Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
φιλε ο μπαμπας προπατζιδικο εχει?

Ναι πανω απο 40 χρονια, το πιο ηλιθιο πραγμα που θα μου περναγε απ'το μυαλο αυτην την περιοδο ειναι να το αφησω στην τυχη του και να παω για ΕΠΟΠ / ΣΜΥ :p Ητανε κακη η κατασταση πριν παρουσιαστω και στην προσωπικη μου ζωη και εξω απο αυτη ( πυρκαγιες,απεργιες της ΔΕΗ και τα ρεστα ) απ'την αλλη αμα το δεις θετικα πολλα πραγματα επιδεχονται βελτιωση τουλαχιστον στο κοντινο μου περιβαλον και αισθανομαι τυχερος γιατι πανω κατω ξερω τι θα κανω μετα τον στρατο σε αντιθεση με τους περισσοτερους συναδελφους μου,παιζεται να με ζηλευουν κιολας :p

Οσο για τα γραδα (αν καταλαβα σωστα την σημασια τους μετα απο λιγο ψαξιμο στον γουγλη :p ) ο διμοιριτης μου ελεγε πως κανενας σε αυτες τις ηλικιες δεν ξερει τι του γινεται, δινοντας για παραδειγμα τον εαυτο του που πιστευε στα 22 του οταν τελειωσε την ευελπιδων πως τα εχει δει ολα πια ενω χρειαστηκε να παει 26 για να αναθεωρησει τις αποψεις του και ισως να το κανει και στο μελλον, σημασια εχει η προσπαθεια imo, και πριν παρουσιαστω στα 19 μου παιζεi να μην προσπαθουσα καθολου.

Τα γράδα είναι τα ίσα (τα σωστά για το καθένας μας βάσει αυτών που έχει μάθει)

Για τα υπόλοιπα c 'est la vie

Ναι πανω απο 40 χρονια, το πιο ηλιθιο πραγμα που θα μου περναγε απ'το μυαλο αυτην την περιοδο ειναι να το αφησω στην τυχη του και να παω για ΕΠΟΠ / ΣΜΥ :p Ητανε κακη η κατασταση πριν παρουσιαστω και στην προσωπικη μου ζωη και εξω απο αυτη ( πυρκαγιες,απεργιες της ΔΕΗ και τα ρεστα ) απ'την αλλη αμα το δεις θετικα πολλα πραγματα επιδεχονται βελτιωση τουλαχιστον στο κοντινο μου περιβαλον και αισθανομαι τυχερος γιατι πανω κατω ξερω τι θα κανω μετα τον στρατο σε αντιθεση με τους περισσοτερους συναδελφους μου,παιζεται να με ζηλευουν κιολας :p

Οσο για τα γραδα (αν καταλαβα σωστα την σημασια τους μετα απο λιγο ψαξιμο στον γουγλη :p ) ο διμοιριτης μου ελεγε πως κανενας σε αυτες τις ηλικιες δεν ξερει τι του γινεται, δινοντας για παραδειγμα τον εαυτο του που πιστευε στα 22 του οταν τελειωσε την ευελπιδων πως τα εχει δει ολα πια ενω χρειαστηκε να παει 26 για να αναθεωρησει τις αποψεις του και ισως να το κανει και στο μελλον, σημασια εχει η προσπαθεια imo, και πριν παρουσιαστω στα 19 μου παιζεi να μην προσπαθουσα καθολου.

Σου είπα και παραπάνω είσαι σε καλό δρόμο και θα γίνεσαι καλλίτερος αρκεί να προσπαθείς όσον αφορά τον διμοιριτη σου και αυτός σε καλό δρόμο είναι.

'Ολοι έχουμε μάτια και αυτιά αλλά δεν καταλαβαίνουμε του ίδιο, ανάλογα με την ηλικία,εκπαίδευση,γνώση

Χρειάζεται και το πέρασμα του χρόνου (εμπειρία) για να φτιάξει ο κάθε ένας μας χαρακτήρα. ;) (και εάν τον αφήσουν να τον φτιάξει)

dellman σωστός :T:

hayabusa Εσύ το Σεπτέμβρη με τον κηδεμόνα σου:hehe::innocent:

Απαράδεκτο για νησιώτη να μην ξέρει τι σημαίνει γράδο :D

Για τιμωρία σου να το διαβάσεις όλο:http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=133946:D

πραγματικα οποιος δεν εχει φαει τετοιο τσουρεκι δεν μπορει να το φανταστει...:woot:

Ρε σεις, το καστανοπραμα ειναι φλωρικο μπροστα στο ο-γιεα-σοκολατα-μιαμ-μιαμ ή εκείνο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κροκί-πως-το-λενε (παιρνω-αεροπλανο-και-παω-τωρα-να-φαω-λεμε :hehe: ).

Ρε σεις, το καστανοπραμα ειναι φλωρικο μπροστα στο ο-γιεα-σοκολατα-μιαμ-μιαμ ή εκείνο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κροκί-πως-το-λενε (παιρνω-αεροπλανο-και-παω-τωρα-να-φαω-λεμε :hehe: ).

qft :banging:

Σπερεςς χρονια πολλα μετα απο 7 μερες χωρις ιντερνετ και με θεμα τα τσουρεκια και τις λοιπες αντιδρασεις εχω να πω μονο

LOL:mamba:

θα συνεχισεις στο μαγαζι του μπαμπα δλδ? στο προπο?

τελευταια στιγμη τα αφησες?

Επισης αυριο που θα βγεις να ντυθεις καλα ,κανει κρυο εξω και θα πουντιασεις!

αύριο τράπεζες και τέλη κυκλοφορίας:bye:

:lazy:

Εγω χθες εφαγα ενα 3ωρο στην εφορεια για να παρω σημα... και καλα να παθω.. :hang2:

Σορυ, αλλα μου την δινει οποτε ακουω παραπονα απο αυτους που πανε τελευταια στιγμη !!! Αφου ξερετε οτι στο Ελλαντα το κανουν ολοι, πηγαιντε 2-3 εβδομαδες πριν.

Εγω πηγα 3 εβδομαδες σχεδον πριν κ σε ουτε 15 λεπτακια ειχα ξεμπερδεψει!

EDIT:

Δεν αναφερομαι στον φραγμα/πολωνο. Απλα εβλεπα ειδησεις χτες κ τα χωνα μονος μου. Απλα αφορμη εισασταν ;)

Εγω πηγα 3 εβδομαδες σχεδον πριν κ σε ουτε 15 λεπτακια ειχα ξεμπερδεψει

παραμονη Χριστουγεννων πηγα εγω.ουτε 3 ανθρωποι δεν ηταν μπροστα μου.

Παίδες εδώ γίνεται χαμός 8αρι+ και κρύο μπρρρρρ.

Από ταχύτητα πάλι σέρνομαι ούτε το τέστ δεν βγάζω:to_pick_ones_nose3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.