KoMM Ιανουάριος 30, 2009 #16742 Ιανουάριος 30, 2009 Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας είμαστε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες. Δεν σεβόμαστε ούτε το ποιοι ήμασταν, ούτε το ποιοι είμαστε. http://www.youtube.com/watch?v=zKl26LWsoxg&feature=relatedvindeo SOK !
Tsakonas Ιανουάριος 30, 2009 #16743 Ιανουάριος 30, 2009 Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας είμαστε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες. Δεν σεβόμαστε ούτε το ποιοι ήμασταν, ούτε το ποιοι είμαστε. http://www.youtube.com/watch?v=zKl26LWsoxg&feature=relatedδυστυχως υπαρχουν ντοπιοι απροκαλυπτοι υποστηρικτες του "οχτρου"...http://oikologiki-paremvasi.gr/blog/θέσεις/Δράση για ενωμένα Βαλκάνια, δημοκρατικά, ειρηνικά, οικολογικά: αποστρατιωτικοποίηση των Βαλκανίων, ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών στα Βαλκάνια, ελεύθερα Βαλκάνια από πυρηνικά-μεταλλαγμένα. Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρος (Ε/Κ και Τ/Κ)-Δημοκρατία της Μακεδονίας-Αλβανία-Βουλγαρία φιλία και αλληλεγγύη. Φιλία και αλληλεγγύη για όλα τα Βαλκάνια.Το εν λογω κομματιδιο εχει τις πλατες του Συριζα,οπως μπορει να δει και κανεις στην ιστοσελιδα του.Ο αλεκακος ομως,οταν ρωτηθηκε στο προεκλογικο debate για τις θεσεις του στο μακεδονικο δεν μας ταπε αυτα.α,δεν το πα και το καλυτερο!!!!!!!..ενα μερος της σελιδας του ειναι και γραμμενο στα "Σκοπιανα",μην δυσκολευονται οι ανθρωποι με τα αγγλικα...εδωhttp://oikologiki-paremvasi.gr/blog/archives/category/%d0%bc%d0%b0%d0%ba%d0%b5%d0%b4%d0%be%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8/
winters Ιανουάριος 30, 2009 #16744 Ιανουάριος 30, 2009 εχω παραμελησει τοσο πολυ τα μαθηματα.. χρωσταω πολλα.. δυσκολευομαι πολυ να "διαβαζω" γτ δεν εχω διαβασει ποτε στη ζωη μου...i am not desperate.. i am beyond that..
KoMM Ιανουάριος 30, 2009 #16745 Ιανουάριος 30, 2009 εχω παραμελησει τοσο πολυ τα μαθηματα.. χρωσταω πολλα.. δυσκολευομαι πολυ να "διαβαζω" γτ δεν εχω διαβασει ποτε στη ζωη μου...i am not desperate.. i am beyond that..join us !
mariosalice Ιανουάριος 30, 2009 #16746 Ιανουάριος 30, 2009 Οι θεομπαίχτες ανιστόρητοι Εγγλέζοι, ρωτάνε τι εθνικότητας ήταν το γένος των Ηρακλειδών και απαντάνε ότι δεν ήταν Έλληνες. Αν ο Ηρακλής δεν ήταν Έλληνας τότε ούτε και ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν. Δηλαδή δεν μίλαγαν Ελληνικά, ούτε διέδωσαν την Ελληνική γλώσσα και φιλοσοφία σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο?Μέχρι και στο Ισραήλ, οι μισοί μίλαγαν Ελληνικά.Το Εθνικό μουσείο στα Τίρανα, στην Αλβανία, έχει δύο ορόφους. Ο πρώτος έχει Ελληνικά αγάλματα και αμφορείς και ο δεύτερος μουσουλμανικά κοράνια και χατζάρες. Ο ξεναγός μας εκθείαζε την ιστορία των Αλβανών και την τέχνη των προγόνων του. Όταν του είπα ότι αυτά τα αγάλματα και οι αμφορείς είναι Ελληνικά, μου απάντησε ότι είναι Αλβανικά και δεν έχουν σχέση με Ελλάδα.Για κακή του τύχη είχαν επιγραφές. Τον ρώτησα τι λένε οι επιγραφές και μου είπε ότι δεν ξέρει αρχαία Αλβανικά. Απλά του μετέφρασα στα Αγγλικά αυτά που έβλεπα.Δεν παίζονται ...
Nephiλiμ Ιανουάριος 30, 2009 #16747 Ιανουάριος 30, 2009 συζητηση με παλικαρι ,σημερα σε server COD,γιατι του χα πρηξει επειδη ειχε απαραδεκτο ping και εξαφανιζοταν 10 μετρα πιο κατω,αυτος:ρε Oldboy ,τι ειναι αυτο το ping,και πως μπορω να το φτιαξω?εγω:ειναι μυστικη συνταγη και την ξερουν λιγοι πλεον.αυτος:καλα νταξει.σοβαρα τι ειναι?εγω:τι συνδεση εχεις καταρχας?αυτος:conx.εγω:και σε τι ταχυτητα?αυτος:100 Mbps!εγω:εχει conx στη Σουηδια?αυτος:δεν σε καταλαβα.εγω:100 mbps conx δεν εχεις.καρτα δικτυου 100αρα ναι εχεις.αυτος:καλα και τι μπορω να κανω για να το φτιαξω?εγω:παραπονα.-
Nephiλiμ Ιανουάριος 30, 2009 #16749 Ιανουάριος 30, 2009 οχι.αυτα που εγραψα στην προηγουμενη σελιδα ειναι δημιουργηματα της φαντασιας μου.:red:μπαζο λεμε.
