Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

@Polishman: Έχει φύγει κανένας ηλιακός ή καμιά στέγη στη Λευκάδα, ή όχι ακόμα; :p Στην Κεφαλονιά, πάντως, είναι συχνό το φαινόμενο :look:

Μια ελαια εσπασε στον δρομο μας, για περισσοτερα δεν ξερω γιατι δεν κατεβηκα στην πολη.

Μλκας ειμαι ? να με παρει μαζι με το terios να με ριξει απο κατω ? :crazy_pilot: :hehe:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Jaco, έλα από εδώ να μου πεις αν φυσάει :p

Εν τω μεταξύ, στ εργαστήριο τηλεπικοινωνιών είναι δό άτομα σε κάθε κονσολα, και κάθε φορά πάμε μία εργασία και για τους δύο. Έχω κανονίσει με το άλλο το παλικάρι να κάνουμε μία ο ένας και μία ο άλλος, και αυτή τη φορά που είναι η σειρά του, ούτε σε email απαντάει ούτε στο msn είναι. Κι εγώ έχω κρατήσει μόνο τις μισές μετρήσεις. Που πάω και μπλέκω κάθε φορά; :suicide2:

Παίδες γύρισα (από Κρήτη) στην βάση μου σήμερα 3 τα ξημερώματα το τι κούνημα έφαγα δεν λέγεται (ακόμα νομίζω ότι κουνιέμαι)::bad::drool:

Αέρα πολύ και τώρα μας βλέπω να μας πάει για Δωδεκάνησα μεριά:bye:

Πάντα υπάρχουν χειρότερα : )

post-93-1416073733,7662_thumb.jpg

post-93-1416073733,7877_thumb.jpg

ώρα να ρίξουμε ρυθμούς.....χρόνος για απαιτητικό gaming και πειράματα με υδροψύξεις λύσε-δέσε δεν υπάρχει.......ετοιμάζω βασικά και htpc project που δεν θα χει να ζηλέψει τίποτα από το τερατάκι....αυτή τη φορά όμως θα παίξω αεράτα.;)

μην ανησυχείς...το μικρόβιο του overclocking δεν έφυγε.....δεν έχω σκοπό να παρατήσω τα κλόκια και το thelab:hug:

Αμα ειχα 1 ευρω για καθε φορα που τα παρατας ολα και φτιαχνεις τουμπανο ΗΤPC... ή για καθε φορα που προσπαθεις να βαλεις win2003 αλλα σου χτυπαει το raid... θα ζουσα στις μπαχαμες τωρα.

Εισαι τραγικος.

Πάντα υπάρχουν χειρότερα : )

Ναι δε λέω, αλλά άλλο αυτά τα θηρία , και άλλο το Μιλένα :drool: έχουν κάποιες (μικρές) διαφορές.

Πάντως ανεβασμένους σας βλέπω θα ήθελα να κατεβαίναμε μαζί από το (πλοίο):D και τότε να σας έβλεπα.;)

Ναι δε λέω, αλλά άλλο αυτά τα θηρία , και άλλο το Μιλένα :drool: έχουν κάποιες (μικρές) διαφορές.

Πάντως ανεβασμένους σας βλέπω θα ήθελα να κατεβαίναμε μαζί από το (πλοίο):D και τότε να σας έβλεπα.;)

Πιστεψε με, εχω ταξιδεψει Πειραια-Αιγινα με ενα 11αρι νοτια (που ειναι ο χειροτερος του αργοσαρωνικου)

Πρεπει να ηταν το 2004 η 05 δεν θυμαμαι καλα, αυτο που θυμαμαι ομως ηταν η γριουλες που κλαιγανε κ παρακαλουσαν να γυρισουμε πισω.

