παρατωντας δουλεια-οικογενεια-φιλους-ζωη ,αλλα αρκετα λογικος για να καθοδηγει την κοινη γνωμη.btw:ανεπιβεβαιωτη πληροφορια απο το youtube λεει οτι ο Μακης μας ειχε παρει αναβολη για σπουδες εν ετει 1973 (χουντα-αρκετα παραξενο,γνωριζοντας πως επιτηδες το καθεστως τοτε ανακαλουσε τις αναβολες οσων φοιτητων ηταν "επικινδυνοι") ενω δικαστηκε ως ανυποτακτος το 1982.
deninho Ιανουάριος 31, 2009 #16787 Ιανουάριος 31, 2009 http://www.skai.gr/master_avod.php?id=109026&cid=43346&bc=43346&lsc=2 @28:40... Απλά θεός ο Αποστόλης
VIL Ιανουάριος 31, 2009 #16788 Ιανουάριος 31, 2009 Αφού είναι Ελληνική γη δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα (από τον οποιωνδήποτε) επειδή κάποιος Έλληνας πήγε εκεί? Αυτό μας έλειπε να μαλώνουμε αναμεταξύ μας για να μην παρεξηγηθεί ο Αγάς, ραγιαδισμός στον υπέρτατο βαθμό.
mech5107 Ιανουάριος 31, 2009 #16789 Ιανουάριος 31, 2009 Δεν σας φαίνεται περίεργο όταν το PC παίζει χωρίς πρόβλημα για καιρό?Τόσους μήνες στα 3,3 και όλα clockαρισμένα και είναι κάρα-stable...too boring...:tongue:Που είναι οι εποχές του Athlon XP, που με ένα +25%, έτρεμε το φυλλοκάρδι σου, αν θα τερματίσεις την πιστά στο doom πριν το restart...:suicide2:
GoriLLakoS Ιανουάριος 31, 2009 #16790 Ιανουάριος 31, 2009 Μόλις κατάπια αμάσητα μια Γιουρτλου Κεμπάμπ και 1 Σουβλάκι με τσένταρ . . .. Γκραααααααααου Δεν μπορώ να κουνηθώ όμως
winters Ιανουάριος 31, 2009 #16791 Ιανουάριος 31, 2009 τι ματσαρα ηταν αυτη στο βολευ?agamez στο τελος σκοτωσε
VIL Ιανουάριος 31, 2009 #16792 Ιανουάριος 31, 2009 Μόλις κατάπια αμάσητα μια Γιουρτλου Κεμπάμπ και 1 Σουβλάκι με τσένταρ . . ..Γκραααααααααου Δεν μπορώ να κουνηθώ όμως Δεν πειράζει πάρε την στάση του λωτού και μέχρι αύριο το πρωί 06.00 θα είσαι μία χαρά
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 31, 2009 #16793 Ιανουάριος 31, 2009 Δε μπορώ να καταλάβω πως εννοεί το Μάκι τη δημοσιογραφία. Καταγράφω το γεγονός ή επιβάλλω την άποψή μου για το γεγονός; Η ίδια αυτοκρατορική διάθεση διαπνέει και τις εκπομπές του - τις οποίες έχω σταματήσει να βλέπω. Όλοι πρέπει να έχουν την γνώμη του παρουσιαστή αλλιώς θα δεχθούν φραστικές επιθέσεις, spam (spam εννοώ να φωνάζει κάποιος την ώρα που κάποιος άλλος προσπαθεί να μιλήσει), και απαξίωση.Μου κάνει εντύπωση πως κατάφερες και είδες μια ολοκληρωμένη εκπομπή, χωρίς να «σαλτάρεις», γιατί για να σταματήσεις τώρα, σημαίνει ότι κάποτε τις έβλεπες.Αλλά δεν είναι τίποτα ο φασισμός που εκδηλώνει στις εκπομπές του, μπρος στο χειρότερο ελάττωμα που θα μπορούσε να έχει ακόμα και ζώο. Είναι άφιλος και για αυτό δεν του αξίζει να ζει.
