astrolabos Ιανουάριος 29, 2009 #16701 Ιανουάριος 29, 2009 Θα αρχίσω να κρεμάω κόσμο ανάποδα. Πρώτα τον Jaco (για την τύχη του περισσότερο) και τον racer επειδή τον συμπαθώ και είναι γειτονάκι, θα τον κρεμάσω τελευταίονα.
Jaco Ιανουάριος 29, 2009 #16704 Ιανουάριος 29, 2009 Θα αρχίσω να κρεμάω κόσμο ανάποδα. Πρώτα τον Jaco (για την τύχη του περισσότερο) και τον racer επειδή τον συμπαθώ και είναι γειτονάκι, θα τον κρεμάσω τελευταίονα. http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2008/03/bunnysad.jpg
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 29, 2009 #16707 Ιανουάριος 29, 2009 http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=petroula+kostidou+star&aq=fΕπίσης καλό είναι να ανοίξεις thread. Κρίμα είναι να χάνονται τόσο σημαντικές πληροφορίες (:bad:) στο ΠΟΘ Από αυτή την εκπληκτική ερμηνεία εμπνευστήκανε το κιτσαριό τους
geogeoland Ιανουάριος 29, 2009 #16708 Ιανουάριος 29, 2009 και γιατί να μη γίνει υπόγειο, κι από πάνω πάρκο; 1+1=2 Βεβαίως και να κάνει, αν αντέχει το πάρκινγκ απο κάτω. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό.. εν τέλει δεν τον ξέρω το χώρο, ως κάτοικος Θεσσαλονίκης πιθανότατα να μη τον μάθω και ποτέ. Αλλά είναι πραγματικά γελοία αυτή η κατάσταση. Εν τέλει αν είναι να κάνεις πάρκο με μικρά δεντράκια και γρασίδι, πες οτι θα κάνεις πάρκο με μικρά δεντράκια και γρασίδι. Μη λες οτι θα φυτέψεις... 150 δέντρα, ή δέντρα αντίστοιχα μ' αυτά που κόπηκαν. Και, δεν ξέρω... όπως είπα το χώρο δεν τον γνωρίζω, αλλά για να έγινε τέτοια φασαρία με τους κατοίκους (που είναι και οι πρώτοι που τρώνε το πρόβλημα του παρκαρίσματος στη μάπα και οι πρώτοι που θα ήθελαν κάποια λύση) σημαίνει πως μάλλον κάποιο λάκο έχει η φάβα... :...::turn:
deninho Ιανουάριος 29, 2009 #16709 Ιανουάριος 29, 2009 Εδώ στην Πεύκη, με τα πόσα στρέμματα πευκοδάσους (2 μεγάλα άλση,και ένα μικρότερο άλσος-πάρκο) και τους πολλούς ανοιχτούς χώρους, βγήκανε και γκρινιάξανε οι κάτοικοι όταν κοπήκανε 6 ή 7 πεύκα από το χώρο του ποδοσφαιρικού γηπέδου, που μέχρι τότε ήταν χωμάτινο, για να μεγαλώσει ο αγωνιστικός χώρος, να μπει πλαστικό χορτάρι (και για αυτό γκρινιάξανε - ότι αυξάνει τη θερμοκρασία της γύρω περιοχής ) και να μπουν 4 κουλουάρ. Φυσικά, από πίσω από τις διαμαρτυρίες ήταν ο μετέπειτα δήμαρχος... Όταν το ψάξεις, από πίσω πάντα θα υπάρχουν κομματικά συμφέροντα, τα οποία εν τέλει θα υπερισχύουν των τοπικών συμφερόντων.
Tsakonas Ιανουάριος 29, 2009 #16710 Ιανουάριος 29, 2009 όπως είπα το χώρο δεν τον γνωρίζω, αλλά για να έγινε τέτοια φασαρία με τους κατοίκους (πιστεψε με,αν ειχε παει η πλειοψηφια των κατοικων της Κυψελης η ουρα θα εφτανε μεχρι Αλεξανδρας...Πιο πολυ κομματοντογκιζ που πηγαν για φασαρια μυριζομαι...Και 2ον...Αυτοι που πηγαν εκει να πουλησουν τσαμπουκα με βλακωδεις λεονταρισμους του στυλ αγκαλιαζω το δεντρο κλπ δεν πηραν αυτοκινητακι στο μπουμπουκι τους στα 18?Ολοι δηλαδη ειναι οικογενειες με 1 αυτοκινητο?Νομιζω σε αυτη την χωρα σπανια βγαινει στην επιφανεια η πλειοψηφια...
