Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Πιστεψε με, εχω ταξιδεψει Πειραια-Αιγινα με ενα 11αρι νοτια (που ειναι ο χειροτερος του αργοσαρωνικου)

Πρεπει να ηταν το 2004 η 05 δεν θυμαμαι καλα, αυτο που θυμαμαι ομως ηταν η γριουλες που κλαιγανε κ παρακαλουσαν να γυρισουμε πισω.

Οι μισοι επιβατες με τα κεφαλια κρεμασμενα εξω να :bad: (μαζι τους κ η γυναικα μου)

Κ εμεις μαζευτηκαμε καμμια 10αρια παληκαρια και χαλαρααααα κουβεντουλα, καφες και τσιγαρο :hehe:

11 μποφώρ δεν παίζει να μπορούσε να πάει πουθενά το καραβάκι.. Και 7 να πάει ξαφνικά 11?? ffs

1. Περίεργο :hmm: δεν είχε απαγορευτικό? με 11

2. Τα πιστεύεις αυτά που λες?:haha:

Στα 10 δεν κυκλοφορεί τίποτα εκτός από....:

11ρι νοτια της πελοποννησους και μεχρι τη σικελια (Κατανια) Δεκεμβριος 2001 , με τη φρεγατα. Ξερετε τα πολεμικα δεν κανουν ζιγκ ζαγκ , πανε ευθεια οσο και να εχει , και ειναι ελαφρια σκαρια. Οτι και να πω λιγο ειναι , νομιζα πως θα πεθανω (σοβαρολογω). Ενας κρητικος που ειχαμε τον στειλαμε νοσοκομειο με αφυδατωση , τα αλατια ηταν μεχρι τη τζιμινιερα :hang3:

Στο ίδιο καράβι με το Γιώργο υπηρέτησα κι εγώ :p

Θυμάμαι ένα χειμώνα ήμασταν έξω με 11άρι, ζικ-ζακ δεν έκανε αλλά το πάνω κάτω έστειλε πολλούς στην τουαλέτα με τα στομάχια στο χέρι :hehe:

Αυτό ήταν ένα χρόνο περίπου πριν έρθει ο Γιώργης, αλλά το συγκεκριμένο καράβι τις τραβάει τις φουρτούνες :hehe:

Γιώργη έπρεπε να δεις τον Γούμα :hehe:

Θυμάμαι ένα χειμώνα ήμασταν έξω με 11άρι, ζικ-ζακ δεν έκανε αλλά το πάνω κάτω έστειλε πολλούς στην τουαλέτα με τα στομάχια στο χέρι :hehe:

έπρεπε να τους δώσετε να πιουν ένα τονωτικό.

έπρεπε να τους δώσετε να πιουν ένα
.

μας εδιναν κατι χαπακια για τη ναυτια. Ειχα παρει μια φορα ενα , κουνουσε κανα 9ρι ειχε και οπως ξαπλωμενος στο κρεβατι ημουν κυριλε . Λεω ωπα πιασαμε με το χαπακι το παπα απο τα....

ε παω να σηκωθω να παω τουαλετα...:rofl:

με το που ισιωσα τα εβγαλα ολα

Έχω ticket για Nikon Photo School, ενδιαφέρεσαι; Τσάμπα είναι :to_pick_ones_nose3:

ΥΓ. Με παρακολουθείς?!?!?!?!?!

Αφιερωμένο στον ea6gka:hehe:

λυπαμαι αλλα δε πληρει τις προδιαγραφες , δλδ δεν εχει αμελετητα και δεν υφισταται παραδιπλα ζαχαροπλαστειο που να φτιαχνει προφιτερολ επι τοπου. fail.

Πιστεψε με, εχω ταξιδεψει Πειραια-Αιγινα με ενα 11αρι νοτια (που ειναι ο χειροτερος του αργοσαρωνικου)

Πρεπει να ηταν το 2004 η 05 δεν θυμαμαι καλα, αυτο που θυμαμαι ομως ηταν η γριουλες που κλαιγανε κ παρακαλουσαν να γυρισουμε πισω.

