o polonos Δεκέμβριος 30, 2008 #15801 Δεκέμβριος 30, 2008 Σορυ, αλλα μου την δινει οποτε ακουω παραπονα απο αυτους που πανε τελευταια στιγμη !!! Αφου ξερετε οτι στο Ελλαντα το κανουν ολοι, πηγαιντε 2-3 εβδομαδες πριν. Εγω πηγα 3 εβδομαδες σχεδον πριν κ σε ουτε 15 λεπτακια ειχα ξεμπερδεψει! EDIT: Δεν αναφερομαι στον φραγμα/πολωνο. Απλα εβλεπα ειδησεις χτες κ τα χωνα μονος μου. Απλα αφορμη εισασταν Πριν 3 εβδομαδες πηγα και πηρα της μηχανης... ουτε 5 λεπτα στην ουρα... και ξεχασα του αυτοκινητου ο λακαμας Για αυτο κ πιο πανω λεω "καλα να παθω"
jpavly Δεκέμβριος 30, 2008 Author #15802 Δεκέμβριος 30, 2008 Αν δεν παρεις τα τελη τι εγινε?Τα πλερώνεις διπλά.
aggelopas Δεκέμβριος 30, 2008 #15803 Δεκέμβριος 30, 2008 Τα πλερώνεις διπλά.Εννοω αν δεν πας καθολου να τα παρεις ουτε εκπροθεσμα.
VIL Δεκέμβριος 30, 2008 #15807 Δεκέμβριος 30, 2008 Ρε σεις παλουκάρια μη το γελάτε, νομίζεται ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι:bad:
NoDsl Δεκέμβριος 30, 2008 #15808 Δεκέμβριος 30, 2008 Ντάξει δεν βγαίνουν με πινακίδες σε mail να λένε άμεσο rma... Το e-chop είναι περίπτωση. Οι άλλοι το παίζουν και ψόφιοι κοριοί
SLN Δεκέμβριος 30, 2008 #15809 Δεκέμβριος 30, 2008 Και φυσικα το τι θεωρειται "εξ'αρχης ελαττωματικο προιον" θα καθομαστε να το συζηταμε με τον εκαστοτε τεχνικο/υπευθυνο για κανα 5ημερο Αυτα τα οποια οι αλλοι δηλαδη τα εχουνε δεδομενα εδω και κατι χρονια, το eshop τα (ξανα)ανακαλυπτει τωρα και τα διαφημιζει... Μου θυμιζει την εποχη που ειχα παρει το πρωτο pc (celly 333+abit BH6) Ολα τα μαγαζια στην Στουρναρη ειχανε πανω κατω ενα customization που να εξυπηρετουσε τις 2-3 αλλαγες πανω στην βασικη συνθεση... Δεν μιλαμε για παπαδες ΒΤΟ μηχανηματα για εκεινη την εποχη, απλα μια αλλη καρτα γραφικων ζητουσα... τετοιου τυπου "αλλαγες"... ΟΛΑ τα μαγαζια.... εκτος απο το oneway (κωτσοβολος) εκεινης της εποχης. Οταν το oneway αποφασισε να κανει "καποιου ειδους" ΒΤΟ... τρελλαθηκε στην διαφημιση! Και μαλιστα διαφημιση η οποια ψιλοεκραζε αυτους που προσφερουν "ετοιμες λυσεις". Δηλαδη εκραζε αυτο το οποιο στην ουσια μονο αυτοι κανανε μεχρι προτινος, και ολος ο ανταγωνισμος τους ετσι κι αλλιως ηταν μπροστα εδω και πολλα χρονια. Τοσα χρονια μετα τι αλλαξε??
aggelopas Δεκέμβριος 30, 2008 #15811 Δεκέμβριος 30, 2008 Τοσα χρονια μετα τι αλλαξε?? Εκλεισε το Oneway... (η μεταμορφωθηκε??)
