Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

τι στο καλο παθαινει 24 γραμμη και δεν κατεβαζει ουτε σαν 512.:-O μαρεσει ο παροχος μου εχει δικο της δικτυο:suicide2:μενω και στην θεσσαλονικη ρε αντε....................

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Έλληνας με 6 posts σε μία σελίδα ΠΟΘ με 8 γράμματα. Ποιος να είναι..

Μόλις το βρω θα του περάσει :)

γιαννο μπαινω που μπαινω σπανια στο φορουμ παντα αγριεμενο σε πετυχενω:hehe:

μάλλον αγριεύεται που μας επισκέπτεσαι :p Να μας έρχεσαι πιο συχνά, να σε ξανασυνηθίσει :D

Έλληνας με 6 posts σε μία σελίδα ΠΟΘ με 8 γράμματα. Ποιος να είναι..

Μόλις το βρω θα του περάσει :)

η πλακα ειναι οτι αμεσως μετα ακολουθει ο astro...:hehe:

να ξεσπασει εμφυλιος και στη δοlab και αλλο τι!!!:p

βρε παιδια ξερει κανεις αν το pixmania ειναι καλο?(απαντηστε αμα ειναι καποιος γρηγορα γιατι με ρωταει ο δασκαλος της πληροφορικης)

Έχω λιώσει με ένα spam..

Γεια σου, αγαπητέ

Παρακαλούμε να μας συγχωρήσουν να διαταράξει σας είναι πολύτιμα time.We Tai company.This είναι ένα ηλεκτρονικό company.one από τις μεγαλύτερες διεθνείς εμπορικούς χονδρέμποροι China.We κυρίως στην πώληση ηλεκτρικών προϊόντων, όπως laptop, LCD TV, κάμερα, κινητό, MP4, GPS, και ούτω καθεξής.

Μπορούμε να προσφέρει την υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές, και όλα τα προϊόντα που έρχονται με τα διεθνή εγγύηση. Αν έχετε χρόνο, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας

astro εισαι λολ διοτι 1)ειπα ειμαι στο σχολειο 2)η συνδεση ειναι παναργη εκει περα

3)ασκεις ολη την αυστηροτητα πανω μου:p

lol και παλι

astro εισαι λολ διοτι 1)ειπα ειμαι στο σχολειο 2)η συνδεση ειναι παναργη εκει περα

3)ασκεις ολη την αυστηροτητα πανω μου:p

lol και παλι

1. Οι κανόνες είναι κανόνες

2. Βλέπε 1

3. Βλέπε 2

Εγω τι να ποω που απο το hotmail μου, φευγουν mail τετοια?

και μιλαμε απο φρεσκο install !

ώστε εσύ τα στέλνεις λοιπόν; ban him :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.