Κωστάκης Ιανουάριος 31, 2008 #141 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Να προσέχουμε τις εκφράσεις μας παρακαλώ.Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η "επίθεση" σε άλλα μέλη, moderators ή στους διαχειριστές του TheLab.gr. Λέγοντας επίθεσης εννοούμε τον χλευασμό, την δυσφήμιση, την ειρωνεία καθώς και οποιαδήποτε άλλη προσβολή.Τα λέμε σε 2 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 31, 2008 #142 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 ζητα τη σε ραντεβου και κλεψτης το χασισι . μετα φυτεψε το στην αυλη σου να το βλεπει καθε μερα να σπαζετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 31, 2008 #143 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από ea6gka ζητα τη σε ραντεβου και κλεψτης το χασισι . μετα φυτεψε το στην αυλη σου να το βλεπει καθε μερα να σπαζετε Καλή ιδέα. Θα παίζω και το CD του Bob Marley στη διαπασόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 31, 2008 #144 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Κώτσο, έχεις PM man:hug: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Ιανουάριος 31, 2008 #145 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 19:33] μετα φυτεψε το στην αυλη σου να το βλεπει καθε μερα να σπαζετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 31, 2008 #146 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από ea6gka ζητα τη σε ραντεβου και κλεψτης το χασισι . μετα φυτεψε το στην αυλη σου να το βλεπει καθε μερα να σπαζετε :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 31, 2008 #147 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Ενα φιλαρακι μου εχει φτιαξει στον Server του, μια υπηρεσία e-radio. Ο,τι παίζει στο xmms μπορείτε να το ακούσετε. Ξέρετε μήπως αν πρέπει να προσκομίσει κάποια σχετική άδεια για να το κάνει αυτό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιανουάριος 31, 2008 #148 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 σε μία μέρα περίπου 8 σελίδες! σε ένα μήνα 240 σε ένα χρόνο 2800! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 31, 2008 #149 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Εχεις δίκαιο. Υπάρχει κ άλλη λύση, πάω να βρω το φωτόσπαθο μου! Edit: Χτυπάει πρέζα ρε μάγκες... Ρε κάτσε γιατί τα πέρνω. Το χασίσι είναι πρέζα και από πότε το χτυπάνε; και τι σχέση έχει αυτό με το ότι η θεία σου έχασε το κινητό της; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 31, 2008 #150 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Το χτυπάς μέχρι να μαυρίσει... μετά το βαφτίζεις μάυρο... αμάν, όλα εγώ πρέπει να στα μάθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 31, 2008 #151 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 31, 2008 #152 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Εχεις δίκαιο. Υπάρχει κ άλλη λύση, πάω να βρω το φωτόσπαθο μου! Edit: Χτυπάει πρέζα ρε μάγκες... :whistle2: :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 31, 2008 #153 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 21:38] Ρε κάτσε γιατί τα πέρνω. Το χασίσι είναι πρέζα και από πότε το χτυπάνε; Απλά θέλει χοντρότερη σύριγγα να περάσει. : )Είσαι και απ την Καλαμάτα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Ιανουάριος 31, 2008 #154 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από RootX Το χτυπάς μέχρι να μαυρίσει... μετά το βαφτίζεις μάυρο... αμάν, όλα εγώ πρέπει να στα μάθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 31, 2008 #155 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Μένω στη Καλαμάτα, δεν είμαι από την Καλαμάτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 31, 2008 #156 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 XA!!!! η γιαπωνεζα που ναι τωρα? http://64.233.183.104/search?q=cache:yA2yu5WjaE4J:new.e-go.gr/auto/article.asp%3Fcatid%3D6765%26subid%3D2%26pubid%3D748371+adac+x3&hl=el&ct=clnk&cd=1&gl=gr Η BMW X3, που ψηφίστηκε το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο των Γερμανικών δρόμων από τον παγκοσμίως μεγαλύτερο σύνδεσμο αυτοκινήτου, καταξιώνεται τώρα με το βραβείο «Yellow Angel 2008». Με τη BMW Σειρά 1 στην τρίτη θέση και το MINI στην τέταρτη, δύο ακόμα μέλη του BMW Group κατατάσσονται μεταξύ των τεσσάρων καλύτερων μοντέλων σ αυτό το διαγωνισμό Το αποτέλεσμα δείχνει ότι τα αυτοκίνητα του BMW Group είναι από τα πιο αξιόπιστα της κατηγορίας τους όχι μόνο τη χρονιά της πρώτης τους ταξινόμησης αλλά και τα επόμενα χρόνια. θα το ποσταρει κανεις στη κεντρικη :whistling :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 31, 2008 #157 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Και που θες να ξερω ρε συ τι το κανεις το χασισι και τι ειναι η πρεζα. Αυτά τα ξέρουν οι ναρκωμανείς και το google. Σορρυ για την παραπληροφόρηση. Η θεια μου δεν έχασε το κινητο της, της το έκλεψε το κινητο για να πάρει την δώση της ή whatever. btw Αρχική απάντηση από astrolabos Ρε κάτσε γιατί τα πέρνω. Γιατι τα παιρνεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 31, 2008 #158 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Και που θες να ξερω ρε συ τι το κανεις το χασισι και τι ειναι η πρεζα. Αυτά τα ξέρουν οι ναρκωμανείς και το google. Σορρυ για την παραπληροφόρηση. Η θεια μου δεν έχασε το κινητο της, της το έκλεψε το κινητο για να πάρει την δώση της ή whatever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Ιανουάριος 31, 2008 #159 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 ωραια γατα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Ιανουάριος 31, 2008 #160 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 Δεν το καταλαβα το Oh my ... θεωρείς οτι ειναι σημαντικο να γνωριζω τρόπους αυτοκτονίας ;End of passion play, crumbling awayIm your source of self-destructionVeins that pump with fear, sucking darkest clearLeading on your deaths constructionTaste me you will seeMore is all you needYoure dedicated toHow Im killing you Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.