Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Παράξενο! ο γατούλης που είναι?.

racer θα το κλήσεις επιτέλους αυτό το sub?:D

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Με πολλές ευχές από εμένα και Melkon από την χιονισμένη Θεσσαλονίκη.

attachment.php?attachmentid=33403&stc=1&d=1230504363

Τερκελνής - Αγίας σοφίας/Θεσσαλονίκη. Οπουδήποτε αλλού είναι απομίμηση λέμε. :p

post-7401-1416073775,4158_thumb.jpg

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;!!!;;;!!!

Αυτό είναι το παγκοσμίου φήμης, επιλεγμένο και πολυβραβευμένο τσουρέκι καστάνου του Τερκενλη™, παρέα με ζεστή σοκολάτα.

Δεν περιγράφω άλλο. :p

Και εμένα μου έδωσαν αυτο το ψουψούρι για την μύτη,έχει αρχίσει να έχει αποτέλεσμα :D

Με τη σειρά που τα έγραψα...κάνει θαύματα και με τη σωστή δοσολογία πάντα, όχι υπερβολές..

Το physiomer είναι απλό θαλασσινό νερό, αποστειρωμένο..."ανοίγει δρόμο"...και μετά το Dxrnspray είναι το φάρμακο...

Έχω γενικό θέμα με ιγμοριο-μπουκωματο-μύτη-συνάχωμα και με έχουν σώσει αρκετές φορές...

by the way...περαστικά :T:

αυτός ο άνθρωπος απλά θέλει το ξύλο της ζωής του

κοβω το κεφαλι μου οτι ο χερας μας θα ηταν απο τους τυπους που λενε "μλκ το ESP ειναι για τους φλωρους,μπλα μπλα,το θεμα ειναι να ξερεις το αμαξι κλπ"

αυτός ο άνθρωπος απλά θέλει το ξύλο της ζωής του

Ο Mr.ξύλινα χέρια (a.k.a. κουλάδι) με ξύλο δεν θα καταλάβει και πολλά...αφού γελούσε σα χαλβάς μετά....:tomato:

..η σωστή κίνηση σε λάθος χέρια...too bad...:TD:

Otrivin FTW... Με μακροχρόνια χρήση αποκτάς και τρίτο ρουθούνι...

Otrivin ψιλοξηραίνει μύτη... τουλάχιστον σε μένα είναι λες και έχω αφυγραντήρα στα ρουθούνια... :jester:

Τι με κάνεις τώρα βρε τι με κάνεις? να το δει.... Όπα τα είδε:hehe::)

πραγματικα οποιος δεν εχει φαει τετοιο τσουρεκι δεν μπορει να το φανταστει...:woot:

Ειχα να δω το σπιτι μου 3 μηνες ( αλλοι κλεισανε 4μηνο χαρι στον λακαμα τον λοχαγο και τον διοικητη μας ) και οταν πηρα πριν 1 μηνα επιτελους αδεια ξενερωσα τη ζωη μου, ειλικρινα τα πραγματα μεινανε οπως τα αφησα και χειροτερα, η γειτονια, το μαγαζι του πατερα μου στο παγκρατι, το δωματιο μου, οι φιλοι μου εκει που πουλαγανε τρελιτσα πριν παρουσιαστω τωρα την πουλανε με το κιλο :suicide:, το αποκορυφωμα ο μισοτρελος πατερας μου που ενω εχει κανει εγχειρηση στην καρδια αφηνει το πρακτορειο χωρις θερμανση και ξυλιαζουνε ολοι παρεα

Περιττο να πω πως οποτε βγαινω απτο μαγαζι για ενα περιπατο πιανεται η ψυχη μου βλεποντας την κατατασταση που επικρατει, μιζερια φτωχεια μπετα, 3 μηνες που ειμουνα στο στρατοπεδο ολα αυτα ειχανε φυγει απτο μυαλο μου και μπορω να πω πως σε γενικα γραμμες περναγα καλα ασχετα αν μια μερα πριν πεταξουμε σπιτια μας ολο το ταγμα ητανε στο τρεξιμο με την κατραμενη επιθεωρηση μοναδος

Ξεσπασανε και τα επεισοδια με τον αλεξ λιγες μερες αφου ηρθα, ειδα για μια φορα ποσο αηδιαστικο ειναι να βγαζουν ολα αυτα τα σουργελα στο ραδιοφωνο και να τα χρησιμοποιουν για να παραπληροφορουν τον κοσμο, ειπα να ανοιξω και ενα βραδυ την TV και εκει που τελειωνε το south park επεσα στον λιακοπουλο, εκει τα ειδα ολα :boxed:

Μου λειψανε τα divx rip που παιζαμε στην lcdtv του ΚΨΜ και η nova. Μου ελειψε το οφθαλμολουτρο που εκανα στους συναδελφους μου στην λυδρας ( κεντρικος εμπορικος δρομος στην λευκωσια ) το καλοκαιρι με τους 45 βαθμους και την υγρασια που τρυπαει τα κοκαλα αυτα τα βραδια στην κυπρο ( ναι απτο χιονονερο που εφαγα χθες και προχθες οταν βγηκα καλυτερα ειναι ) ο χαβαλες και η εκπαιδευση που καναμε.