Jaco Δεκέμβριος 30, 2008 #15812 Δεκέμβριος 30, 2008 Ρε σεις παλουκάρια μη το γελάτε, νομίζεται ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι:bad: Σίγουρα υπάρχουν και άλλα χάλια... Δεν θα ξεχάσω ποτέ που πάω μια μέρα στο hac, πριν από μερικά χρόνια, αφού έχω σκάσει ~1.5Κ € την προηγούμενη, για να του δώσω πίσω τις μνήμες που δεν έπαιζαν και γυρνάει και μου λέει... "Εσύ τις έκαψες, εσύ φταις"... λολ... μόνο νταντά δεν μας έκανε όχι rma... οπότε ναι υπάρχουν και χειρότερα... αλλαγή με ίδιες nop, αλλά δεν με ένοιαζε, κιόλας γιατί δεν θα ξαναπάταγα ούτε για τοστιέρα... Γενικά δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχουν πελάτες που τα σκάνε και όταν τους κάνεις μια στραβή σε διαγράφουν, μέχρι στιγμής μόνο το ebay και το πλαίσιο κρατάνε, τουλάχιστον για μένα, ο καθένας έχει τις εμπειρίες του...
NoDsl Δεκέμβριος 30, 2008 #15813 Δεκέμβριος 30, 2008 Γουστάρω! Έτσι απο περιέργια έψαξα να βρώ τι doa policy έχει η asus και η gigabyte σε mobos. H asus έχει 7 ημερολογιακές μέρες και η giga: Gigabyte motherboards Support PolicyWarranty Period: Three Years from Ingram Micro invoice date. Warranty Type: Carry in Warranty. 1st year through Ingram Micro Branch Service and Next 2 years directly through D-Link Service centers.Warranty process: Defective boards are sent to D-Link Service center Goa for warranty repairs. DOA (Dead On Arrival): Any Motherboard found non-working during installation, within the first month of purchase from Ingram Micro invoice date, is termed as a DOA Motherboard. DOA Period: [B]30 days from Ingram Micro invoice date.[/B]DOA Process: Saleable board is issued from sales stocks. Οπότε έχεις λιγότερες μέρες να αντικαταστήσεις το doa προιόν σου; Me likes!
astrolabos Δεκέμβριος 30, 2008 #15815 Δεκέμβριος 30, 2008 ΘΕΛΩΕλπιζω να εχει πεσει η τιμη του... Να σε δώ να κοιμάσαι και να χτυπήσει το τηλέφωνο
Tsakonas Δεκέμβριος 30, 2008 #15816 Δεκέμβριος 30, 2008 Οικονομικη Κριση ρουλζζζζζζζ λεμε.:Porsche Boxster @ 28k cash και μαζι τι δινουν δωρο?Ουτε πατακια,ουτε συναγερμο,ουτε δωρεαν σερβις,ουτε εγγυηση,ΑΛΛΑ ΕΝΑ SMART.Ναι, ενα SMARTCivic Type R @25k cash και μαζι δωρο ....ενα Daewoo Matiz
Jaco Δεκέμβριος 30, 2008 #15817 Δεκέμβριος 30, 2008 Δηλαδή αν πάρεις hummer σου δίνουν την Porsche και το smart μαζί...? είναι γεωμετρική σειρά...?Tsakonas, αυτό πρέπει να παίζει καιρό τώρα, όπως επίσης και αν αγοράσεις σπίτι, σου δίνουν δώρο αυτοκίνητο...
Tsakonas Δεκέμβριος 30, 2008 #15818 Δεκέμβριος 30, 2008 Tsakonas, αυτό πρέπει να παίζει καιρό τώρα, όπως επίσης και αν αγοράσεις σπίτι, σου δίνουν δώρο αυτοκίνητο... ε τοτε μακαρι να σφιξει και αλλο η κριση να δινουν πχ μαζι με την κρεβατοκαμαρα δωρο την Σβετλανα!
Jaco Δεκέμβριος 30, 2008 #15819 Δεκέμβριος 30, 2008 Φίλοc... την Σβετλάνα οι μόνες κρίσεις που την πιάνουν είναι πανικού, όταν καταλάβει τελικά ότι δεν έχεις φράγκο...
Dem Δεκέμβριος 30, 2008 #15820 Δεκέμβριος 30, 2008 Πηρα 2 φορες τηλεφωνο την forthnet και το σηκωσαν και τις 2.... και μιλησαμε κι ολας.....αυταααα ειναι......συγκινηθηκαπου να μπει και το 2009....παιζει να εχω και interneeeeettttttt....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.