Οι μισοι επιβατες με τα κεφαλια κρεμασμενα εξω να :bad: (μαζι τους κ η γυναικα μου)

Κ εμεις μαζευτηκαμε καμμια 10αρια παληκαρια και χαλαρααααα κουβεντουλα, καφες και τσιγαρο :hehe:

Πιστεψε με, εχω ταξιδεψει Πειραια-Αιγινα με ενα 11αρι νοτια (που ειναι ο χειροτερος του αργοσαρωνικου)

Πρεπει να ηταν το 2004 η 05 δεν θυμαμαι καλα, αυτο που θυμαμαι ομως ηταν η γριουλες που κλαιγανε κ παρακαλουσαν να γυρισουμε πισω.

Οι μισοι επιβατες με τα κεφαλια κρεμασμενα εξω να :bad: (μαζι τους κ η γυναικα μου)

Κ εμεις μαζευτηκαμε καμμια 10αρια παληκαρια και χαλαρααααα κουβεντουλα, καφες και τσιγαρο :hehe:

If you go, go smiling ™

1. Περίεργο :hmm: δεν είχε απαγορευτικό? με 11

2. Τα πιστεύεις αυτά που λες?:haha:

Πιστεψε με, εχω ταξιδεψει Πειραια-Αιγινα με ενα 11αρι νοτια (που ειναι ο χειροτερος του αργοσαρωνικου) Πρεπει να ηταν το 2004 η 05 δεν θυμαμαι καλα, αυτο που θυμαμαι ομως ηταν η γριουλες που κλαιγανε κ παρακαλουσαν να γυρισουμε πισω.

Οι μισοι επιβατες με τα κεφαλια κρεμασμενα εξω να (μαζι τους κ η γυναικα μου)

Κ εμεις μαζευτηκαμε καμμια 10αρια παληκαρια και χαλαρααααα κουβεντουλα, καφες και τσιγαρο

11 Beaufort στον Αργοσαρωνικό...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/16/Beaufort_scale_11.jpg

... κι εσείς καφέ και τσιγαρό....

1. Περίεργο :hmm: δεν είχε απαγορευτικό? με 11

2. Τα πιστεύεις αυτά που λες?:haha:

1. κανονικα πανω απο 7αρι νοτια δεν βγαινει τπτ εξω... το μισο ταξιδι ημασταν ηρεμα, μετα αρχισε.

2. οχι απλα δεν ειχα τπτ καλυτερο να κανω και ειπα να γραψω 5 μλκιες να περασει η ωρα...:big_boss:

ΕΔΙΤ webhunter πρεπει να εχει καπου φοτο απο ενα ταξιδακι που καναμε παρεα.... να δειτε κυμματακια :hehe:

9αρις νοτιας με flying dolphin το 1997.

αξεχαστο...

χαλασε 3 φορες μεσοπελαγα,ακυβερνητο.

ταξιδι 3 ωρων το εκανε 8.

Εμ όταν λες ότι με 11 μποφόρ (11,5-16) μέτρα κύμα εσύ έπινες χαλαρααα καφεδάκι τι άλλο να νομίζουμε?:slap:

Την τελευταία ρουφηξιά, (του καφέ) την μοιράζεσαι με τον μπαρμπα Πέτρο.:rofl: αλλά πάντα χαλαράααα

11ρι νοτια της πελοποννησους και μεχρι τη σικελια (Κατανια) Δεκεμβριος 2001 , με τη φρεγατα. Ξερετε τα πολεμικα δεν κανουν ζιγκ ζαγκ , πανε ευθεια οσο και να εχει , και ειναι ελαφρια σκαρια. Οτι και να πω λιγο ειναι , νομιζα πως θα πεθανω (σοβαρολογω). Ενας κρητικος που ειχαμε τον στειλαμε νοσοκομειο με αφυδατωση , τα αλατια ηταν μεχρι τη τζιμινιερα :hang3:

το πλοιο αν δε κοπει στη μεση ενω γυρω γυρω υπαρχουν καρχαριες δε το φοβαμαι...το αεροπλανο απ την αλλη, αν εχει 4 μποφορ+ δεν πεταω :hehe:

Τα λέμε στην access:p
θα σου στείλω μια αφίσα με το σκορ μου :p

τέλος το ECDL σήμερις....να ετοιμάσω πόστερ ; :devil:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.