Μιλαγα με εναν παλικαρο 28 χρονων στρατονομο και μου φανηκε και αυτος ξενερωμενος, σκεφτεται οταν τα βολεψει με το πτυχιο του να εγκατασταθει μονιμα στην κυπρο, πραγμα που πληροφοριακα εχουνε κανει καμποσοι ΕΛΔΥΚαριοι τα τελευταια χρονια, προσωπικα το μονο που νιωθω να με κραταει στην ελλαδα ειναι η ετοιμη δουλεια απ'τον πατερα μου. Μαλλον τωρα που εχω ξεκολλησει απτα κ*λομπαρα πρεπει να βρω κανα 16χρονο να ξελαμπικακρω :p Δεν ειμαι καλα ΡεΕΕεεΕεε :fie:

αυτά δεν είναι τίποτα.

εδώ δεν πρόλαβες να παραγγείλεις 750αρί σκληρό στα 12 ευρώ από το e-shop, το φανταρικό σε πείραξε;

Όπα GruntGR άρχισες να βρίσκεις τα γράδα σου? σε καλό δρόμο είσαι, θες λίγο ακόμα.

(Φιλικά, και με την καλή έννοια πάντα)

Ειχα να δω το σπιτι μου 3 μηνες ( αλλοι κλεισανε 4μηνο χαρι στον λακαμα τον λοχαγο και τον διοικητη μας ) και οταν πηρα πριν 1 μηνα επιτελους αδεια ξενερωσα τη ζωη μου, ειλικρινα τα πραγματα μεινανε οπως τα αφησα και χειροτερα, η γειτονια, το μαγαζι του πατερα μου στο παγκρατι, το δωματιο μου, οι φιλοι μου εκει που πουλαγανε τρελιτσα πριν παρουσιαστω τωρα την πουλανε με το κιλο :suicide:, το αποκορυφωμα ο μισοτρελος πατερας μου που ενω εχει κανει εγχειρηση στην καρδια αφηνει το πρακτορειο χωρις θερμανση και ξυλιαζουνε ολοι παρεα

Περιττο να πω πως οποτε βγαινω απτο μαγαζι για ενα περιπατο πιανεται η ψυχη μου βλεποντας την κατατασταση που επικρατει, μιζερια φτωχεια μπετα, 3 μηνες που ειμουνα στο στρατοπεδο ολα αυτα ειχανε φυγει απτο μυαλο μου και μπορω να πω πως σε γενικα γραμμες περναγα καλα ασχετα αν μια μερα πριν πεταξουμε σπιτια μας ολο το ταγμα ητανε στο τρεξιμο με την κατραμενη επιθεωρηση μοναδος

Ξεσπασανε και τα επεισοδια με τον αλεξ λιγες μερες αφου ηρθα, ειδα για μια φορα ποσο αηδιαστικο ειναι να βγαζουν ολα αυτα τα σουργελα στο ραδιοφωνο και να τα χρησιμοποιουν για να παραπληροφορουν τον κοσμο, ειπα να ανοιξω και ενα βραδυ την TV και εκει που τελειωνε το south park επεσα στον λιακοπουλο, εκει τα ειδα ολα :boxed:

Μου λειψανε τα divx rip που παιζαμε στην lcdtv του ΚΨΜ και η nova. Μου ελειψε το οφθαλμολουτρο που εκανα στους συναδελφους μου στην λυδρας ( κεντρικος εμπορικος δρομος στην λευκωσια ) το καλοκαιρι με τους 45 βαθμους και την υγρασια που τρυπαει τα κοκαλα αυτα τα βραδια στην κυπρο ( ναι απτο χιονονερο που εφαγα χθες και προχθες οταν βγηκα καλυτερα ειναι ) ο χαβαλες και η εκπαιδευση που καναμε.

Μιλαγα με εναν παλικαρο 28 χρονων στρατονομο και μου φανηκε και αυτος ξενερωμενος, σκεφτεται οταν τα βολεψει με το πτυχιο του να εγκατασταθει μονιμα στην κυπρο, πραγμα που πληροφοριακα εχουνε κανει καμποσοι ΕΛΔΥΚαριοι τα τελευταια χρονια, προσωπικα το μονο που νιωθω να με κραταει στην ελλαδα ειναι η ετοιμη δουλεια απ'τον πατερα μου. Μαλλον τωρα που εχω ξεκολλησει απτα κ*λομπαρα πρεπει να βρω κανα 16χρονο να ξελαμπικακρω :p Δεν ειμαι καλα ΡεΕΕεεΕεε :fie:

φιλε ο μπαμπας προπατζιδικο εχει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.