SLN Ιανουάριος 29, 2009 #16711 Ιανουάριος 29, 2009 Από αυτή την εκπληκτική ερμηνεία εμπνευστήκανε το κιτσαριό τους Κιτσαριο ξεκιτσαριο εγω ειμαι υπερ! Τετοιο δελτιο που εχουνε, καλα κανουνε και το σκισανε τελειως! Μαζι τους! Στην τελικη, 2-3 μηνες θα κρατησει η φιγουρα. Αντε μετα να παρουνε την Μπεζαντακου ξερω γω, και μεχρι τελος του χρονου θα εχει περασει η μοδα. Δεν μπορω να φανταστω ΚΑΝΕΝΑΝ που να παρακολουθει δελτιο STAR και να "στεναχωρηθηκε" με την συγκεκριμενη εξελιξη. Γενικα ειμαι υπερ της... "θεματικης" τηλεορασης. Θελω να ξερω ρε παιδι μου οτι θα βαλω MTV για μουσικη, CNN για ειδησεις, STAR για να ενημερωθω ποιος χωρισε με ποιαν κλπ κλπ (τυχαια η επιλογη καναλιων ετσι? Μην αρχισετε να μου λετε, "μα καλα ενημερωνεσαι απο το CNN??" Tηλεοραση εχω να δω (πανω απο ωρα, συνειδητα) κατι χρονια για να μην παρεξηγουμαι.
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 29, 2009 #16712 Ιανουάριος 29, 2009 Κιτσαριο ξεκιτσαριο εγω ειμαι υπερ!Τετοιο δελτιο που εχουνε, καλα κανουνε και το σκισανε τελειως! Μαζι τους!Στην τελικη, 2-3 μηνες θα κρατησει η φιγουρα. Αντε μετα να παρουνε την Μπεζαντακου ξερω γω, και μεχρι τελος του χρονου θα δίνεις κάτι πάρα πάνω και θα έρχεται στο σπίτι σου για τα περαιτέρω.Έτσι το καταλαβαίνω, θα αυξηθούν κατακόρυφα τα έσοδα.: P
Nephiλiμ Ιανουάριος 29, 2009 #16713 Ιανουάριος 29, 2009 σας χαλασε η πετρουλα και τα χαλικια ,ε?αφου ολοι εχουμε δει τα δελτια της πολλακις."ειναι η Πετρουλα και μολις τελειωσε."
SLN Ιανουάριος 30, 2009 #16714 Ιανουάριος 30, 2009 Έτσι το καταλαβαίνω, θα αυξηθούν κατακόρυφα τα έσοδα.: PE δεν ειναι και μακρια εκεινη η μερα ετσι οπως πανε τα πραγματα...πιστεψε με,αν ειχε παει η πλειοψηφια των κατοικων της Κυψελης η ουρα θα εφτανε μεχρι Αλεξανδρας...Πιο πολυ κομματοντογκιζ που πηγαν για φασαρια μυριζομαι...Ειναι η χαρα του αντιεξουσιατικου μπλοκ (αατσσσσς) απο οτι καταλαβαινω το παρκο. Εχουνε αναψει φωτιτσα, και εχουνε αραξει ολοι τριγυρω, τσιγαρακι κλπ κλπ. Υπαρχουνε και καμμια 10ρια-20ρια κατοικοι Κυψελης που περνανε και λενε ενα "ΥΟ" σε ωραριο rotation...Αν εχω καταλαβει καλα απο τις αφισσες που υπαρχουν τριγυρω, πρεπει να ειναι απο το "αυτοδιαχειριζομενο στεκι Λελας Καραγιαννη", εκει πιο διπλα, και εχουνε μετακομισει στο παρκακι. Παρεπιπτοντως βαζουνε καλα ταινιακια σε προβολες ανα τακτα χρονικα διαστηματα τα συντροφια.Οι κατοικοι της Κυψελης χλωμο να νιωθουνε αγανακτηση, ετσι οπως την κοβω την κατασταση. Τωρα μπορει να κανω και λαθος, παντως εχει ωραια ατμοσφαιριτσα το ολο σκηνικο. Αμα ειχε καλυτερο καιρο και δεν γυρνουσα κομματια απο την δουλεια, θα γουσταρα να αραξω για μια μπυριτσα να μαθω τι παιζει.
hayabusa Ιανουάριος 30, 2009 #16716 Ιανουάριος 30, 2009 πω πω ζημια...και τώρα δεν έχεις τρόπο να φακελώνεις το εαυτό σου ε ;
DarkSaga Ιανουάριος 30, 2009 #16717 Ιανουάριος 30, 2009 indeed....ανέβαζα φωτόζ εύκολα μωρέ δεν είχα και τίποτα φοβερό απλά ήταν εύχρηστο τώρα λέω να κάνω κάνα δικό μου site με portfolio επι πληρωμή δεν λέει να παπαρίζομαι απο εδώ και απο εκεί...φτασμένος φωτογράφος γαρ :happy2:
geogeoland Ιανουάριος 30, 2009 #16718 Ιανουάριος 30, 2009 @ deninho, Tsakonas... You know better, I rest my case. Μάλλον δε θα συνηθίσω ποτέ το θέατρο του παραλόγου που λέγεται Ελλάδα...
hayabusa Ιανουάριος 30, 2009 #16719 Ιανουάριος 30, 2009 αύριο παραλαμβάνω HTC Diamond :D:D (από εκείνη την προσφορά που είχε την περασμένη εβδομάδα η wind)
racer Ιανουάριος 30, 2009 #16720 Ιανουάριος 30, 2009 damn... μου κλείσανε το FB ....FB εννοείς Facebook έτσι;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.