Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Έχω δει απαράδεκτα και απαράδεκτα site, αλλά αυτό της amd δεν έχει άξιο αντίπαλο... για να βρεις οτιδήποτε εκεί μέσα πρέπει να φας πολύ ώρα ή να τα βρίσκεις από links κάποιον ηρώων που το κάναν ήδη και τα δώσανε σε κάποια forum...

drivers του chipset της mobo, βρέθηκαν τελικά στο site με τους drivers της ati και τις κάρτες γραφικών... και άλλα πολλά...

Ότι να' ναι... :nothing:

acs....όχι και ότι καλύτερο......αν πρόκειται πάντως για την 32άρα μην ανησυχείς...λόγω μεγέθους και επειδή φαίνεται στην κούτα τι γράφει δεν θα σου κάνουν καμιά ταρζανιά.

σε έχουν φάει τα κυκλώματα και ο προγραμματισμός και δε βλέπεις τη μύτη σου όταν ψωνίζεις:haha:

(ακόμα περιμένω camping weekend πανάθλιε τύπε) :yawn:

ναι. Εγω για καλο και για κακο το ξανα διευκρίνισα (το "αμπαλιασης") γιατι εχει ωραια μερα σημερα στην Θεσσαλονική (ανοιξιατικο επιτελους ηλιος μετα μερες) και καθομαι χαλαρος για λιγο και πινω το καφε της ημερας και δεν θελω να πεσει κανας κεραυνος στο κεφαλι μου... :p

Τι λες τώρα, καφεδιά στο σαλόνικα...? Μια χαρά...

Και στο Athens ήλιο έχει, αλλά έχει και το μαύρο του το χάλι...

Πάω να φτιάξω και γω καφέ και εν τω μεταξύ κάνω θετικές σκέψεις... μια καλή που με πιάνει είναι ότι θα μπορούσα να είχα δώσει τα διπλάσια για i7... :hehe:

Εδιτ: Στα ποσα posts στην ίδια σελίδα καίγομαι...?

[Hibernating]...

Μην φτιάξετε καφέ ! Βγείτε έξω και μαζευτείτε το βράδυ!

μπας και γλιτώσετε από τα νύχια του astro με τον msn-διάλογο που πιάσατε

:hehe:

ναι. Εγω για καλο και για κακο το ξανα διευκρίνισα (το "αμπαλιασης") γιατι εχει ωραια μερα σημερα στην Θεσσαλονική (ανοιξιατικο επιτελους ηλιος μετα μερες) και καθομαι χαλαρος για λιγο και πινω το καφε της ημερας και δεν θελω να πεσει κανας κεραυνος στο κεφαλι μου... :p

Δεν πάμε να πιούμε κάνα καφέ ρε Μήτσο στον Τερκενλή λέω γω... :upside:

Πανικός στα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη..είχε και καλό καιρό και βγήκε όλη η πόλη για ψώνια.

Παίζει να ανοίξουμε θέμα για να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον υπέρτατο μοντερ εεε αντμινιστράτορα μας Αστρολάβο? :happy2:

Δεν κάνει το σχετικό thread? σκεφτόσουν κάτι σε ποιο private? :p

Όχι private αλλά πιο επίσημο ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.