VIL Ιανουάριος 31, 2009 #16795 Ιανουάριος 31, 2009 Μου κάνει εντύπωση πως κατάφερες και είδες μια ολοκληρωμένη εκπομπή, χωρίς να «σαλτάρεις», γιατί για να σταματήσεις τώρα, σημαίνει ότι κάποτε τις έβλεπες.Αλλά δεν είναι τίποτα ο φασισμός που εκδηλώνει στις εκπομπές του, μπρος στο χειρότερο ελάττωμα που θα μπορούσε να έχει ακόμα και ζώο. Είναι άφιλος και για αυτό δεν του αξίζει να ζει.Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από την τελευταία πρόταση
Chosen Ιανουάριος 31, 2009 #16796 Ιανουάριος 31, 2009 http://www.skai.gr/master_avod.php?id=109026&cid=43346&bc=43346&lsc=2 @28:40... Απλά θεός ο Αποστόλης Για μένα και για σένα που δεν είμαστε Εβραίοι, μπορεί να μας φαίνεται αστείο. Αλλά γενικότερα μου κάνει εντύπωση πως αφήνουνε τέτοια άτομα "ελεύθερα" στα ραδιοφωνικά κύμματα. Κριτήρια αξιολόγησης = 0. Ντράπηκα για πάρτη του...
mech5107 Ιανουάριος 31, 2009 #16797 Ιανουάριος 31, 2009 Ελα ρε παιδιά, κάνει απλά πλάκα και φάρσες ο τυπάς...και τις κάνει και πολύ καλά.
Chosen Ιανουάριος 31, 2009 #16798 Ιανουάριος 31, 2009 Ελα ρε παιδιά, κάνει απλά πλάκα και φάρσες ο τυπάς...και τις κάνει και πολύ καλά.Από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Έλληνα: κάτι που μπορεί να προσβάλλει τον άλλον, μπορεί άνετα να είναι πλάκα και φάρσα, αλλά αν αντιστραφούν οι ρόλοι, μύγα στο σπαθί μας δεν σηκώνουμε, ε; Θα ήταν ντροπή και έλλειψη σεβασμού προς το αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα;Τον ρωτάς τον άλλον πως μπορεί να αισθάνεται που ακούει για εβραίους και σαπουνάκια όταν έχει χάσει όλη του την οικογένεια στο Άουσβιτς; Επειδή περάσανε 60 χρόνια από μια γενοκτονία, παύει να θεωρείται σοβαρό θέμα και μπορεί να λέει ο καθένας ότι αστείο θέλει στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση;Δηλαδή αν ένας π.χ. ιταλικός ραδιοφωνικός σταθμός έκανε "πλάκα" και "φάρσες" κι έλεγε ότι οι τούρκοι επί 4 αιώνες απαυτώνανε ελληνίδες μητέρες και σήμερα η Ελλάδα είναι γεμάτη με γενίτσαρους ονόματι Χατζητέτοιος και Ταδεόγλου που τρώνε ιμάμ μπαϊλντί, μπακλαβά και τας-κεμπάπ και χορεύουνε τσιφτετέλια, θα χαμογελούσες; Θα έλεγες "ντάξει μωρέ, πλάκα κάνουνε;" Θα σε ενοχλούσε λιγότερο λόγω του ότι περάσανε 200 χρόνια από τότε;Δε μπορούμε ρε παιδιά να απαιτούμε τον σεβασμό από τον υπόλοιπο κόσμο και εμείς οι ίδιοι να συμπεριφερόμαστε σα σκουπίδια, είναι λίγο ξεφτίλα...
Tsakonas Ιανουάριος 31, 2009 #16799 Ιανουάριος 31, 2009 Αλλά δεν είναι τίποτα ο φασισμός που εκδηλώνεικαι για αυτό δεν του αξίζει να ζει. μουμπλε μουμπλε...κατι μου θυμιζει αυτο...αααα "lebensunwert" ...που τολεγε ο ΑδολφΧ αναφερομενος στους Εβραιους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.