Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

δεν πλένονται και βρωμάνε από τα 2 μέτρα. Κυρίως όταν είναι ωραίες γυναίκες

γρρρρρρρρ.... sexy... :man_in_love:

:hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Να προσθέσω : Μου τη σπάνε οι άνθρωποι που δεν πλένονται και βρωμάνε από τα 2 μέτρα. Κυρίως όταν είναι ωραίες γυναίκες, και περιμένουν στο ταμείο πίσω μου!!

οικονομικη κριση φταει :hehe:

Σημερα ηρθαμε και αντιμετωποι με το μενος των αγροτων , ξανθη-σαλονικα απο 2 ωρες εγινε 4.20...:hang3:

μπλοκο στο στρυμονα παρακαμψη απο καβαλα - χωρια - μεσα απο σερρες και σαλονικα απο λαγκαδα.

Αργουνε οι επιδοτησεις λεει , ρε παλικαρια δε το γυρνατε σε καμμια αλλη καλλιεργεια , αφου δε τραβαει ετσι...:T:

Δεν ξέρω τι καλλιεργούν εκεί πάνω, αλλά τα βαμβάκια ήταν γνωστό χρόνια ότι η ΕΕ δε θέλει να τα επιδοτεί, καθώς η Κίνα μας υπερκάλυπτε. Παρά ταύτα, συνέχιζαν να παράγουν βαμβάκι, που και πολύ νερό θέλει, και δεν έχει καλή επιδότηση, επειδή δε θέλαν να μάθουν να καλλιεργούν κάτι άλλο

Τι σάπισμα ήταν αυτό... απο τις 4 χτες το μεσημέρι και μόλις ξύπνησα για δουλειά... λίγο νωρίτερα θα προλάβαινα και ποτάκι :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.