hayabusa Δεκέμβριος 29, 2008 #15781 Δεκέμβριος 29, 2008 lol, πρώτη τη βλέπω αυτή τη λέξη... Εμείς δεν θα την χρησιμοποιούμε μάλλον
GruntGR Δεκέμβριος 29, 2008 #15782 Δεκέμβριος 29, 2008 φιλε ο μπαμπας προπατζιδικο εχει? Ναι πανω απο 40 χρονια, το πιο ηλιθιο πραγμα που θα μου περναγε απ'το μυαλο αυτην την περιοδο ειναι να το αφησω στην τυχη του και να παω για ΕΠΟΠ / ΣΜΥ Ητανε κακη η κατασταση πριν παρουσιαστω και στην προσωπικη μου ζωη και εξω απο αυτη ( πυρκαγιες,απεργιες της ΔΕΗ και τα ρεστα ) απ'την αλλη αμα το δεις θετικα πολλα πραγματα επιδεχονται βελτιωση τουλαχιστον στο κοντινο μου περιβαλον και αισθανομαι τυχερος γιατι πανω κατω ξερω τι θα κανω μετα τον στρατο σε αντιθεση με τους περισσοτερους συναδελφους μου,παιζεται να με ζηλευουν κιολας Οσο για τα γραδα (αν καταλαβα σωστα την σημασια τους μετα απο λιγο ψαξιμο στον γουγλη ) ο διμοιριτης μου ελεγε πως κανενας σε αυτες τις ηλικιες δεν ξερει τι του γινεται, δινοντας για παραδειγμα τον εαυτο του που πιστευε στα 22 του οταν τελειωσε την ευελπιδων πως τα εχει δει ολα πια ενω χρειαστηκε να παει 26 για να αναθεωρησει τις αποψεις του και ισως να το κανει και στο μελλον, σημασια εχει η προσπαθεια imo, και πριν παρουσιαστω στα 19 μου παιζεi να μην προσπαθουσα καθολου.
dellman Δεκέμβριος 29, 2008 #15783 Δεκέμβριος 29, 2008 Τα γράδα είναι τα ίσα (τα σωστά για το καθένας μας βάσει αυτών που έχει μάθει)Για τα υπόλοιπα c 'est la vie
VIL Δεκέμβριος 29, 2008 #15784 Δεκέμβριος 29, 2008 Ναι πανω απο 40 χρονια, το πιο ηλιθιο πραγμα που θα μου περναγε απ'το μυαλο αυτην την περιοδο ειναι να το αφησω στην τυχη του και να παω για ΕΠΟΠ / ΣΜΥ Ητανε κακη η κατασταση πριν παρουσιαστω και στην προσωπικη μου ζωη και εξω απο αυτη ( πυρκαγιες,απεργιες της ΔΕΗ και τα ρεστα ) απ'την αλλη αμα το δεις θετικα πολλα πραγματα επιδεχονται βελτιωση τουλαχιστον στο κοντινο μου περιβαλον και αισθανομαι τυχερος γιατι πανω κατω ξερω τι θα κανω μετα τον στρατο σε αντιθεση με τους περισσοτερους συναδελφους μου,παιζεται να με ζηλευουν κιολας Οσο για τα γραδα (αν καταλαβα σωστα την σημασια τους μετα απο λιγο ψαξιμο στον γουγλη ) ο διμοιριτης μου ελεγε πως κανενας σε αυτες τις ηλικιες δεν ξερει τι του γινεται, δινοντας για παραδειγμα τον εαυτο του που πιστευε στα 22 του οταν τελειωσε την ευελπιδων πως τα εχει δει ολα πια ενω χρειαστηκε να παει 26 για να αναθεωρησει τις αποψεις του και ισως να το κανει και στο μελλον, σημασια εχει η προσπαθεια imo, και πριν παρουσιαστω στα 19 μου παιζεi να μην προσπαθουσα καθολου. Σου είπα και παραπάνω είσαι σε καλό δρόμο και θα γίνεσαι καλλίτερος αρκεί να προσπαθείς όσον αφορά τον διμοιριτη σου και αυτός σε καλό δρόμο είναι. 'Ολοι έχουμε μάτια και αυτιά αλλά δεν καταλαβαίνουμε του ίδιο, ανάλογα με την ηλικία,εκπαίδευση,γνώση Χρειάζεται και το πέρασμα του χρόνου (εμπειρία) για να φτιάξει ο κάθε ένας μας χαρακτήρα. (και εάν τον αφήσουν να τον φτιάξει) dellman σωστός hayabusa Εσύ το Σεπτέμβρη με τον κηδεμόνα σου Απαράδεκτο για νησιώτη να μην ξέρει τι σημαίνει γράδο Για τιμωρία σου να το διαβάσεις όλο:http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=133946
Maximus Δεκέμβριος 29, 2008 #15785 Δεκέμβριος 29, 2008 πραγματικα οποιος δεν εχει φαει τετοιο τσουρεκι δεν μπορει να το φανταστει... Ρε σεις, το καστανοπραμα ειναι φλωρικο μπροστα στο ο-γιεα-σοκολατα-μιαμ-μιαμ ή εκείνο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κροκί-πως-το-λενε (παιρνω-αεροπλανο-και-παω-τωρα-να-φαω-λεμε ).