Οι μισοι επιβατες με τα κεφαλια κρεμασμενα εξω να :bad: (μαζι τους κ η γυναικα μου)

Κ εμεις μαζευτηκαμε καμμια 10αρια παληκαρια και χαλαρααααα κουβεντουλα, καφες και τσιγαρο :hehe:

For the record, ποιος σας ενημέρωσε ότι είχε 11 μποφώρ? (ελπίζω όχι τα "παλικάρια")

Να στο θέσω ως εξής τι είναι τα 11 μποφώρ - είμαι 1.87, 120 κιλά, με σωματότυπο "γυμναστηρίου". Στην Αγίου Δημητρίου με στιγμιαίες ριπές 11άρη Βαρδάρη, βάζω δύναμη για να περπατήσω (μια μέρα έπεσα πάνω σε δέντρο). Τα 11 μποφώρ ξεπερνάνε τα 100 χλμ/ώρα και σε θάλασσα η φυσιολογία του ανέμου είναι τρισχειρότερη από ότι στην ξηρά - είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιήθηκε αυτό που περιγράφεις.

Του τέστειν - σε πιστεύω, αλλά δεν πιστεύω αυτόν που σου είπε ότι ταξιδεύατε με 11 μποφώρ ;)

(εγώ το χειρότερο που έχω ζήσει είναι 8 μποφώρ απόπλου προς Ρόδο - αλλά μιλάμε για 1η μέρα 5ήμερης. Προφανώς είχα γραμμένο τον άνεμο στα αρχεία μου, το μισό ταξίδι το βγάλαμε στη "disco" του πλοίου και το άλλο μισό με ύπνο στο διάδρομο)

11ρι νοτια της πελοποννησους και μεχρι τη σικελια (Κατανια) Δεκεμβριος 2001 , με τη φρεγατα. Ξερετε τα πολεμικα δεν κανουν ζιγκ ζαγκ , πανε ευθεια οσο και να εχει , και ειναι ελαφρια σκαρια. Οτι και να πω λιγο ειναι , νομιζα πως θα πεθανω (σοβαρολογω). Ενας κρητικος που ειχαμε τον στειλαμε νοσοκομειο με αφυδατωση , τα αλατια ηταν μεχρι τη τζιμινιερα :hang3:

Έχω ακούσει παρόμοια περιστατικά και έχω διαβάσει για ιστορίες ανάλογες σε Αμερικάνικα logs που κάναν βόλτα στο net (εκεί τρώνε τυφώνες στο κεφάλι - τα 12άρια τα έχουν ζήσει εύκολα)...

Πραγματικά τρομάζει ο εγκέφαλος σε τέτοιες καταστάσεις - όσο ψύχραιμος και να είσαι, οι αντιδράσεις του σώματος και μόνο σε πανικοβάλλουν.

το πλοιο αν δε κοπει στη μεση ενω γυρω γυρω υπαρχουν καρχαριες δε το φοβαμαι...το αεροπλανο απ την αλλη, αν εχει 4 μποφορ+ δεν πεταω :hehe:

Εξαρτάται από το αεροπλάνο :D

Πάντως τα χειρότερα είναι αυτά που στέλνουμε να κόψουν το χαλάζι στις καταιγίδες - οι πιλότοι μου λέγανε ιστορίες απίστευτες. Στη ζώνη τροφοδοσίας του νέφους απλά ούτε μαχητικό δεν ξεφεύγει από τις ταχύτητες του ανέμου και αυτοί περνάνε ξυστά, με ορατότητα φυσικά μηδέν (μόνο ο χειριστής του ραντάρ τους οδηγεί).

Πέθανα - απίστευτο video :hehe:

:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

βασικα σε πιανει μια απελπισια γιατι δεν ξερεις που να πας και τι να κανεις για να ξε-ζαλιστεις. ευχομαι να μην το ζησει κανενας :hm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.