LevelOne Ιανουάριος 31, 2009 #16750 Ιανουάριος 31, 2009 Σενάριο: Πηγαίνεις με το αυτοκίνητο σου σε δρόμο προτεραιότητας, εχεις πράσινο φανάρι και την ώρα που το περνάς, σε ξυνει στον πίσω προφυλακτήρα μηχανή που πέρασε με κόκκινο και με μπόλικα χιλιόμετρα. Η μηχανή πέφτει επάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και καταλήγει μεσα σε τζαμαρία καταστήματος. Εχεις 3 επιλογές: α) Σταματάς και εξηγείς στον αμυαλο μηχανόβιο οτι το μόνο που κατάφερε ήταν να σε κάνει να ψοφήσεις απο τα γέλια, και καλά να πάθει. Σηκώνεσαι και φεύγεις. β) Φωνάζεις την αστυνομία και ζητάς την παραδειγματική του τιμωρία. γ) Του ζητάς απλά και ευγενικά να σου κάνει μια δήλωση για τον προφυλακτήρα (ο οποίος δεν έχει σχεδόν τιποτα) ισα ισα για να του κανεις την κακή του τύχη, χειρότερη. Εγω έκανα και τα τρία. Θα το ξανακάνει; I don't think so...
deninho Ιανουάριος 31, 2009 #16751 Ιανουάριος 31, 2009 ήταν εν τάξει τουλάχιστον ο άνθρωπας; ή εσύ του ζητούσες να σε πλερώσει τον προφυλακτήρα κι αυτός ψυχοραγούσε;
LevelOne Ιανουάριος 31, 2009 #16752 Ιανουάριος 31, 2009 Ζαλισμένος και με πληγωμένο εγωισμό ήτανε... Ο προφυλακτήρας μια χαρά ειναι δεν εχει τπτ, μια γρατζουνιά. Απλα το έκανα για να τον κάνω να ξενερώσει ασχημα.
Chosen Ιανουάριος 31, 2009 #16753 Ιανουάριος 31, 2009 Δεν μας ενδιαφέρει η αιμορραγία του εν προκειμένω. Τέτοιοι καβαλάρηδες καλύτερα να αφήνουν τα μυαλά τους στις βιτρίνες, παρά να παρασέρνουν και την μάνα με το παιδάκι της που διασχίζουν το δρόμο.
deninho Ιανουάριος 31, 2009 #16754 Ιανουάριος 31, 2009 @L1: Καλά του έκανες τότε Αν και ακούγεται σκληρό, καλύτερα το πάθημα να τυ γίνει μάθημα, παρά να ξαναγίνει το πάθημα @Διαλεχτός: Αν και κάπως κυνικό αυτό με τα μυαλά έχεις ένα δίκιο (άσε που είναι και αηδία: φαντάζεσαι να πας το πρωί στο μαγαζάκι σου, και να δεις αυτό το πράμα; ή ακόμη χειρότερα νασε ξυπνήσουν 4 τα χαράματα να σε ειδοποιήσουν ότι έγινε το και το? Τώρα που το σκέφτομαι, χαίρομαι που δεν έχω μαγαζί με βιτρίνα ) *Το μη αραιωμένο ζαχαρούχο γάλα (απ'αυτά που είναι σε κονσέρβες ντε) τα σπάει *Την βλέπω την ιστορία: εγώ από ζάχαρο θα πάω, πριν το καταλάβω καν...
LevelOne Ιανουάριος 31, 2009 #16756 Ιανουάριος 31, 2009 @L1: Καλά του έκανες τότε Αν και ακούγεται σκληρό, καλύτερα το πάθημα να τυ γίνει μάθημα, παρά να ξαναγίνει το πάθημα@Διαλεχτός: Αν και κάπως κυνικό αυτό με τα μυαλά έχεις ένα δίκιο (άσε που είναι και αηδία: φαντάζεσαι να πας το πρωί στο μαγαζάκι σου, και να δεις αυτό το πράμα; ή ακόμη χειρότερα νασε ξυπνήσουν 4 τα χαράματα να σε ειδοποιήσουν ότι έγινε το και το? Τώρα που το σκέφτομαι, χαίρομαι που δεν έχω μαγαζί με βιτρίνα ) *Το μη αραιωμένο ζαχαρούχο γάλα (απ'αυτά που είναι σε κονσέρβες ντε) τα σπάει *Την βλέπω την ιστορία: εγώ από ζάχαρο θα πάω, πριν το καταλάβω καν... Ζαχαρουχο >> All
Tsakonas Ιανουάριος 31, 2009 #16757 Ιανουάριος 31, 2009 Οντως μερικοι μηχανοβιοι ειναι για πολλες σφαλιαρες...επειδη δηλαδη με 7000 παιρνεις οχημα με 5:1 αναλογια κιλων ανα ιππο δεν σημαινει οτι αυτοματως εγινες Valentino Rossi.
mariosalice Ιανουάριος 31, 2009 #16758 Ιανουάριος 31, 2009 Οι οδηγοί που είναι για σφαλιάρες, δεν έχει σημασία τι οδηγούν.Τουλάχιστον με τη μηχανή σπάνε το δικό τους κεφάλι μόνο.Με αυτοκίνητο ή μεγαλύτερο όχημα, παίρνουν κι άλλες ζωές μαζί.Δεν έχω ακούσει μηχανή να παρασέρνει μαμά και παιδάκι.
magicman Ιανουάριος 31, 2009 #16760 Ιανουάριος 31, 2009 http://www.zougla.gr/news.php?id=22253τι αλλο θα δουμε...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.