LevelOne Δεκέμβριος 29, 2008 #15786 Δεκέμβριος 29, 2008 Ρε σεις, το καστανοπραμα ειναι φλωρικο μπροστα στο ο-γιεα-σοκολατα-μιαμ-μιαμ ή εκείνο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κροκί-πως-το-λενε (παιρνω-αεροπλανο-και-παω-τωρα-να-φαω-λεμε ). qft :banging:
Melkon Δεκέμβριος 29, 2008 #15787 Δεκέμβριος 29, 2008 Σπερεςς χρονια πολλα μετα απο 7 μερες χωρις ιντερνετ και με θεμα τα τσουρεκια και τις λοιπες αντιδρασεις εχω να πω μονοLOL:mamba:
nteminio Δεκέμβριος 30, 2008 #15788 Δεκέμβριος 30, 2008 Ναι πανω απο 40 χρονια, το πιο ηλιθιο πραγμα που θα μου περναγε απ'το μυαλο αυτην την περιοδο ειναι να το αφησω στην τυχη του και να παω για ΕΠΟΠ / ΣΜΥ Ητανε κακη η κατασταση πριν παρουσιαστω και στην προσωπικη μου ζωη και εξω απο αυτη ( πυρκαγιες,απεργιες της ΔΕΗ και τα ρεστα ) απ'την αλλη αμα το δεις θετικα πολλα πραγματα επιδεχονται βελτιωση τουλαχιστον στο κοντινο μου περιβαλον και αισθανομαι τυχερος γιατι πανω κατω ξερω τι θα κανω μετα τον στρατο σε αντιθεση με τους περισσοτερους συναδελφους μου,παιζεται να με ζηλευουν κιολας Οσο για τα γραδα (αν καταλαβα σωστα την σημασια τους μετα απο λιγο ψαξιμο στον γουγλη ) ο διμοιριτης μου ελεγε πως κανενας σε αυτες τις ηλικιες δεν ξερει τι του γινεται, δινοντας για παραδειγμα τον εαυτο του που πιστευε στα 22 του οταν τελειωσε την ευελπιδων πως τα εχει δει ολα πια ενω χρειαστηκε να παει 26 για να αναθεωρησει τις αποψεις του και ισως να το κανει και στο μελλον, σημασια εχει η προσπαθεια imo, και πριν παρουσιαστω στα 19 μου παιζεi να μην προσπαθουσα καθολου. θα συνεχισεις στο μαγαζι του μπαμπα δλδ? στο προπο?
Tsakonas Δεκέμβριος 30, 2008 #15791 Δεκέμβριος 30, 2008 τελευταια στιγμη τα αφησες?Επισης αυριο που θα βγεις να ντυθεις καλα ,κανει κρυο εξω και θα πουντιασεις!
Jaco Δεκέμβριος 30, 2008 #15793 Δεκέμβριος 30, 2008 Καθόλου κίνηση σήμερα, τίποτα, δεν γινόταν να είναι κάθε μέρα έτσι...? Ρουφιάνα Αθήνα...
performer Δεκέμβριος 30, 2008 #15794 Δεκέμβριος 30, 2008 επιτελους ξημερωσε μια καλη μερα 12mb/s down 850kb/s up
Jaco Δεκέμβριος 30, 2008 #15795 Δεκέμβριος 30, 2008 Παει φ'σέκι το νετ στην Καλαμάτα... τύφλα να' χουν οι αθηναίοι...
o polonos Δεκέμβριος 30, 2008 #15796 Δεκέμβριος 30, 2008 αύριο τράπεζες και τέλη κυκλοφορίας:bye: Εγω χθες εφαγα ενα 3ωρο στην εφορεια για να παρω σημα... και καλα να παθω.. :hang2:
YDinopoulos Δεκέμβριος 30, 2008 #15797 Δεκέμβριος 30, 2008 Σορυ, αλλα μου την δινει οποτε ακουω παραπονα απο αυτους που πανε τελευταια στιγμη !!! Αφου ξερετε οτι στο Ελλαντα το κανουν ολοι, πηγαιντε 2-3 εβδομαδες πριν. Εγω πηγα 3 εβδομαδες σχεδον πριν κ σε ουτε 15 λεπτακια ειχα ξεμπερδεψει! EDIT: Δεν αναφερομαι στον φραγμα/πολωνο. Απλα εβλεπα ειδησεις χτες κ τα χωνα μονος μου. Απλα αφορμη εισασταν
Tsakonas Δεκέμβριος 30, 2008 #15798 Δεκέμβριος 30, 2008 Εγω πηγα 3 εβδομαδες σχεδον πριν κ σε ουτε 15 λεπτακια ειχα ξεμπερδεψειπαραμονη Χριστουγεννων πηγα εγω.ουτε 3 ανθρωποι δεν ηταν μπροστα μου.
VIL Δεκέμβριος 30, 2008 #15800 Δεκέμβριος 30, 2008 Παίδες εδώ γίνεται χαμός 8αρι+ και κρύο μπρρρρρ.Από ταχύτητα πάλι σέρνομαι ούτε το τέστ δεν βγάζω:to_pick_ones_nose3:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.